ParadiseFM | Zeventig ongedocumenteerden in de barakken

Onlangs werden verschillende ongedocumenteerden per vliegtuig naar Venezuela gebracht, maar het is nog niet gelukt een nieuwe chartervlucht naar Venezuela te organiseren, zo meldt de krant | Persbureau Curacao

De Extra meldt vandaag dat er momenteel zeventig ongedocumenteerden in de barakken bij SDKK zitten.

Het is nog niet duidelijk wanneer ze het land kunnen worden uitgezet. Onlangs werden verschillende ongedocumenteerden per vliegtuig naar Venezuela gebracht, maar het is nog niet gelukt een nieuwe chartervlucht naar Venezuela te organiseren, zo meldt de krant. Het gaat ook deze keer allemaal om personen uit Venezuela.

De reden waarom er momenteel zoveel ongedocumenteerden in de barakken zitten, is dat er de afgelopen twee weken twee keer een boot met ongedocumenteerden is aangehouden. Gisteren werd ook bekend dat van de groep mensen die op 15 oktober werd aangehouden in een boot voor de kust van Curaçao, in totaal negen mensen besmet zijn met het corona-virus. Volgens de autoriteiten waren ze al besmet toen ze op de boot stapten.

Bron: Paradise FM

2 Reacties op “ParadiseFM | Zeventig ongedocumenteerden in de barakken

  1. Nog niet gelukt een vliegtuig te regelen.Lijkt me niet zo vreemd. Iedere charter maatschappij zal eerst geld willen zien van Curaçao voor ze in actie komen.
    Maar de salarissen zijn betaald dus de regering zag dat het goed was.

  2. Abraham Mossel

    Gaat goed met de regering van Curacrim, alleen dit probleem kost de belasting betaler al meer als 500.000,00 per dag. Vind men het gek dat de schatkist leeg is, en dan heb ik het nog niet eens wat het Nederland ( belastingbetaler ) aan de kustwacht kost aan bewaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *