‘Oud-minister getapt: Navarro moet ook geëlimineerd worden’

Vigilante10052014Dat stond gisteren te lezen op de voorpagina van de Papiamentstalige ochtendkrant Vigilante.
Volgens de ochtendkrant zijn er in de afgelopen maand meer aangiftes binnengekomen bij de politie met verklaringen waaruit zou blijken dat een criminele organisatie gelinkt zou zijn aan een bedrijf aan de Jan Noorduynweg, Sta Maria.

Volgens de Vigilante zijn er in de afgelopen maand meerdere aangiftes binnengekomen bij de politie met verklaringen waaruit zou blijken dat een criminele organisatie gelinkt wordt aan een bedrijf aan de Jan Noorduynweg.
Een hoge functionaris, (die in dienst zou zijn bij dit bedrijf) zou het doelwit kunnen worden van observatie en zelfs een arrestatie, aldus de Vigilante.

Volgens de Vigilante zou het om een oud-politicus gaan.
In dit kader zou ook een gesprek van een oud-minister zijn getapt waarbij hij zou hebben gezegd dat

‘Navarro dan ook maar geëlimineerd moet worden’.

Navarro was gisteren zelf  onbereikbaar voor elk commentaar.
Al eerder meldde de Vigilante dat als officier van justitie Geert Rip niet snel zou overgaan tot arrestaties in de zaak Maximus, er meer politieke doden vallen op Curaçao.
Volgens de Vigilante zou door een nieuwe liquidatie de georganiseerde criminaliteit controle willen blijven uitoefenen op de politiek.
Vigilante stelt dat ‘hun hoofddoel’ is om op korte termijn een parlementariër om te brengen en op de tweede plaats een huidige minister, in het geval deze niet handelt conform de voorwaarden waaronder hij zijn portefeuille dient uit te voeren.
De krant herinnert eraan dat zij afgelopen maandag al berichtte dat de inlichtingendiensten op zowel politieniveau als op nationaal niveau de ministers en enkele Statenleden op de hoogte stelden dat er mensen op Curaçao zijn gearriveerd om een politicus/politici te ‘executeren’.

Bron: Vigilante
Vertaald en bewerkt door Bettie Slinger

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *