ParadiseFM | 100 besmettingen op Aruba

100 besmettingen op Aruba

De Arubaanse regering heeft vandaag bekend gemaakt dat er in totaal 100 positieve coronabesmettingen zijn geregistreerd.

Daarvan zijn twee mensen overleden en 68 hersteld. Op Aruba is sinds het uitbreken van de coronacrisis relatief veel getest, in totaal ruim 1500 personen.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | 100 besmettingen op Aruba

 1. Zoek alle illegalen op en stuur ze terug waar ze horen, Aruba gaat onder aan de illegalen, Dominicanen,Peruanen,Colombianen,Venezolanen, en ga maar doir het immigratie beleid is jaren zeer zeer slecht geweest, ik als Nederlands staatsburger, die 1 januari geemigreerd is naar Aruba wordt vol gepakt, wn kan een groot deel van mijn wao inleveren aan de Servicio di Impuesto elke buitenlander krijgt binnen no time een AZV pas en een Nederlands passport, kijk hier eens naar en zoek alle illegalen op, integratie beleid, laat mij niet lachen geen enkele latina of latino spreekt een woord Nederlands, maar wel profiteren van de voordelen die hie4 gelden, regwring kijk hier eens naar ik denk dat er genoeg geld te vinden is nadat deze misstand eens uit de wereld worden geholpen, beginnende met alle illegalen oosporen wn eruit gooien, profiteurs!!!!

 2. Ik denk het verschilt zit ook in dat Aruba krijgt veel toeristen uit Amerika en Curaçao uit Nederland.

 3. Aruba 100
  Curaçao 14

  Curaçao heeft al weken een Lockdown zodra de deuren opengaan komt het virus naar buiten.
  Mark my words.

 4. Hoe meer financiële problemen door corona. Hoe kleiner de pre-corona problemen lijken. Hoe gemakkelijker de problemen onder de zelfde noemer gebracht kunnen worden. Hoe waarschijnlijker een re-set van de economie op kosten van Nederland. En kunnen we weer gewoon door waar we gebleven waren. Net als op 10-10. De oplossing van alle problemen, zonder dat de elite zelf wat aan hun verdien model hoeft te doen.

 5. Soms denk ik dat deze regering de boel bewust zo veel mogelijk platlegt, totdat de boel klapt.

  En geen salaris inlevert, want eenmaal ingeleverd krijg je het niet meer zo makkelijk terug.

  En vervolgens deze misère aanwendt om de giga hulp van Nederland los te krijgen, en alle gecummuleerde problemen uit het verleden onder de corona noemer schuift.

 6. ASO
  Zonder twijfel komt het verschil voort uit onvolledige meting en gebrekkige administratie van wie er dan gemeten zou moeten worden. Vele duizenden “inwoners ” van Curaçao onttrekken zich aan iedere vorm van registratie en administratie en zijn niet te identificeren, niet te controleren, niet te meten, niet te behandelen en vormen dus een actueel gevaar voor de volksgezondheid zodra deze uit hun schuilplaatsen tevoorschijn komen. Dan zal de fatale verkeerde inschatting van dit beleid duidelijk worden en begint de ellende pas echt… naast een economie die in een kunstmatige coma is gebracht.
  Just wait and see..

 7. Op Aruba en Bonaire wordt er gemeten, op Curaçao niet zou dat het verschil kunnen zijn?

 8. De tijd zal het leren

 9. Aruba 100 en wij nog steeds 14?
  Meet Aruba anders dan Curaçao?
  Of we doen het supergoed of er wordt scheef gemeten?

  Op heel veel vlakken organiseert Aruba haar zaken ogenblijkelijk beter dan Curaçao…..
  In ieder geval wel als het om PR, Vlotte en logistiek vloende Airport, Toerisme, schone stranden, verzorgde parken en mooie rotondes gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *