ParadiseFM | 23 nieuwe coronabesmettingen


Er zijn nu in totaal 283 actieve coronabesmettingen bekend op Curaçao, zes meer dan gisteren. Er zijn 329 tests afgenomen in de afgelopen 24 uur | Reuters

De overheid meldt vandaag 23 nieuwe coronabesmettingen, waarvan er veertien zijn te linken aan eerdere besmettingen.

Van negen is de besmettingsbron onbekend. Ook zijn er zeventien mensen hersteld van het virus en is er weer één coronapatiënt ontslagen uit het ziekenhuis. Er liggen nog drie personen in het CMC, waarvan twee op de intensive care.

Er zijn nu in totaal 283 actieve coronabesmettingen bekend op Curaçao, zes meer dan gisteren. Er zijn 329 tests afgenomen in de afgelopen 24 uur.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | 23 nieuwe coronabesmettingen

 1. Dit virus is meer te vergelijken met griep dan met HIV.
  moraliteit van covid is 3 keer zo hoog dan groep ongeveer.
  en jonge mensen hebben nagenoeg NUL kans om te overlijden. Gemiddelde leeftijd van overlijden ligt rond de 80. Al die aandacht op covid is massa hysterie. Leef met t, t is er en meeste mensen merken t niet eens dat ze t hebben.
  bron, CDC en CEBM
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html
  https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/

  Kunnen we nu alsjeblieft ophouden met al die media aandacht voor covid?

 2. Het Corona virus is vergelijkbaar met het HIV virus, er is geen vaccin en ook geen medicijn die genezing garandeert. Net als het HIV virus laten mensen zich niet snel testen want ze weten dat er geen medicijn is dus wachten de meesten af tot dat de klachten verergerd.

  Wat onbegrijpelijk is dat wij zien hoe mensen op de persconferentie anderen tegen de gevaren van besmetting waarschuwen terwijl ze zelf een risico factor zijn.

  Neem bijvoorbeeld de politie woordvoerder, Imro Zwerver, de man vreet zichzelf elke dag vol en dit voor een politieagent. Het is bekend dat mensen die aan zwaarlijvigheid lijden op de intensive care aan de beademming moeten. De man heeft niet het fatsoen om aan andere mogelijke patienten te denken door af te vallen en zo eventueel wat beademmingsappatuur vrij te houden als hij ooit besmet raakt.

  Zo zit dat in dit land wij vreten ons vol en de rest mag maar verrekken, het komt nog bij dat Imro Zwerver nog lid van de patientenvereniging is.

  Soms heb ik de neiging om dat bekende Papiamentstalige scheldwoord dat op “mama” eindigt tegen al deze klojos hier te gebruiken.

 3. Eén ding is zeker door Corona zijn wij behoorlijk met de neus op de feiten gedrukt maar helaas trekken wij daar geen lering uit en het blijft business as usual.

  De grootverdieners verdienen nog steeds bakken met geld terwijl een deel van de bevolking zegt, van honger te lijden. Wij zien elke dag op TV dat ze het hebben over “Nos ta dushi hende”. Nou “dushi hende” dat wij een deel van de bevolking laten creperen als wij maar onze eigen zakken blijven vullen.

  Er is een rampen coordinator, Lesley Fer, die totaal geen verstand heeft van rampen maar die dankzij de politiek aan een lucratief salaris geholpen moest worden. De man is allang door de mand gevallen maar mag doodleuk zijn buiten proportioneel hoog salaris behouden.

  Om maar te zwijgen over de epidiomoloog die rechtstreeks uit een stripverhaal lijkt te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *