NU.cw | Teammanager: Remco Bicentini was op de hoogte van gesprekken met Guus Hiddink

Bicentini heeft het volgens Holkema heel goed gedaan. “Welke trainer zou het niet geweldig vinden om dit op te pakken met Guus Hiddink?”, aldus Holkema.

De Curacaose voetbalbond (FFK) heeft al in januari gesprekken gevoerd met Guus Hiddink. Ook toenmalig hoofdtrainer Remko Bicentini was hiervan op de hoogte en heeft toen aangegeven te allen tijde de baas te willen blijven.

De insteek van de gesprekken met Hiddink was om hem hoofdtrainer te maken. Dat zegt Bertus Holkema, teammanager van het nationale elftal.

Afgelopen vrijdag ontstond bij het bekend worden van Hiddink als nieuwe trainer ophef, aangezien Bicentini zei hier niet van op de hoogte te zijn. Tijdens een persconferentie van FFK over het aantreden van Hiddink werd erkend dat beter gecommuniceerd had kunnen worden over het naar buiten brengen van de naam van Hiddink.

Bicentini heeft het volgens Holkema heel goed gedaan. “Welke trainer zou het niet geweldig vinden om dit op te pakken met Guus Hiddink?”, aldus Holkema.

Met welke spelers Hiddink doorgaat in het nationale voetbaleftal van Curaçao is nog niet bekend. Er worden gesprekken gehouden met acht nieuwe spelers. Volgens Holkema hoopt hij dat onder Guus Hiddink grote namen in het elftal komen.

Hedwiges Maduro zal voorlopig geen rol gaan spelen bij de trainingen, aangezien hij momenteel trainer is van Almere City. Hij zal zich aansluiten bij Hiddink bij het aflopen van zijn contract.

Bron: NU.cw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *