28 C
Willemstad
• woensdag 28 september 2022

Democracy now! | Tuesday, September 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Gouverneur Holiday ontvangt hoge Koninklijke onderscheiding

Gouverneur van Sint Maarten Eugene Holiday is benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Holiday nam de onderscheiding in ontvangst tijdens een afscheidsreceptie in de Grote...
- Advertentie -

Nu.cw | Handelsgrens tussen Venezuela en Colombia weer open

De grens tussen Venezuela en Colombia is weer geopend voor handel. Dat meldt de NOS. Voor het eerst in zeven jaar mag er weer vrachtverkeer rijden tussen...

PBC | Vuurwapen gevonden in cel SDKK-gevangenis

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bewakers van de SDKK-gevangenis hebben vanochtend tijdens een doorzoeking van cellen in blok 7 een vuurwapen gevonden. Het gaat om een doorgeladen wapen, waar dus...

PBC | KLM toestel uit Suriname maakt noodlanding op Azoren vanwege medische noodgeval

Persbureau Curacao AZOREN – Een toestel van de KLM, dat afgelopen nacht op weg was van Suriname naar Schiphol, heeft vanochtend rond half acht een medische noodlanding gemaakt...

ParadiseFM | Twee politieagenten gearresteerd

Twee politieagenten zijn vanmorgen aangehouden. In opdracht van het OM werden er verschillende huiszoekingen verricht. De agenten worden verdacht van het sjoemelen met vergunningen. Een van de verdachten...

NU | Documentairereeks over misbruikzaak rond Jeffrey Epstein in de maak

Steenrijke Epstein beschuldigd van kindermisbruik, wie is hij?

De Amerikaanse zender Lifetime is bezig met een nieuwe reeks van de voor een Emmy genomineerde documentaireserie Surviving R. Kelly. In Surviving Jeffrey Epstein zal onderzoek worden gedaan naar de vermeende misdaden die door de multimiljonair zijn begaan, meldt Deadline. Epstein wordt ervan verdacht tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt.

Epstein werd op 6 juli opgepakt op een vliegveld in New Jersey, nadat hij terugkeerde van een verblijf in Frankrijk. De multimiljonair wordt verdacht van mensenhandel met als oogpunt seksuele uitbuiting en criminele samenzwering. Hij stelt onschuldig te zijn.

Epstein zou tussen 2001 en 2005 tientallen tienermeisjes hebben betaald om naakte ‘massages’ uit te voeren en andere seksuele handelingen te verrichten. Hij gaf sommige meisjes ook geld om andere meisjes naar hem toe te brengen.

Bij de doorzoeking van het huis van Epstein in New York werden honderdduizenden foto’s van (gedeeltelijk) naakte vrouwen gevonden. Daar zaten ook minderjarigen tussen, zeggen de aanklagers.

Steenrijke Epstein beschuldigd van kindermisbruik, wie is hij?
Ook vervolg in de maak van Surviving R. Kelly

Ook zal er een vervolg komen op Surviving R. Kelly. In de in januari verschenen documentairereeks beschuldigen meerdere vrouwen R. Kelly van seksueel misbruik. In de driedelige documentaire zeggen de vrouwen dat de r&b-zanger agressief en dwingend kan zijn. Vorige week werd bekend dat de serie is genomineerd voor een Emmy.

Tevens kondigde Lifetime aan bezig te zijn met een film die draait om de examenfraudezaak waarbij actrices Felicity Huffman en Lori Loughlin betrokken waren. Ze behoren tot een groep van vijftig mensen die van omkoping worden beschuldigd.

Rijke ouders betaalden in totaal 25 miljoen dollar (22,4 miljoen euro) om coaches om te kopen om hun kinderen bij gerenommeerde universiteiten als Yale en Georgetown te kunnen plaatsen. Verdere details over deze film zijn nog niet bekendgemaakt.

Bron: NU.nl

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Opmerkelijk hoe KKC de minst ter zake doende artikelen over Epstein weet te vinden en hier kopieert. Dit terwijl er, sinds zijn arrestatie, dagelijks een overvloed aan artikelen over Epstein worden gepubliceert.

    Hopelijk in ‘Surviving Jeffrey Epstein’ niet enkel de schijnwerper op de minderjarige slachtoffers, maar ook op de mysterieuze wijze waarop hij aan zijn riijkdom is gekomen. Met dit laatste worden ook de facilitators belicht.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -