NoticiaCla | Ministerraad staat unaniem achter ‘all inclusive’-wetgeving

Minister-president Eman van Aruba plaatst zijn handtekening namens het Koninkrijk der Nederlanden

Ministerraad staat unaniem achter ‘all inclusive’-wetgeving

ORANJESTAD – Berichten afgelopen week in de media, waarin wordt gemeld dat de minister van Financiën en Overheidsorganisatie en de minister van Volksgezondheid, Ouderenzorg en Sport van mening zouden zijn dat er meer onderzoek moet worden gedaan, voordat het wetsontwerp dat de ‘all inclusive’ aanbod in Aruba wil regelen in het parlement kan worden behandeld, worden door de ministerraad ontkend.

Via een officieel persbericht laat de ministerraad weten zich van de betreffende berichtgeving te distantiëren en unaniem achter het wetsvoorstel dat nu bij de Staten ligt, te staan.

Ook heeft de ministerraad ingestemd met een revisie van de Vergunningsverordening die de vergunningen voor hotels regelt.

Bron: NoticiaCla

Een Reactie op “NoticiaCla | Ministerraad staat unaniem achter ‘all inclusive’-wetgeving

  1. Renée van Aller

    Hoe unaniem is unaniem in dit geval? De leegloop van parlementariërs is een teken aan de wand. Hoe representatief is de Arubaanse democratie nog? Werkt de rechtsstaat nog wel als de rechter bij herhaling de regering moet wijzen op het feit dat ook de overheid onderworpen is aan de wettelijke regels? Renée van Aller&John de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *