ParadiseFM | ‘Veel overvallen in juni en juli’

Tijdens de lockdown in maart, april en het begin van mei waren er door de lockdown en de avondklok veel meer criminele activiteiten | Extra

De Curaçaose politie is bezorgd over het grote aantal overvallen. Tussen januari en het begin van augustus zijn er 171 overvallen geregistreerd.

52 keer werden mensen thuis overvallen, 67 keer vond de overval op straat plaats en 52 keer in winkels. Dat heeft de politie gisteren bekend gemaakt. In totaal 62 mensen zijn hiervoor aangehouden.

Daarbij gaat het om 54 Curaçaoënaars, twee Colombianen, twee Venezolanen, de rest komt uit andere landen. Het gaat vooral om mannen tussen de 20 en 29 jaar oud. De oudste overvaller is 49 jaar oud.

De overvallen werden vooral gepleegd in de eerste twee maanden van het jaar en in juni en juli. Tijdens de lockdown in maart, april en het begin van mei waren er door de lockdown en de avondklok veel meer criminele activiteiten.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | ‘Veel overvallen in juni en juli’

 1. Alleen de naam Sambo zegt al genoeg

 2. Curacao revisited

  grootste overval die heeft plaatsgevonden is het faillissement van girobank, alhoewel de consultancy fee van Stanley Betrian ook dicht in de buurt komt

 3. Wij hadden 4 politiecommisarissen die de hele dag uit hun neus zat te vreten.

  Laatst had Girigorie nog over dat voor Sambo een andere functie wordt gezocht en tot die tijd zit hij thuis met behoud van salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  De vraag is, is Sambo een randdebiel die geen sollicitatiebrief kan schrijven?

 4. “Tijdens de lockdown in maart, april en het begin van mei waren er door de lockdown en de avondklok veel meer criminele activiteiten.”

  Volgens mij moet dat zijn: veel MINDER criminele activiteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *