25 C
Willemstad
• zaterdag 1 oktober 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

NOS | Van misbruik verdachte miljardair Epstein gewond gevonden in cel

Jeffrey Epstein AFP

De Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein is gewond geraakt in zijn cel en naar het ziekenhuis gebracht. De investeerder zit vast op verdenking van seksueel misbruik van minderjarigen. De komende tijd wordt hij extra in de gaten gehouden om te voorkomen dat hij zelfmoord pleegt, schrijven Amerikaanse media.

Epstein (66) was volgens NBC half bewusteloos en lag op de grond van zijn cel. Hij zou lichte verwondingen hebben gehad. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.

De miljardair werd begin deze maand opgepakt in New Jersey en zit momenteel vast in een gevangenis in New York. Een rechter wees vorige week zijn verzoek af om op borgtocht vrij te komen. De advocaten van Epstein zijn in beroep gegaan tegen die beslissing.

Controversiële schikking

De zakenman wordt ervan verdacht dat hij tussen 2002 en 2005 tienermeisjes misbruikte in zijn woningen in New York en Florida. Daarnaast zou hij grote geldbedragen hebben betaald aan mensen die mogelijk als getuige zouden worden opgevoerd in de aankomende rechtszaak.

Epstein werd in 2008 ook al eens aangeklaagd voor seksueel misbruik. Hij zou bijna dertig meisjes hebben misbruikt, de meesten waren tussen de 13 en 16 jaar oud. Ze werden van over de hele wereld naar de huizen van Epstein in de Verenigde Staten gehaald, waar ze als seksslaven werden gebruikt.

De miljardair ontliep toen, dankzij een geheime schikking, een jarenlange gevangenisstraf. De Amerikaanse minister van Werkgelegenheid Alex Acosta nam eerder deze maand ontslag omdat hij destijds als openbaar aanklager betrokken was bij de zaak.

Epstein is een bekende van president Trump, oud-president Clinton en de Britse prins Andrew. Hij kan tot 45 jaar cel krijgen als hij wordt veroordeeld. Epstein ontkent alle aantijgingen.

Bron: NOS

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. @hoedanook

  Mooi opgemerkt.
  En verder vind ik het best dat de KKC over de grenzen kijkt. Uiteindelijk heeft niemand commentar als Vednezuela wordt genoemd? Je mag dan wel op een ‘eiland’ leven maar verder over het water kijken kan nooit geen kwaad. Maar ja…

 2. Een commentator op VS televisie (?) zei; ‘Als het mogelijk was dat Bernie Madoff (fraudeur) en Harvey Weinstein (sexual predator) een kind konden krijgen dan zou het iemand als Jeffery Epstein zijn.

  Wijlen Helmin Wiels in één van zijn tirades voor zijn dood beloofde de sluier op te lichten m.b.t. seksueel grensoverschrijdend gedrag door de Curacaose ‘jetset’. Dus, Epstein’s gedrag mogelijk niet ver verwijded van Curacao.

 3. Voor La Stiwz is het lezen van de KKC geen joyride!

  Maar LS heeft wel gelijk, ik zou ook zeggen beperk dit medium tot Curacao.

  Maar ik erger me er niet aan. Gebruik de scroll functie, oefen ik dagelijks op de bijdragen van Drechi, Enri en Beflapas.

 4. Who the fuck cares about Epstein?

  Degenen die hier meer over willen weten kunnen zelf genoeg (nieuws-) sites vinden.

  Een opmerking bij de KKC redactie maken heeft geen zin. Wordt afgedaan met de dooddoener: “het is zondag, er is anders geen nieuws.” Helaas, deze is niet van zondag.

  @Redactie: zolang Epstein niet op zijn minst 1 minderjarige, dan wel 10 meerderejarige Curacaoenaarse/Curacaoenaren heeft geprikt (m/v) hoort het hier niet thuis.

  Het lijkt hier potverdorie de Antilliaanse Linda wel.

 5. Uiteindelijk, na drie pogingen, gaat KKC van “gutter-artikelen” door Beursblik.nl over op een raportage door NOS. Met als toetje berichtgeving van Amerikaanse media. Er is hoop!

  Catch and kill door Epstein lukt niet meer.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -