27 C
Willemstad
• maandag 2 augustus 2021 03:00

Laatste reacties

- Advertentie -

Opinie | Jamaloodin niet veilig in SDKK

Door Eldon ‘Peppie’ Sulvaran

Opinie Jamaloodin’s advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran

In Koraal Specht zitten veel aanhangers van Helmin Wiels. Het is cliënt (de tot 28 jaar cel veroordeelde George Jamaloodin, red.) en zijn verdediging’s oprechte mening dat hij geheel onschuldig is veroordeeld voor betrokkenheid bij het doden van Wiels.

Met het vonnis in eerste aanleg, zullen echter derden ten onrechte denken dat cliënt wel betrokken is. Als Burney ‘Nini’ Fonseca voor zijn eigen veiligheid in Nederland is geplaatst, waarom zou dat niet voor cliënt moeten gelden.

- Advertentie -

U begrijpt wel dat cliënt niet in die gevangenis kan worden geplaatst en ook niet kan vertrouwen op wat hem te eten en te drinken wordt aangeboden. U weet net zo goed als ik, dat de Koraal Specht-gevangenis de meest onveilige plaats is op het hele eiland.

Als hem iets overkomt, is iedereen al nu voor alsdan gewaarschuwd.

Advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran,
Curacao

Naschrift KKC

- Advertisement -

(met dank aan een trouwe lezer)

Aan de Amigoe van 31 oktober 2019 voegt Sulvaran toe: “Het is eerder al eerder verkeerd met ze gegaan in het geval van ‘Pretu’. ”

Luigi Pretu’ Florentina was hoofdverdachte inzake de moord op Wiels, en hij werd in september 2013 dood geuonden in zijn cel in Barber.

 

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

  1. Hij wil liever niet in een “instituto penitensiario” zitten, dat door een “konsiudadano” gegoberneerd wordt? Kan wel enig begrip opbrengen dat hij zich daar zorgen over maakt, de wijze waarop dat instituut gemanaged wordt: Third world.

  2. Motorolie met een goede viscositeit (bijvoorbeeld 20W40) is een goed glijmiddel. Om de rek erin te houden is medische vaseline een probaat middel.

  3. Normaal gesproken zijn de uitvoerders hun leven niet veilig in de gevangenis maar bijna nooit de opdrachtgevers. Niemand hoeft bang te zijn dat een opdrachtgever gaat praten (spill the beans of start singing like a canary) want die heeft het meeste te verliezen.

    Als Sulvaran zich over de veiligheid van zijn cliënt zorgen maakt, moet hij zijn cliënt adviseren om een deal met justitie te sluiten door het noemen van de andere opdrachtgevers.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Covid op Curaçao

Persbureau Curacao Er is opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het gaat om een oudere vrouw die niet op de Intensive Care lag. De laatste keer dat een coronapatiënt overleed...

PBC | Actueel reisadvies Curaçao

Persbureau Curacao De kleurcode voor Curaçao is geel. Reizen is mogelijk, maar let op: je kunt niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen. Je moet je testbewijs...

ND | Opnieuw 20 jaar cel geëist tegen Bouterse voor decembermoorden

Het Surinaamse Openbaar Ministerie heeft vrijdag opnieuw twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen oud-president en ex-legerleider Desi Bouterse, melden Surinaamse media. De krijgsraad in Paramaribo behandelt het decembermoorden-proces...

Opinie | Nederland is het rottende hart van Europa

Opinie Roberto Saviano | NRC Handelsblad Criminaliteit Nederland is een witwasserij in het hart van Europa en daarom medeschuldig aan de moord op Peter R. de Vries, fulmineert...

Column Youp | Asesinato !

Moet je alles geloven? Iemand probeerde mij aan het lachen te maken door te vertellen dat Camiel Eurlings per 1 augustus toetreedt tot de Raad van Commissarissen...

Column Den Cayente | Piraten

Column Arien Rasmijn Vandaag is mijn laatste dag als fulltime journalist. Volgende maand verhuis ik samen met mijn vrouw naar Europa en starten we een nieuw avontuur. Dat...
- Advertentie -