PBC | Mercelina blijft in dienst Digicel

Mercelina blijft in dienst Digicel | Persbureau Curacao

Mercelina blijft in dienst Digicel | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Gwendell Mercelina blijft in dienst van Digicel, maar hoeft tot het einde van zijn contract niet meer te werken.

De jonge politicus werd op staande voet ontslagen, toen bekend werd dat hij op de lijst van Un Kòrsou Hustu stond. Als nummer twee achter Omayra Leeflang. Onder druk van de media krabbelt de telecomprovider nu terug. Die betaalt zijn salaris nu gewoon door.

Bron: Persbureau Curacao

20 Reacties op “PBC | Mercelina blijft in dienst Digicel

 1. Gwendell Mercelina, ik heb respect voor uw politieke ambities, maar iemand met uw levenservaring is nog niet rijp voor de Staten.

  Het is dan ook onzin om u daarin te plaatsen en u een salaris van 14,000 gulden per maand te geven (al is het een nog grotere onzin dat wij dat met Schotte, Constantia en Thode wel doen).

  Uw opleiding ken ik niet, maar die rechtvaardigt vermoedelijk ook niet een dergelijk salaris.

  U bent nog jong, probeert u het over 10 jaar nog eens. En als u dan nog integer bent, heeft u mijn stem.

 2. Sate Batata

  @Gwendel Mercelina

  Sorry, expired topic and I have zero interest in ego-trippers

 3. Gwendell Mercelina

  Ondanks alles, is het wel hilarisch om alle op- en aanmerkingen te lezen van zulke proactieve “commentators”, mond vol van jeugd en van positiviteit – uiteindelijk is het wel erg belangrijk als je gewoon google kan gebruiken om meer van Gwendell Mercelina te weten of gewoon weg meer informatie – of gewoon moet u maar bellen naar +59995130101.

 4. Euhm Sonny, mijn reactie was op zaterdag , dat jij al zo vroeg naar bed moet van je moeder bij wie je nog steeds woont op je 70’ste is jou probleem.

 5. Ja, de lijst Leeflang wordt lachwekkend als de nummer 2 al een Disney figuur is.

  Wie wordt nummer 3? De ontslagen Girobank directeur Stefan Capello zoekt ook nog een baan. Of vraag zijn bilmaatje Antony de Lima (Ctex) eens.

  Echt een gemiste kans van Omayra.

 6. Ik weet in ieder geval dat ik “ongeldig” ga stemmen.

  Iemand een advies wat ik op het stembiljet moet schrijven?

  Ik kom niet verder dan FU.

  Het beste verhaal komt in de knipselkrant. Ik zal een fotootje maken van mijn volgeschreven stembiljet.

 7. Rustig rustig, Freek ****.
  Gebruik de zondag om te genieten van de dag en maak je niet nodeloos druk. Niemand wil jou iets aandoen. Tis hier géén Dallas!

 8. Jammer van de lijst van [email protected] Maggy, ik had mijn hoop ook op haar en haar partij gevestigd, maar na het zien van de lijst is mijn teleurstelling groot. Zeker op nummer twee, puur een bekend persoon in de Curacaose amusements wereld met een vlotte babbel neerzetten om stemmen aan te trekken. Om beslissingen te nemen en je mannetje te staan in de “Big Boys World” heb je toch wel een minimum dosis aan kennis en levenservaring nodig.

 9. Het is helaas allemaal van hetzelfde soort: graaien graaien graaien en dat allemaal voor het volk. Weg met die troep, geef m’n belastingcenten terug en ik regel het allemaal zelf wel, en ga me niet vertellen dat er 1 heiliger is dan de anderen, want dat is afdoende bewezen niet waar. Nou even flink googlen Sonny, misschien vind je nog wat om intellectueel hierop terug te komen.

 10. Freek, als het waar is wat jij schrijft is PNP het ook niet voor mij.

  Maar wat blijft er dan over om op te stemmen: PAR?

  Uiteraard komen MFK, MAN, PS en PAIS niet in aanmerking. Of MAN toch wel nu Cooper weg is?

  Geef jij eens een stemadvies.

 11. Hé Freek ****, nog steeds freaky? jij stemt natuurlijk weer op je holmaatje Gerrit.

 12. Oh Maggy gaat PnP stemmen, op die mevrouw die haar man elke maand een vette pastechi toeschuift. En maar een grote mond hebben over onze Gerrit de Dief. Hypocriete Maggy.

 13. Voorlopige conclusie: bekwaam type “tranentrekker”.

 14. Redactie

  Beste opmerker, Gwendell Mercelina was in 2011 jeugd ambassadeur.

  https://knipselkrant-curacao.com//rnw-mercelina-jeugdambassadeur-van-curacao/

  Met vriendelijke groet,

  Redactie
  Knipselkrant Curacao

 15. Helemaal mee eens. Ik wilde Leeflang stemmen, maar nu zij met een lijst vol payasos komt pas ik daarvoor.

  Pais met de lafbek Rosaria is ook geen optie meer, dus het zal nu wel PNP worden. Of gaat PAR nog verrassen?

 16. opmerker

  Is dit weer een blunder van Omayra? Wat is de opleiding van deze jongeman? Wat is de curriculum vitae van de personen die op haar lijst komen te staan. Dit geldt in feite ook voor de andere partijen die deel gaan nemen aan de verkiezingen. Of moeten we maar gaan raden welke mensen niet amper de lagere school gevolgd hebben. Goed voor Curaçao! Onbekwame mensen aan het roer die van politiek geen notie hebben en dan in een job gedrukt worden waar de nodige kennis voor ontbreekt. Of wordt een onderwijzeres straks Minister van Justitie en een verpleegster Minister van Sociale zaken enz. Triest.

 17. In de wet staan ook de redenen waarbij ontslag op staande voet geoorloofd is.

 18. beetje raar dat je op staande voet kan worden ontslagen, hoezo ontslag wet.

 19. Aspirant politicus zal men bedoelen.

 20. Vraag me af wie op dit soort mensen (dansers/zangers) zit te wachten om ons land te besturen. Volgens mij beseffen sommige mensen niet dat een land besturen geen stage plek is. Een land besturen is een serieuze baan en brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee, en dat is heel wat anders dan grappen maken samen met vrienden.
  Daarnaast moet er een Wet er komen om bij onenigheid met eigen partij de politiek te gewoon verlaten op dat moment, in plaats van de zogenaamde eenmansfracties om salaris te behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *