ParadiseFM | Akkoord SVB en apothekers

Volgens Martis is de overeenkomst voor patienten goed. Zij hoeven niets extra’s te betalen voor hun medicijnen | Foto Extra

SVB en apothekers hebben gisteren een akkoord bereikt over een hoog opgelopen discussie over een nieuwe prijslijst voor medicijnen.

Volgens SVB-directeur Philip Martis zijn beide partijen er gisteren na een lange vergadering uitgekomen. Vanochtend zal het akkoord ondertekend worden. Volgens Martis is de overeenkomst voor patienten goed. Zij hoeven niets extra’s te betalen voor hun medicijnen.

De details van het akkoord zullen volgens Martis vandaag bekend worden gemaakt. Maar hij liet gisteren weten blij te zijn dat de onvrede bij de apothekers en importeurs van medicijnen is weg genomen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Akkoord SVB en apothekers

 1. Apothekers en importeurs, grootste uitbuiters.
  Medicijnen met 50% tot 100% ophogen, en incasseren, terwijl de patient steeds minder waar en service voor zijn geld krijgt van de zorgverzekeraar en zorginstellingen , omdat een kleine groep ( Artsen, specialisten, Medicijndealers) de boel leegroven….

  Artsen en specialisten die ook opslagen krijgen als ze bepaalde medicijnennaanpraten….

  Je vraagt je af waarom sommige apothekers in het Parlement plaatsnemen…..

  Met tante Mè als premier is yoen ook eea aan de wetgeving gesleuteld om bepaslde apothekers te kunnen accommoderen met hun strijkstok..

  Laat me niet beginnen met deze medicijnen scam bussiness deksel open te schuiven….want het zit vol porkeria …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *