Nu.cw | Nieuw dating programma op Paradise FM

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van Paradise FM of via de Facebookpagina Durftedatenopcuracao, opgericht door Chrissi Smeenk.

Radiostation Paradise FM gaat met ingang van vandaag iedere dinsdag singles aan elkaar proberen te koppelen. Singles zullen ‘live’ op de radio kennis met elkaar maken. Durf te Daten op Dinsdag wordt gepresenteerd door Nadine Roos.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van Paradise FM of via de Facebookpagina Durftedatenopcuracao, opgericht door Chrissi Smeenk. Na aanmelding worden de kandidaten vooraf gebeld door Roos.

Tijdens het programma Vandaag & Morgen krijgen kandidaten op dinsdag na 17.30 uur de kans om zich voor te stellen aan de luisteraars. Bij interesse in een kandidaat kunnen luisteraars zich melden bij Paradise FM of de Facebookpagina Durftedatenopcuracao.

Is er een match dan krijgen de singles diezelfde week een etentje bij De Heeren in Zuikertuintje aangeboden. Na een week belt Roos de kandidaten nogmaals om erachter te komen of er een vonk is overgeslagen.

Bron: Nu.cw

5 Reacties op “Nu.cw | Nieuw dating programma op Paradise FM

 1. Genig idee! Op Curaçao gaat het daten heel smooth.

  Trouwens, veel datezoekers zijn niet perse uit op een relatie, maar willen óf een dikke portemonnee, die vaak al bezet is, of gewoon af en toe een groen blaadje.

  En die combi werkt prima

 2. Veel mannen doen zich voor als single. Terwijl ze getrouwd zijn en bysides hebben maar die mogen ook meedoen?

 3. Stephen Capella doet mee en zoekt een man van de leeftijd van Eric Garcia want slinkse Stephen wil weer eens toyboy spelen.

  Capone Capella’s moeder in Panama zit klaar om haar zoon’s nieuwe partner Avalon software te verkopen.

  Voor 400,000 dollar.

 4. Het wandelende matras Anusca Cova en mafiameid Stella van Rijn doen mee.

  Deze beroepsgolddiggers hebben als enige eisen aan de man een auto zoals Ralf BMWieriks en Lindomar Scoop rijden.

 5. Nieuw dating programma, gaat dit om jonge mensen die even een avontuurtje willen beleven? Of gaat het hier om de alleenstaande bijstandmoeder met 7 kinderen aan een man te helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *