NoticiaCla | Gewapende overval zaterdag in woonhuis te Hubadastraat

Gewapende overval zaterdag in woonhuis te Hubadastraat

ORANJESTAD – Zaterdag om 12:30 uur kreeg de centrale post van de politie een melding binnen dat er een gewapende overval had plaatsgevonden in een woonhuis aan de Hubadastraat.

Bij aankomst van de politiepatrouille vertelde de inwoners van het huis dat twee gewapende mannen het huis waren binnengekomen en om geld hadden gevraagd. De mannen waren niet gemaskerd.

Een van hen droeg een vuurwapen en de ander had een mes bij zich. Het signalement van de daders luidt als volgt. Een van de verdachten is ongeveer 1.75 m lang, heeft een lichtbruine huid, droeg een kaki-kleurige short, een wit overhemd met lange mouwen en een wit petje.

De tweede overvaller was ook ongeveer 1.75 m lang, had een lichtbruine huidskleur en droeg een blauwe jeans, een blauw-groene blouse en een petje. Beiden spraken Spaans met een Venezolaans accent.

De daders zijn er met een horloge, cellular en een playstation vandoor gegaan. Niet duidelijk is of ze te voet of met een auto zijn ontvlucht. Het Atracoteam en slachtofferhulp zijn ingezet. De politie is direct een zoekactie begonnen. De patrouille van Noord heeft iemand opgepakt die aan het signalement voldeed, maaar later bleek dat de man niets met de zaak te maken had, Iedereen die iets weet of heeft gezien wordt gevraagd contact op te nemen met de tiplijn van de politie via nummer 11141.

Bron: NoticiaCla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *