28 C
Willemstad
• woensdag 5 oktober 2022

Extra | Journaal 4 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 3, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

DolfijnFM | Aangifte tegen vier ministers

De aangifte is tegen de premier, Kenneth Gijsbertha op Financiën, Suzy Römer van Volksgezondheid en Zita Jezus-Leito van Verkeer en Vervoer. Of er sprake is van opzet, is niet duidelijk. Maar opvallend is die wel

Korsou di nos tur gaat aangifte doen tegen vier ministers van het kabinet Rhuggenaath. Zij hebben hun handtekening gezet onder het Hoofdlijnenakoord van HNO te tekenen.

De gouverneur heeft geconstateerd dat zij daartoe niet gemachtigd waren. De aangifte is tegen de premier, Kenneth Gijsbertha op Financiën, Suzy Römer van Volksgezondheid en Zita Jezus-Leito van Verkeer en Vervoer.

De regering was van plan 136 miljoen gulden weg te geven aan HNO Vastgoed & Beheer. Dat is mede de reden geweest van de gouverneur om niet te tekenen voor het landsbesluit.

Daarin zou ook de lening van 200 miljoen gulden geregeld worden om het ziekenhuis af te bouwen.

Of er sprake is van opzet, is niet duidelijk. Maar opvallend is die wel. De actie van de ministers had grote gevolgen kunnen hebben voor de begroting van 2019, die al zo onder druk staat.

Bron: DolfijnFM

Naschrift KKC

2019 07 25 – Koninklijk Bes… by Black Lion on Scribd

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Het geboefte mfk kdnt heeft gesloft, er waren tig reden om aanklacht tegen hen in te dienen. Remember zatte monk, bra dsticting 100 dznd voor zijn matras. Dos santos cooper weten we ook onderhand.

 2. Argumentum Ad hominem (neo- kolonialist, racist etc) is het gebruikelijke tegen argument dat de Curaçaose politici bezigen als ze geconfronteerd worden met hun eigen wanbeleid en daar bovenop proberen ze dat te staven met argumentum ad populus, het móet waar zijn omdat een grote groep dat ook denkt.

 3. We willen de tegenpartij van het geboefte mfk kdnt wel eens horen, anders aangifte van smaad en laster. Olv c cooper en ps is het vanaf het begin van HNO fout gegaan. Ook de drempels overal olv cooper fout.

 4. Zita Jezus-Leito is helemaal niet te vertrouwen. Hoeveel bouwvergunningen zijn er afgegeven doordat er onder tafel is betaald? Zelfs de inspecteur kon de bouw op de cubaweg niet tegen houden met de opgelegde bouwstoppen omdat ze hem gewoon uitlachte en aangaven dat ze genoeg betaald hadden ervoor, en dus konden doen wat ze wilden.

 5. @lapas: geen idee of het iets te maken heeft met ras maar het lijkt er wel op dat je als YDK in de politiek overal mee kan wegkomen onder het argument van “racisme, kolonialisme, etc”. De braindrain die momenteel plaatsvindt, is ook het gevolg dat mensen de discriminatie op basis van geboorteplaats zat zijn en gewoon eens in een samenleving willen functioneren waar mensen op basis van prestaties worden afgerekend ipv geboorteplaats, familiebanden etc.

 6. Laten we eerlijk zijn, tot nu toe had alleen die arrogante Martina het fatsoen om vrijwillig af te stappen.

  Het schijnt dat hij nu meer tijd voor Neysa Schoop-Isenia heeft. Laten we elkaar geen mietje noemen, bij elk groot project gaat iets mis, het schijnt iets in de DNA van die negers te zijn waardoor ze niet met geld te vertrouwen zijn.

  Ik vraag me af, welke idioot had dit allemaal niet kunnen voorzien? Het heeft niet eens persé met deze coalitie te maken want met de partijen van de oppositie waren wij waarschijnlijk het dubbele kwijt.

  Het blijkt dat de partijen en politici die over zelfbeschikkingsrecht schreeuwen de grootste boeven zijn. Het is vrij simpel de negers hier samen met een kleine groep blanken hebben bewezen dat ze niet te vertrouwen zijn.

  Daar moet wat aan gedaan worden anders blijft het dweilen met de kraan open als gevolg dat een kleine groep rijker en rijker wordt en een steeds groter wordende groep in marge moet zien te overleven.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -