Panorama | Spanjaard aangehouden in onderzoek naar dubbele moord

De kranten op de Dominicaanse Republiek schrijven inmiddels zonder terughoudendheid dat Benbouker en Ceviz zijn omgebracht door 2 huurmoordenaars uit Curacao. Er geldt naar hen een opsporingsbevel.

De kranten in de Dominicaanse Republiek hebben beelden verspreid van een van de eerste aanhoudingen in het onderzoek naar de dubbele moord op Rachid Benbouker en Cuma Ceviz. Die zijn vorige week woensdag gevonden in een duo-graf nabij de stad El Seibo.

Het gaat om de vastneming van Erick P. Hij zou van Spaanse origine zijn, en woonachtig in zowel de Dominicaanse hoofdstad Santo Domingo als in het luxe golf resort Casa de Campo. In de laatste gemeente zou hij begin juli bezoek hebben gehad van Rachid Benbouker en Cuma Ceviz.

Erick P. werd bij zijn voorgeleiding maandagochtend bevraagd door journalisten. Hij weigerde echter iets te zeggen. De autoriteiten beschuldigen hem ervan samen met Benbouker en Ceviz cocaïne te hebben gehandeld. Er is ook dna van Erick gevonden op het lichaam van- of tussen de spullen van de twee slachtoffers.

Erick zou samen met het Nederlandse duo betrokken zijn geweest bij het mislukken van een transport. Een grote partij coke zou zijn geconfisqueerd door de autoriteiten in de steden Hato Mayor en Juan Dolio.

De kranten op de Dominicaanse Republiek schrijven inmiddels zonder terughoudendheid dat Benbouker en Ceviz zijn omgebracht door twee huurmoordenaars uit Curacao. Die zouden omstreeks de 12e juni het land zijn binnengekomen en de Republiek rond 19 juni weer hebben verlaten, zo luidt het laatste bericht. Er geldt naar hen een opsporingsbevel.

Bron: Panorama

11 Reacties op “Panorama | Spanjaard aangehouden in onderzoek naar dubbele moord

 1. Mensen blijkbaar zijn idioten die deze forum naar de klote willen helpen net als alles wat ge hebben geraakt naar de klote zijn gegaan.

  Ik hoop dat de redactie van KKC hier op de hoogte is en de nodige stappen te ondernemen om dit te voorkomen, deze criminelen zijn bezig om overal chaos en spanningen te creëren.

  Drechi pabo ik val niet in jouw rooi.

 2. @mano, Wanneer hetze uitkomt zijn ze Nederland en zijn ze blij met de NL paspoort (net zoals de soberanos en MFK leden hier). Maar als in NL gezocht worden zitten ze meteen in Turkije en Marokko met hun tweede paspoort.
  Trouwens Suriname is tegen dubbele nationaliteit dus dat tweede paspoort zal wel gekocht zijn..

 3. Drechi pa bosnan Tur

  Ze kunnen je wel aanwijzen. Zo van: “Daar gaat Keta, de M…..”
  Je weet niet eens wat je zegt Oen!!
  Je moet zeggen: “……..
  Nee, ga maar door met jezelf belachelijk maken omdat je de Nederlandssprekenden op KKC in het Nederlands wil laten zien hoe “hoogbegaafd en gediplomeerd” je bent! (Jou woorden, niet de mijne!)

 4. @Brian S schreef;
  “Mano, Deze boys beschikken ook over een niet nederlands paspoort.”

  En so what!? Wie ben jij? Ik ken ook Surinamers met dubbele paspoorten.
  Bovendien beschouwt het Nederlandse ministerie van buitenlandse zaken deze jongens als NEDERLANDER, of kun je niet lezen? Wie ben jij dan wel zwarte Surinamer om te twijfelen aan de Nederlandse pers en het min. v.
  Buza?

 5. Drechi pabo chupado, hondje nogmaals ik loop alleen en kan overal gaan en staan zonder dat iemand mij kan aanwijzen.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  Keta,
  Het zal wel weer iets lulligs zijn. Ta bo hasi! Hasi interesante, keda p……
  Bo hende nan mes ta lagabu kai, L……..
  Pidi bo lansman nan pa por fabor no huza mi nomber nunka mas den e mes un sentensia ku abo!!!!!!
  Si no, mi tin ku bira ombeskop mes mes!!!!!! :):):)

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Hoe weet jij dat Brian? and how does that make it OUR problem, Brian????
  Who issued the second passport? ME?????
  Leuk geprobeerd, maar geen prijs Brian!!!!
  You must be confusing (at least ME) with someone who gives a shit what YOU think is remarkable.

 8. Mano, Deze boys beschikken ook over een niet nederlands paspoort. Kijk voor de grap in de gevangenis in Nederland. Meerderheid heeft 2 paspoorten.. opvallend?

 9. @Zieke Henk liegt over het volgende;
  “De namen bevestigen wat we allemaal al wisten, behalve Enri en Drechi natuurlijk: de slachtoffers waren geen Nederlanders.”

  Hoezo wat ‘we’ al allemaal wisten? Wat was dan de afkomst van de slachtoffers? Niemand wist geen moer, het min.v. buza had de identiteit van die dooie gasten nog niet eens vrijgegeven. Jij bent de enige, maar dan ook echt de enige die het al wist! Je ging er immers van uit, omdat je altijd zo vooringenomen bent, het altijd zo goed weet en bovendien helderziend en dom racistisch, dat het Antillianen waren… Ja, dát beweerde jij!

  Henk beweerde op 23 juni het volgende;
  “Gelieve Antillianen in de Dominicaanse Republiek niet ‘Nederlanders’ te noemen.
  Beestje wel graag bij naampje noemen.”…aldus henk

  Nu blijkt dat het om wellicht in Nederland geboren en getogen Noord Afrikaanse en Turkse Nederlander gaat. Ze hadden iig een Nederlandse paspoort!
  Maar jij wist het beter. Je bent zo gestoord dat je zelfs de Nederlandse media wilt verbieden hen als Nederlander te benoemen? Zo diep geworteld zit de (jouw) haat tegen anderen die niet op ‘echte’ Nederlanders lijken.. Volgens mij ben je zwaar geschift! Knettergek, ach, maar dat wist ik al. 😆

 10. Henk wat had ik hierover geschreven?

 11. De namen bevestigen wat we allemaal al wisten, behalve Enri en Drechi natuurlijk: de slachtoffers waren geen Nederlanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *