29 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 21:50

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | 16 partijen naar voorverkiezingen

De voorverkiezingen vinden 30 en 31 januari plaats in elf stembureaus, waarvan 1 in de SDKK-gevangenis | Persbureau Curacao

De politieke partij PKP van Robert de Jesus heeft afgehaakt. Vorige week donderdag werd de kandidatenlijst door hem op het laatste moment ingediend.

Vrijdag maakte hij bekend dat de PKP toch niet meedoet aan de voorverkiezingen van komend weekend. Daarmee blijven nu 16 partijen over die elk minimaal 789 stemmen moeten krijgen om zo mee te doen aan de parlementsverkiezingen op 19 maart.

De voorverkiezingen vinden 30 en 31 januari plaats in elf stembureaus, waarvan 1 in de SDKK-gevangenis. Iedereen die wil stemmen moet stemgerechtigd zijn en en identiteitsbewijs meenemen naar het stembureau.

- Advertentie -

Afgelopen weekend werd er door verschillende partijen campagne gevoerd op het eiland. Ook hebben veel partijen vlaggen opgehangen. Vooral de campagne van de partij KEM trok veel publiek. KEM was onder meer aanwezig in Marie Pampoen, Jan Doret en Wishi en deelde cheques uit waarmee mensen bij Centrum Supermarkt boodschappen konden doen.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

3 reacties

 1. KEM begint al vroeg met omkopen. Kan je nagaan wat dat gaat worden in de toekomst! Begint te lijken op St.Maarten. Cheques uitdelen? Waarom geen koelkasten, TV’s, stoves of zelfs auto’s? zoals men daar deed.
  Weer een corrupte partij in onze gelederen. Curacao zakt steeds verder af naar een bananenrepubliek, zo het nog niet is.
  Ik hoop dat het bedrijfsleven dergelijke partijen niet financieel gaat steunen.
  P.S. Supermarket Centrum gaat met deze corruptie akkoord? Of gaan ze dergelijke cheques weigeren. Zo niet dan zijn ze wel veel klanten kwijt!

 2. KEM begint al vroeg met omkopen. Kan je nagaan wat dat gaat worden in de toekomst! Begint te lijken op St.Maarten. Cheques uitdelen? Waarom geen koelkasten, TV’s, stoves of zelfs auto’s? zoals men daar deed.
  Weer een corrupte partij in onze gelederen. Curacao zakt steeds verder af naar een bananenrepubliek, zo het nog niet is.
  Ik hoop dat het bedrijfsleven dergelijke partijen niet financieel gaat steunen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...
- Advertentie -