26 C
Willemstad
• woensdag 19 januari 2022 06:49

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Weer forse stijging coronacijfers, actieve gevallen boven 200

Door de nieuwe besmettingen die er vandaag zijn bijgekomen, komt het aantal actieve besmettingen op 205. Er werden 382 mensen getest.

Het aantal actieve gevallen van corona is donderdag gestegen naar boven de 200. Er kwamen 53 nieuwe besmettingen bij en slechts twee mensen herstelden van het virus, meldt de afdeling Epidemiologie (EPI) van de overheid.

Door de nieuwe besmettingen die er vandaag zijn bijgekomen, komt het aantal actieve besmettingen op 205. Er werden 382 mensen getest.

Er liggen momenteel vier mensen in het ziekenhuis, waarvan één op de intensive care.

De stijging komt nadat de overheid afgelopen maandag de maatregelen om verspreiding tegen te gaan intensiveerde. De avondklok werd toen vervroegd van 00.00 uur naar 22.00 uur. De effecten van een maatregel zijn doorgaans pas na een week of langer zichtbaar.

- Advertentie -

Onbevestigde berichten spreken van het instellen van de Lei Seku vanaf vrijdag. De overheid ontkent de drooglegging en zegt dat nieuwe maatregelen alleen via de officiële kanalen bekend worden gemaakt.

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Lieve Kaat, landen waar wij naar opkijken hebben het uit voorzorg anders geregeld.

  Helaas zitten wij één week voor de verkiezingen met zoveel onzekerheden en wat zegt de gevestigde orde: regel het jullie zelf.

  Ik ga stemmen want IK HEB DRIE DAGEN OM MIJN STEM UIT TE BRENGEN.

  KLAAR MEE, BIJ DEZE.

 2. Zolang het eigenwijze curacrim volk nog steeds op elkaar op de bankjes voor het postkantoor blijven zitten blijft het corona 19 besmettingen toe nemen.

 3. Avondklok of drank is niet het probleem maar wel samenscholing. Dus geen happy hours met 1000 man. Sluit discotecas. Maar een restaurant waar men gewoon kan eten op afstand daar zou je wel een wijntje moeten kunnen drinken.

 4. Ik heb ergens gelezen dat het opvallend is met al die experts die over elkaar heen vallen, geen één heeft enigszins geroepen: Hoe denken jullie over, om de komende stembusgang over een “x” aantal dagen te verspreiden (spreiden wij gelijk het aantal, contacten, bewegingen etc)?

  Ik denk de oppositie moet hier de schuld krijgen, die waren bezig de democratie te ondermijnen?

  Toch niet, de zittende macht moet de schuld krijgen, die hebben geen enkel besef hoe het volk te dienen!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PZC | Ambachtse verdachte (32) van doodsteken Lorenzo vluchtte naar Curaçao en wacht nu op uitlevering

Folkert Van Der Krol De 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Rotterdam-West blijkt vorige week te zijn gevlucht naar Curaçao....

DH | Corallo claims his phone was hacked on orders of Italy and the Netherlands

PHILIPSBURG--St. Maarten-based casino owner Francesco Corallo, also known as “King of the Slots”, is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his...

PBC | Nieuwe kabinet Rutte heeft nog geen tijd gehad om Caribische dossiers te lezen, Rijksministerraad uitgesteld

Persbureau Curacao De rijksministerraad van komende vrijdag is uitgesteld tot 4 februari. Reden is dat de nieuwe bewindslieden van het kabinet Rutte IV meer tijd nodig hebben om...

ParadiseFM | Vonnis Braam aangehouden

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de zaak die MFK-statenlid Braam heeft gespannen. Braam werd vorig jaar voorgedragen als minister van Justitie maar kwam niet...

Democracy now! | Tuesday, January 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -