30 C
Willemstad
• woensdag 21 februari 2024

LB | Aruba vanaf nu belastingparadijs af

Door Alexander Bakker | De Limburger Aruba is gisteren door de Europese Unie van de 'grijze lijst' met belastingparadijzen gehaald. Curaçao staat er nog wel op. Dat land...

Democracy now! | Tuesday, February 21, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 20 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Brussel haalt Aruba van ’grijze lijst’ belastingparadijzen, huiswerk Curaçao

Brussel - Aruba is dinsdag door de Europese Unie van de ’grijze lijst’ met belastingparadijzen gehaald. Curaçao staat er nog wel op. Twee keer per jaar maakt de...

FTM | Nederlandse boekhouder is kroongetuige in smeergeldaffaire bij grootste oliehandelaar ter wereld

Follow The Money.nl | Lukas Kotkamp Een Nederlandse boekhouder speelt als getuige een belangrijke rol in een smeergeldproces rond een van ’s werelds grootste handelaren in olie en...

FD | Rechter Haags gerechtshof geschorst na valse ondertekening in 43 vonnissen

Bas Mos | Financieel Dagblad Een leidinggevende rechter aan het gerechtshof in Den Haag is op non-actief gesteld omdat hij de afgelopen twee jaar valse informatie in tientallen...
- Advertisement -spot_img

NoticiaCla | Kritiek internationale pers op outfit Miss Aruba

HomeLandenArubaNoticiaCla | Kritiek internationale pers op outfit Miss Aruba
Miss Aruba 2017 Charlene Leslie
Miss Aruba 2017 Charlene Leslie weet hoge ogen op zich gericht

MANILA – Het ‘nationale kostuum’ van Miss Aruba 2017 Charlene Leslie, tijdens de Miss Universe-verkiezingen in de Philippijnen, is in opspraak geraakt. Een dag na de verkiezingen maakte de Philippijnse pers er nog melding van.

En ook een dag ervoor was er een minder positief bericht over de Arubaanse outfit. Charlene Leslie, de kandidate van Aruba, had er voor gekozen om haar favoriete atlete Sara Quita Offringa uit te beelden, compleet met pruik en zeil, als onderdeel van haar kostuum. Feit is dat ze internationaal aandacht heeft getrokken.

TOCH PUBLICITEIT

De Australische ‘Daily Telegraph’ had geen goed woord over voor de outfit van Leslie en gaf haar presentatie een 3 (op de schaal van 10).

Ook de nieuwssite ‘Business World Online’ van Manila maakte melding van het feit dat Leslie voor een windsurf-outfit had gekozen.

Hoe het ook zij, negatief of niet, van de 86 kandidaten wist Aruba de aandacht te trekken. En dat is ook wat waard. Charlene Leslie komt dinsdagavond om 10 uur weer terug op Aruba.

Bron: NoticiaCla

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Curacao is ook niet gelukkig met haar missen.

  Wij stuurden eerst een zwangere hoer (waarvan 47 mannen beweerden dat ze de vader van het kind waren).

  Daarna stuurden we Eline de Pool, arrogant wijf en dochter van de grootste drugscrimineel van Curacao.

  En dit jaar stuurden we mevrouw Lau die zo lelijk was dat de organisatie haar eerst met hetzelfde vliegtuig terug wilde sturen.

 2. “…Hoe het ook zij, negatief of niet, van de 86 kandidaten wist Aruba de aandacht te trekken. En dat is ook wat waard…”

  Jaja NoticiaCla. Zo ken ik er ook nog een paar.

  Als alle publiciteit wat waard is moet ze de volgende keer in haar blote togus het podium oplopen en roepen dat ze van minderjarige Philippijntjes houdt en 2 liter Jack Daniels per dag.

  Negatieve publiciteit gegarandeerd. (geen wer overigens ook.)

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties