Curacao.nu | Curaçaose militie ondersteunt bij zoektocht vader en twee dochters

Persbureau Curacao

Rond 16:00 in de middag ontving de meldkamer het bericht van de vader dat hij en zijn twee minderjarige kinderen nabij de plantage Waterloo waren verdwaald.

Gisteren heeft de Curaçaose Militie de politie op Curaçao ondersteunt bij de zoektocht naar een verdwaalde vader met zijn twee dochters.

Rond 16:00 in de middag ontving de meldkamer het bericht van de vader dat hij en zijn twee minderjarige kinderen nabij de plantage Waterloo waren verdwaald.

In zijn melding gaf de vader aan dat hij alleen een blauw dak kon zien als herkenningspunt. Hierop is de politie samen met de partners uit de veiligheidsketen de zoektocht gestart.

De helikopter van de Kustwacht heeft over het terrein gevlogen op zoek naar het doorgegeven herkenningspunt. De militairen van de militie hebben het drietal in mundi gezocht en uiteindelijk gevonden.

Sinds begin april ondersteunen de militairen van de CURMIL de politie bij het controleren op de naleving van de COVID-19 maatregelen. De CURMIL treedt gezamenlijk op met agenten en richt op willekeurige strategische posities controlepunten in.

Automobilisten en voorbijgangers worden gecontroleerd op het naleven van de maatregelen en de noodzaak van hun aanwezigheid in de openbare ruimte.

Bron: Curacao.nu

Een Reactie op “Curacao.nu | Curaçaose militie ondersteunt bij zoektocht vader en twee dochters

  1. Op Curaçao verdwalen… dan moet je toch echt het IQ van een leguaan hebben.

    En dan de kosten van helicopter en politie (50 gulden per uur extra).

    Is de man ook beboet voor het zich niet houden aan de toque de queda?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *