27 C
Willemstad
• maandag 2 augustus 2021 02:58

Laatste reacties

- Advertentie -

Panorama | Spanjaard aangehouden in onderzoek naar dubbele moord

De kranten op de Dominicaanse Republiek schrijven inmiddels zonder terughoudendheid dat Benbouker en Ceviz zijn omgebracht door 2 huurmoordenaars uit Curacao. Er geldt naar hen een opsporingsbevel.

De kranten in de Dominicaanse Republiek hebben beelden verspreid van een van de eerste aanhoudingen in het onderzoek naar de dubbele moord op Rachid Benbouker en Cuma Ceviz. Die zijn vorige week woensdag gevonden in een duo-graf nabij de stad El Seibo.

Het gaat om de vastneming van Erick P. Hij zou van Spaanse origine zijn, en woonachtig in zowel de Dominicaanse hoofdstad Santo Domingo als in het luxe golf resort Casa de Campo. In de laatste gemeente zou hij begin juli bezoek hebben gehad van Rachid Benbouker en Cuma Ceviz.

Erick P. werd bij zijn voorgeleiding maandagochtend bevraagd door journalisten. Hij weigerde echter iets te zeggen. De autoriteiten beschuldigen hem ervan samen met Benbouker en Ceviz cocaïne te hebben gehandeld. Er is ook dna van Erick gevonden op het lichaam van- of tussen de spullen van de twee slachtoffers.

- Advertentie -

Erick zou samen met het Nederlandse duo betrokken zijn geweest bij het mislukken van een transport. Een grote partij coke zou zijn geconfisqueerd door de autoriteiten in de steden Hato Mayor en Juan Dolio.

De kranten op de Dominicaanse Republiek schrijven inmiddels zonder terughoudendheid dat Benbouker en Ceviz zijn omgebracht door twee huurmoordenaars uit Curacao. Die zouden omstreeks de 12e juni het land zijn binnengekomen en de Republiek rond 19 juni weer hebben verlaten, zo luidt het laatste bericht. Er geldt naar hen een opsporingsbevel.

Bron: Panorama

- Advertisement -

Artikel delen

11 reacties

 1. Mensen blijkbaar zijn idioten die deze forum naar de klote willen helpen net als alles wat ge hebben geraakt naar de klote zijn gegaan.

  Ik hoop dat de redactie van KKC hier op de hoogte is en de nodige stappen te ondernemen om dit te voorkomen, deze criminelen zijn bezig om overal chaos en spanningen te creëren.

  Drechi pabo ik val niet in jouw rooi.

 2. @mano, Wanneer hetze uitkomt zijn ze Nederland en zijn ze blij met de NL paspoort (net zoals de soberanos en MFK leden hier). Maar als in NL gezocht worden zitten ze meteen in Turkije en Marokko met hun tweede paspoort.
  Trouwens Suriname is tegen dubbele nationaliteit dus dat tweede paspoort zal wel gekocht zijn..

 3. Ze kunnen je wel aanwijzen. Zo van: “Daar gaat Keta, de M…..”
  Je weet niet eens wat je zegt Oen!!
  Je moet zeggen: “……..
  Nee, ga maar door met jezelf belachelijk maken omdat je de Nederlandssprekenden op KKC in het Nederlands wil laten zien hoe “hoogbegaafd en gediplomeerd” je bent! (Jou woorden, niet de mijne!)

 4. @Brian S schreef;
  “Mano, Deze boys beschikken ook over een niet nederlands paspoort.”

  En so what!? Wie ben jij? Ik ken ook Surinamers met dubbele paspoorten.
  Bovendien beschouwt het Nederlandse ministerie van buitenlandse zaken deze jongens als NEDERLANDER, of kun je niet lezen? Wie ben jij dan wel zwarte Surinamer om te twijfelen aan de Nederlandse pers en het min. v.
  Buza?

 5. Keta,
  Het zal wel weer iets lulligs zijn. Ta bo hasi! Hasi interesante, keda p……
  Bo hende nan mes ta lagabu kai, L……..
  Pidi bo lansman nan pa por fabor no huza mi nomber nunka mas den e mes un sentensia ku abo!!!!!!
  Si no, mi tin ku bira ombeskop mes mes!!!!!! :):):)

 6. Hoe weet jij dat Brian? and how does that make it OUR problem, Brian????
  Who issued the second passport? ME?????
  Leuk geprobeerd, maar geen prijs Brian!!!!
  You must be confusing (at least ME) with someone who gives a shit what YOU think is remarkable.

 7. Mano, Deze boys beschikken ook over een niet nederlands paspoort. Kijk voor de grap in de gevangenis in Nederland. Meerderheid heeft 2 paspoorten.. opvallend?

 8. @Zieke Henk liegt over het volgende;
  “De namen bevestigen wat we allemaal al wisten, behalve Enri en Drechi natuurlijk: de slachtoffers waren geen Nederlanders.”

  Hoezo wat ‘we’ al allemaal wisten? Wat was dan de afkomst van de slachtoffers? Niemand wist geen moer, het min.v. buza had de identiteit van die dooie gasten nog niet eens vrijgegeven. Jij bent de enige, maar dan ook echt de enige die het al wist! Je ging er immers van uit, omdat je altijd zo vooringenomen bent, het altijd zo goed weet en bovendien helderziend en dom racistisch, dat het Antillianen waren… Ja, dát beweerde jij!

  Henk beweerde op 23 juni het volgende;
  “Gelieve Antillianen in de Dominicaanse Republiek niet ‘Nederlanders’ te noemen.
  Beestje wel graag bij naampje noemen.”…aldus henk

  Nu blijkt dat het om wellicht in Nederland geboren en getogen Noord Afrikaanse en Turkse Nederlander gaat. Ze hadden iig een Nederlandse paspoort!
  Maar jij wist het beter. Je bent zo gestoord dat je zelfs de Nederlandse media wilt verbieden hen als Nederlander te benoemen? Zo diep geworteld zit de (jouw) haat tegen anderen die niet op ‘echte’ Nederlanders lijken.. Volgens mij ben je zwaar geschift! Knettergek, ach, maar dat wist ik al. 😆

 9. De namen bevestigen wat we allemaal al wisten, behalve Enri en Drechi natuurlijk: de slachtoffers waren geen Nederlanders.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Covid op Curaçao

Persbureau Curacao Er is opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het gaat om een oudere vrouw die niet op de Intensive Care lag. De laatste keer dat een coronapatiënt overleed...

PBC | Actueel reisadvies Curaçao

Persbureau Curacao De kleurcode voor Curaçao is geel. Reizen is mogelijk, maar let op: je kunt niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen. Je moet je testbewijs...

ND | Opnieuw 20 jaar cel geëist tegen Bouterse voor decembermoorden

Het Surinaamse Openbaar Ministerie heeft vrijdag opnieuw twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen oud-president en ex-legerleider Desi Bouterse, melden Surinaamse media. De krijgsraad in Paramaribo behandelt het decembermoorden-proces...

Opinie | Nederland is het rottende hart van Europa

Opinie Roberto Saviano | NRC Handelsblad Criminaliteit Nederland is een witwasserij in het hart van Europa en daarom medeschuldig aan de moord op Peter R. de Vries, fulmineert...

Column Youp | Asesinato !

Moet je alles geloven? Iemand probeerde mij aan het lachen te maken door te vertellen dat Camiel Eurlings per 1 augustus toetreedt tot de Raad van Commissarissen...

Column Den Cayente | Piraten

Column Arien Rasmijn Vandaag is mijn laatste dag als fulltime journalist. Volgende maand verhuis ik samen met mijn vrouw naar Europa en starten we een nieuw avontuur. Dat...
- Advertentie -