Nu.cw | Derde dag met veel besmettingen

Het aantal actieve besmettingen loopt op Aruba langzaam maar zeker terug.

Ook zaterdag meldt de Afdeling Epidemiologie 46 nieuwe besmettingen. Gisteren waren dat er net zoveel. Er werden meer mensen getest dan gisteren, namelijk 479.

25 Gevallen kunnen gelinkt worden aan bestaande besmettingen en naar de overige 21 gevallen wordt nog bron- en contactonderzoek gedaan. Tien mensen herstelden van het coronavirus. Het aantal actieve besmettingen staat momenteel op 382, wederom een record.

Het Curaçao Medical Center heeft één patiënt ontslagen en er werd één patiënt opgenomen. Er liggen nu acht mensen in het ziekenhuis, waarvan drie op de intensive care.

Het aantal actieve besmettingen loopt op Aruba langzaam maar zeker terug. Er zijn op dit moment 93 actieve besmettingen op het buureiland. Op Bonaire zijn er twee actieve besmettingen.

Bron: Nu.cw

7 Reacties op “Nu.cw | Derde dag met veel besmettingen

 1. Gordon, nee, niet die

  Ben ik hier bij de boycot campagne van gerard joling?
  Wat gaan we allemaal doen?

 2. Keetje Tippel

  Someone cried gerard corona. Who is he?

 3. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met regels

 4. De meeste aso’s zitten bij rtl. In de top zoveel van bn-ers die juist nu naar de eilanden gaan, is dat gespuis het ergste.

 5. Gerard joling is een ontzettende aso. Jandino wil ook een keer op de tv, dus doet hij alles om op curaçao te komen. Het is net alsof zij zo graag zonder condoom de darkroom instappen.

 6. Alleen die BN-ers krijgen optimale medische zorg als ze die nodig hebben. Wel in ‘onze’ zon komen liggen, maar voor de rest kunnen we doodvallen voor hen.

 7. Ik zou als Carib. NL de grens maar weer dichtgooien ipv 4x pd vliegverkeer toe te laten.
  Dit gaat natuurlijk niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *