Nu.cw | Nog steeds veel samenscholingen

Cornelis voerde afgelopen weken in samenwerking met politie, douane en MEO controles uit op de sluitingstijden en de maatregelen van de overheid | Nu.cw

Ondanks herhaaldelijke verzoeken van de overheid aan de samenleving om samenscholing te vermijden, komen er toch nog steeds veel mensen in grote groepen bij elkaar.

Dat werd afgelopen dinsdag geconstateerd bij controles die MEO en de politie hebben uitgevoerd.

Acht vestigingen werden voor controle bezocht. MEO en de politie gingen een kijkje nemen bij onder meer truk’i pans, restaurants, bars en casino’s. Bij veel van deze zaken was sprake van samenscholing. De zaken hebben hiervoor een waarschuwing gekregen.

Eén van de truk’I pans werd gesloten omdat er harde muziek was en twee medewerkers van Zuid-Amerikaanse afkomst geen keuringspapieren hadden én geen identiteitsdocument. Een ander restaurant werd gesloten omdat deze ver na de openingstijd -10 uur ‘s avonds- nog open was.

De komende dagen zullen nog meer controles gedaan worden.

Bron: Nu.cw

Een Reactie op “Nu.cw | Nog steeds veel samenscholingen

  1. “Twee medewerkers van Zuid-Amerikaanse afkomst én geen identiteitsdocument. Helaas is dit de realiteit bij steeds meer bedrijven, deze medewerkers worden onderbetaald en als ze niet betaald worden kunnen ze nergens hun recht halen.

    De laatste tijd zien we dit ook bij Direct TV daar zien we een leegloop van personeel en die worden door spaansprekenden vervangen. MEO en de politie zou goed aandoen om daar langs te gaan om wat identiteitspapieren te controleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *