Nu.cw | Knops: dingen moeten anders voor verbetering op de eilanden

“Als we de dingen op dezelfde wijze blijven doen, dan moeten we niet verbaasd zijn dat er dan ook dezelfde uitkomsten uitkomen”, aldus Knops.

Tijdens de Begrotingsbehandeling in de Tweede Kamer heeft staatssecretaris Raymond Knops zich wederom hard gemaakt voor veranderingen op de Caribische eilanden.

“Als we de dingen op dezelfde wijze blijven doen, dan moeten we niet verbaasd zijn dat er dan ook dezelfde uitkomsten uitkomen”, aldus Knops.

Tijdens het debat ging het met name over de derde tranche. De staatssecretaris blijft erbij dat er voorwaarden aan liquiditeitssteun verbonden moeten blijven. “Als er geen hervormingen plaatsvinden, dan blijft alles hetzelfde en Nederland wil juist dat het beter gaat”, aldus Knops.

In de Kamer zijn de partijen het erover eens dat Nederland de autonomie van de eilanden respecteert. Op de eilanden wordt daar anders over gedacht. Over de inspraak van de eilanden wordt door verschillende partijen anders gedacht.

Klik hier voor de video

Bron: Nu.cw

3 Reacties op “Nu.cw | Knops: dingen moeten anders voor verbetering op de eilanden

  1. Aelbrecht yvan

    Doen daar op Curacao niets dan leugens vertellen.Te beginnen bij Rugh en ga zo verder.Het enige wat ze kunnen is rond de pot draaien.Om manieren te vinden voor hun zakken te vullen.En de mensen dom te houden in alles.

  2. Nee er moet hele boel mensen achter de tralies .
    Dat is het begin .

  3. Gewoon een stel bedriegers hier, niets mee en niets minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *