ParadiseFM | Overval op huis specialist

Verschillende camera’s in de buurt hebben opnames van de mannen in de auto | Extra

In de wijk Van Engelen zijn overvallers gisterochtend het huis van een bekende Curaçaose specialist binnen gevallen.

Drie mannen drongen rond half tien ’s ochtends het huis binnen. Een gezinslid kreeg een pistool op het hoofd gedrukt. De dieven zijn er met verschillende waardevolle spullen en een kluis met inhoud vandoor gegaan.

De overvallers reden weg in een blauwe auto. Verschillende camera’s in de buurt hebben opnames van de mannen in de auto. Volgens de politie heeft de gewelddadige overval een traumatische uitwerking op het gezin. De politie onderzoekt de zaak.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Overval op huis specialist

 1. Een kluis in huis hebben wil niet zeggen dat er veel contanten aanwezig zijn. Paspoorten, sieraden etc. bewaart men normaliter daar.
  Voorbarige conclusies trekken is op Curaçao niet vreemd. Beschuldigen voordat feiten naar buiten komen is schijnbaar een normale zaak.
  Wij wensen de familie veel sterkte.

 2. De meeste specialisten die ik ken beroven hun patienten en de verzekeraars.

  Dat deze specialist een kluis had, doet vermoeden dat hij heel veel geld had, van een afkomst waardoor je er niet mee bij de bank kunt aankomen.

 3. Het is natuurlijk niet fijn om in eigen huis een overval mee te maken maar het bericht van de politie is wel vreemd.

  “Volgens de politie heeft de gewelddadige overval een traumatische uitwerking op het gezin.” Wat krijgen we nou? Geldt dat niet voor alle slachtoffers? Descrimineert de politie nu ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *