ParadiseFM | 21 nieuwe coronabesmettingen

Er liggen er nog vijf personen in het CMC, één coronapatiënt is zoals bekend vanochtend overleden.

De overheid meldt vandaag 21 nieuwe coronabesmettingen, waarvan er vier zijn te linken aan eerdere besmettingen.

Van zeventien is de besmettingsbron nog onbekend. Ook zijn er 24 mensen hersteld van het virus. Er liggen er nog vijf personen in het CMC, één coronapatiënt is zoals bekend vanochtend overleden.

Er zijn nu in totaal 273 actieve coronabesmettingen bekend op Curaçao. Er zijn 198 tests afgenomen in de afgelopen 24 uur.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | 21 nieuwe coronabesmettingen

  1. Waar blijft de epidemioloog met zijn, crushen van de curve? Wat een stripfiguur is dat zeg. Waar blijft de dagelijkse persconferenties? Kunnen wij ons vermaken met die achterlijke verslaggevers die de ene na de andere domme vraag stellen.

    Het virus is de vijand, een onzichtbare vijand en niemand kan ons tegen dit virus beschermen dus moeten wij de middelen krijgen om ons zelf te beschermen.

    De middelen zijn niet, een waardeloze rampen coordinator of waardeloze statistieken van de epidemioloog maar waarde volle informatie.

    De besmettingen lopen op en de epidemioloog kan ons nog steeds niet vertellen waar de meeste besmettingen zijn opgelopen en/of een patroon in leven stijl van de besmette personen is te herkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *