Nu.cw | Casha zamelt ruim 17.000 gulden in voor Voedselbank

Aangezien er sindsdien nog meer geld binnen is gekomen, bedraagt het voorlopige eindbedrag 17.000 gulden. Volgens de organisatie komt er nog steeds geld binnen

Casha, de belangenvereniging van ondernemers werkzaam in de toeristische sector, heeft meer dan 17.000 gulden opgehaald voor de Voedselbank. De vereniging deed dit tijdens de radiomarathon van Paradise FM.

Dj Maarten Schakel maakte vanaf zondag 20 december non-stop radio van maar liefst 103.1 uur voor de actie Een Wens voor Iedereen op 103.1. Casha koppelde daar haar actie aan om geld in te zamelen voor de Voedselbank.

De belangenvereniging zegt trots te zijn op de collega ondernemers, die zelf door alle maatregelen die genomen zijn, toeristen weg zagen blijven en een dramatisch jaar achter de rug hebben met voorlopig geen zicht op verbetering, toch bereid zijn om een ander te helpen.

Het voorlopige eindbedrag van wat alle gulle gevers hebben gedoneerd is donderdag 24 december om 16.30 uur in de vorm van een ‘cheque’ door de voorzitter van Casha en de initiatiefnemers van Casha aan Statia Illidge van de Voedselbank aangeboden.

Aangezien er sindsdien nog meer geld binnen is gekomen, bedraagt het voorlopige eindbedrag 17.000 gulden. Volgens de organisatie komt er nog steeds geld binnen en kunnen mensen nog doneren.

Bron; Nu.cw

Een Reactie op “Nu.cw | Casha zamelt ruim 17.000 gulden in voor Voedselbank

  1. “Een actie aan om geld in te zamelen voor de Voedselbank.” Toch is dit voor een links iemand als ik een raadsel. Waarom doen mensen dit? Is het om hun geweten te sussen?

    Zelf heb ik in mijn leven veel mensen geholpen maar er moet altijd iets zijn waarop gebouwd kan worden, een niet afgeronde opleiding, kinderen die nog op school zitten, de wil om te werken en ga zomaar door.

    Armoede is net als een ziekte, als mensen in berusten dan is het ongeneeslijk. Vaak komt een voedselpakket via de voordeur binnen en wordt dit via de achterdeur voor drank of drugs geruild.

    Wat deze donateurs en vrijwilligers doen, is simpel weg de ellende in stand houden.

    Op deze manier kan er nooit sprake van welvaart verdeling zijn want dankzij deze vrijwilligers kunnen consultants en directeuren ongemoeid miljoenen blijven verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *