28 C
Willemstad
• zondag 25 september 2022

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...

Opinie | Jamaloodin niet veilig in SDKK

Door Eldon ‘Peppie’ Sulvaran

Opinie Jamaloodin’s advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran

In Koraal Specht zitten veel aanhangers van Helmin Wiels. Het is cliënt (de tot 28 jaar cel veroordeelde George Jamaloodin, red.) en zijn verdediging’s oprechte mening dat hij geheel onschuldig is veroordeeld voor betrokkenheid bij het doden van Wiels.

Met het vonnis in eerste aanleg, zullen echter derden ten onrechte denken dat cliënt wel betrokken is. Als Burney ‘Nini’ Fonseca voor zijn eigen veiligheid in Nederland is geplaatst, waarom zou dat niet voor cliënt moeten gelden.

U begrijpt wel dat cliënt niet in die gevangenis kan worden geplaatst en ook niet kan vertrouwen op wat hem te eten en te drinken wordt aangeboden. U weet net zo goed als ik, dat de Koraal Specht-gevangenis de meest onveilige plaats is op het hele eiland.

Als hem iets overkomt, is iedereen al nu voor alsdan gewaarschuwd.

Advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran,
Curacao

Naschrift KKC

(met dank aan een trouwe lezer)

Aan de Amigoe van 31 oktober 2019 voegt Sulvaran toe: “Het is eerder al eerder verkeerd met ze gegaan in het geval van ‘Pretu’. ”

Luigi Pretu’ Florentina was hoofdverdachte inzake de moord op Wiels, en hij werd in september 2013 dood geuonden in zijn cel in Barber.

 

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

  1. Hij wil liever niet in een “instituto penitensiario” zitten, dat door een “konsiudadano” gegoberneerd wordt? Kan wel enig begrip opbrengen dat hij zich daar zorgen over maakt, de wijze waarop dat instituut gemanaged wordt: Third world.

  2. Motorolie met een goede viscositeit (bijvoorbeeld 20W40) is een goed glijmiddel. Om de rek erin te houden is medische vaseline een probaat middel.

  3. Normaal gesproken zijn de uitvoerders hun leven niet veilig in de gevangenis maar bijna nooit de opdrachtgevers. Niemand hoeft bang te zijn dat een opdrachtgever gaat praten (spill the beans of start singing like a canary) want die heeft het meeste te verliezen.

    Als Sulvaran zich over de veiligheid van zijn cliënt zorgen maakt, moet hij zijn cliënt adviseren om een deal met justitie te sluiten door het noemen van de andere opdrachtgevers.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -