NTR | Reactie Giselle Mc William (Nederlandse ondertiteling)

Video: José Manuel Dias


Reactie Giselle Mc William (Nederlandse ondertiteling)

Bron: NTR/Caribisch Netwerk

Naschrift KKC

14 Reacties op “NTR | Reactie Giselle Mc William (Nederlandse ondertiteling)

 1. Drechi pa bosnan

  Ja hoor Sander…. natuurlijk niet reageren. Er VALT ook niet te reageren. Hoe reageer je eigenlijk op de waarheid? Doodzwijgen die waarheid. Voor trol uitmaken!!!
  Zo ken ik je maar weer! En met jou nog vele anderen. Iedereen die jullie mening niet deelt is natuurlijk een trol. En van de MFK nog wel.
  Dat belooft wat…
  Beseffen jullie dan niet dat negatieve berichtgeving OOK nieuws is? En dat als er over Schotte wordt gesproken, ook al is het negatief, er ondertussen NIET over de rest wordt gesproken? En jullie moeten het land redden van Schotte? Slim hoor!

 2. Hendrik Schotte beseft eindelijk wat hij als producent van het zaad van het kwaad heeft aangericht!

  Misbaksel van een vader.

  Halelujah!

 3. Abraham Mossel

  @ helemaal gelijk Hendrik, voor $ 5 ” reg” ton regel ik het binnen een maand.

 4. De klap maakt duidelijk wat er van een ‘MFK gevormde’ te verwachten is. Machtsmisbruik. Nu wat geraffineerder (hoewel de klap getuigd van pure lompheid) doordat er war regeringservaring is opgedaan (2010 – 2012).
  Giselle zou al haar politieke connecties (familie) moeten gebruiken om het spel op een soortgelijke geraffineerde wijze te spelen. Het wordt tijd dat er aan het gestuntel van MAN, dat geleidt heeft tot de val van de regering een einde komt.

 5. MFK trol….niet op reageren..

 6. Drechi pa bosnan

  @allen,
  Ik begrijp dat Mw Mc William verbolgen is over de klap. Ze schreeuwt moor en brand dat haar onrecht is aangedaan met een laag bij de grondse (letterlijke en figuurlijke) klap in haar gezicht.

  Maar: kan zij zich de gemoedstoestand van de schooljuffrouw van haar kind voorstellen toen ZIJ, of all people, een oorveeg gaf aan de juffrouw waar ouders en leerlingen bij stonden???????
  Hoe voelt het om aan de “receiving end” te staan Mevrouw?
  “Koekje van eigen deeg Mw Mc William!!!!!!!!!!
  Maar ineens aanvaardt zij de klap “Voor het volk wara zij zo zielsveel van houdt” Ik bedoel maar……….
  Ik weet dat ik nu de gebeten hond ben dames en heren, but so be it!!!!!! Ik heb een heel brede rug.
  Komt U maar…..

 7. Ze heeft helemaal gelijk . dit eiland gaat kapot door alle streken van Gerrit Schotte!!! hij is de schuldige van de moord op Helmin Wiels, hij is de schuldige van de moord op een weerloze vrouw, waar hij zo op in reed met een snelheid waarvan je kan zeggen moord door schuld. hij is de schuldige die dit eiland helemaal ten onder gaat brengen als er niet snel iets gebeurt. hij stookt iedereen op en zal er alles aan doen om aan de macht te komen. de meeste eiland bewoners zijn bang voor deze moordenaar. sluit hem op het is de grootste crimineel en door hem gaat dit Eiland ten onder als er niet snel iets gebeurt.

 8. JM heeft in 99% van zijn reacties gelijk, maar hier slaat hij de plank volledig mis.

  De felle reacties van Giselle was volkomen terecht en bleef beschaafd.

  Ik hoop dat het viswijf Constantia snel tussen 6 planken de grond in gaat, want van haar miserabele leven komt niets meer terecht.

  Alleen van het zien van haar smerige varkenskop krijg ik al braakneigingen.

 9. Madam heeft een punt, maar inderdaad, het moet weer met schreeuwen….
  Stijlprijzen worden helaas niet uitgereikt.

 10. @Jan schreef; ‘Vooral je laatste alinea geeft eigenlijk weer wat voor stuk aftands vreten je bent.”

  Inderdaad, ik vind trouwens dat hij de verkeerde niet bij zijn karakter passende pseudoniem Meloen liever kan veranderen in Citroen! Meloen is namelijk zoet, zacht en rose tot rood. Joep M. daarentegen is een zure bom, vandaar ik hem steevast met Joep Citroen aanspreek, dat is zuur. 😆

 11. Nou, ik kan mw. McWilliam’s furia wel begrijpen hoor. Het gevolg van zo’n “onvermoede” harde klap is niet enkel fysieke pijn, misschien nog erger zijn de psychologische effecten die het veroorzaakt, die zijn echt niet mis, onderschat dat niet. Ik kan me best voorstellen dat ze nog steeds onthutst is, misschien een beetje bang, zij voelt zich vernederd en beledigd, kortom, ze is woest! Het is trouwens duidelijk van d’r gezicht af te lezen. Gewoon omdat ze een mens is.. Met een week zal ze wel weer de oude zijn.

 12. Freedomwriter

  Inderdaad heel emotionele reactie, net als toen ze in de staten zat als voorzitter en eigenlijk geen overhand had op de vergadering en de statenleden.

 13. @JM
  Wat een onzinnige reactie weer.
  Terecht dat zij kwaad is en bovendien izitten de emoties behoorlijk hoog, en heeft zij all recht haar stem te verheffen. Vooral je laatste alinea geeft eigenlijk weer wat voor stuk aftands vreten je bent.

 14. Jammer, gemiste kans.
  Ook zij kan het niet laten om te gaan schreeuwen i.p.v. kalm en bedacht je woorden uit te spreken.
  Ik had van haar meer verwacht. Snap dat je kwaad bent, maar nu was juist het moment om te laten zien dat je er ruim boven staat. Wat ze nu laat zien is dat ze eigenlijk precies eender is, alleen slaat ze nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *