NOS | Twitter: ‘Schieten zodra plunderen begint’-tweet van Trump gaat te ver

Trump vindt dat Twitter meet met twee maten. | EPA

Twitter heeft een tweet van Donald Trump verborgen, omdat die geweld zou verheerlijken. In het bericht suggereert de president dat plunderaars in Minneapolis zullen worden neergeschoten.

Vanwege de dood van een zwarte arrestant werd in deze stad afgelopen nacht een politiebureau bestormd en in brand gestoken.

Ook in andere Amerikaanse steden heeft de fatale arrestatie geleid tot onrust en demonstraties tegen politiegeweld:

Trump laat op Twitter duidelijk merken dat de burgemeester van Minneapolis in zijn ogen keihard heeft gefaald. De gouverneur van de staat kan volgens hem rekenen op steun van het leger. “Bij problemen herpakken we de controle, maar: wanneer het plunderen start, begint het schieten.”

Deze tekst is in overtreding met de algemene Twitter-regels, staat in een melding op de plek van de tweet. Alleen door erop te klikken, wordt de tekst zichtbaar. Retweeten of beantwoorden is niet mogelijk.

Op de achtergrond speelt een ruzie tussen de president en Twitter. Enkele uren voor het besluit om de tweet onzichtbaar te maken, ondertekende Trump een decreet met nieuwe regels voor socialmediaplatformen. Daarmee wordt het mogelijk voor toezichthouders om dit soort techbedrijven voor de rechter te slepen.

Trump vindt dat Twitter meet met twee maten. “Het bedrijf doet niets tegen alle leugens en propaganda van China of de Radicaal Linkse Democratische Partij”, reageert hij op het verbergen van zijn tweet.

Persbureaus melden dat de actie van Twitter de uitkomst was van overleg aan de top van het bedrijf.

Woensdag plaatste Twitter voor het eerst een waarschuwing bij een presidentiële tweet. Trump schreef dat stemmen per post leidt tot verkiezingsfraude. Factcheckers in dienst van Twitter bestempelden dat als onjuist. Tot grote onvrede van de president.

Eerder deze week verzocht een weduwnaar de ceo van Twitter om een andere reeks Trump-tweets te verwijderen. In het draadje suggereerde de president dat de echtgenote van de man in 2001 mogelijk is gedood door een tv-presentator, waar Trump al jaren ruzie mee heeft.

Deze beschuldiging is een hardnekkige en ongefundeerde complottheorie, schreef de echtgenoot in een brief aan Twitter-baas Jack Dorsey. Daarmee heeft de president de regels van het socialmediaplatform overtreden, stelt Klausutis. Twitter bood excuses aan voor de pijn die deze tweets veroorzaken, maar het bericht werd niet verwijderd.

Bron: NOS

33 Reacties op “NOS | Twitter: ‘Schieten zodra plunderen begint’-tweet van Trump gaat te ver

 1. Knoek-koe

  @Lionfish, we zijn het er in ieder geval allebei over eens dat a. Wat de politie agent gedaan heeft, goed fout was, en
  b. Het vandalisme en plunderen absoluut onacceptabel is en niets met protesteren te maken hebben.

  Ik zal in de spiegel kijken, weet niet precies wat je me wilt laten zien. maar ik zie vooral iemand die de zaken zo feitelijk mogelijk probeert te beschrijven, ook als ze oncomfortabel zijn, ongeacht wat mensen daardoor van me zullen denken, of wat voor namen mensen me zullen gaan noemen.

  Wanneer heeft de KKK voor het laast de voorpagina van de Amerikaanse kranten gehaald voor moord op een Afroïde Anerikaan.
  Help meveven, ik weet het namelijk niet.

  En hoeveel afroïde amerikanen hebben afgelopen week het leven gelaten door gun violence van andere afroïde amerikanen, in typische steden als bv zuid Chicago?

 2. Tico Martina

  Jep toen dat zwart meisje laf was vermoord door een stel onderontwikkelde figuren die zich “gang” noemde, was het oorverdovend stil in de media. Geen van de zogenaamde freedom fighters alla Black panther, Jackson en diens meer repten een woord. Het was een blanke hoofd commisaris die, geheel overstuur, in contact was om uit te zoeken wat er aan de hand was, en dit wilde oplossen. De zwarte gemeenschap was intussen druk bezig met een zoveelste casus van “He a good boy and he din doo noffin”, ofwel rouwen om een crimineel die net uit de gevangenis kwam en al weer rotzooi aan het trappen was. Helaas voor hem en gelukkig voor de gegoede burger, werdt hij dit keer ter orde geroepen met een stuk lood. Daarom van mij krijgen ze geen sympathie. Ga je eerst maar eens gedragen en dan houd het “geweld tegen zwarten” op. Een hele straat bezetten en autos bespringen als een stel wilde apen en winkels plunderen en platbranden, heeft niks met protesteren te maken. Een rubberen kogel zal uw aandeel zijn.

 3. Lionfish

  @koe. What can I say more? .Kijk eens heel goed in de spiegel.

 4. Knoek-koe

  …..”waar was de woede en verontwaardiging toen een zwart meisje die haar huiswerk aan het doen was, laf werd afgeknald door een stel onderontwikkelde zwarten met hun gang onzin gedoe?”…….

  @Tico Martina, ik ken dat tragische geval. Mexia waren doodstil.
  Want dat ging tegen de agenda van de poltieke correctness in.

  Ja het is triest,maar blijkbasr is het slachtoffer alleen noemenswaarfig, als de dader een blanke is.

 5. Tico Martina

  Geheel eens met meneer President Donald Trump. Schiet een paar rubberen kogels af en men stopt met plunderen. Zelfde zielenpiet gedoe als 50 jaar en 1 dag geleden, toen de politie alhier ook plunderaars terecht trakteerden op lood. Protesteren mag maar de manier waarop kan gewoon niet. En laat niemand bij mij komen aanzetten met zwart leven doet er toe. De hoogste moordpartijen gebeurt nog steeds door zwarten in Amerika. waar was de woede en verontwaardiging toen een zwart meisje die haar huiswerk aan het doen was, laf werd afgeknald door een stel onderontwikkelde zwarten met hun gang onzin gedoe? Ik ben zelf zwart maar ik verhef mij boven dit soort tuig. Plunderen is een aanval tegen de staat ofwel tegen ons allen, dus een goed geplaatste rubberen kogel is gerechtvaardigd. Ik ben blij dat we geen mooi pratende niksnut als een Oboemoe daar hebben zitten maar een persoon die rigoureus de zaken aanpakt. Moge hij dit jaar massaal herkozen worden. En destijds is er geheel gratis een terugreis naar Afrika aangeboden aan alle “gestolen” zwarten in Amerika, maar niemand maar dan ook niemand heeft daar gebruik van willen maken. Maar wel telkens lopen janken van “They stole us from Africa”

 6. Knoek-koe

  Daar zijn we dan! Het KKK woord is gevallen.
  De KKK, de witte variant van de Black Panter movement,

  De KKK @besteLionfish, is niet het groorste gevaar voor de Afroïde Amerikaan.

  En nu komt het: Het grootste gevaar voor de Afroïde Amerikaan, is de Afroïde Amerikaan.

  Hier de cijfers, ze liegen er niet om.
  91- 94% van de black homocides, wordt veroorzaakt door Afroïde Amerikanen, via violeent Gun crimes. Zie Zuid Chicago.

  1% wordt veroorzaakt door Police fire.
  En de i erige 5 – 7% door een mix van hispani, amerindo en Whiteys…

 7. Lionfish

  @koe. Ik denk dat je met jouw uitlatingen op een heel gevaarlijk padje dreigt te raken. Wel eens van de kkk gehoord ? Wat ik in de usa vooral zie is een mateloos amateurisme van de police forces.

 8. Een van de voorstellen die Malcolm X deed aan de toenmalige junta in de VS:
  Jullie mogen ons niet.
  Jullie kunnen ons niet luchten.
  Dan geef ons een van de steden in de VS en wij zullen daarnaartoe vertrekken.
  Dus een soort boedelscheiding.

  Maar de junta van toen wilde het niet.

 9. Knoek-koe

  …..”rellen is de taal van mensen die niet gehoord worden”……

  OK, deels kan dat kloppen @Lionfish, zie idd de Franse revolutie., zie de protestacties van Ghandi, van MLK

  Maar dit had nog maar weinig met “niet gehoord” worden te maken.

  Dit heeft meer met een lelijk cultuurtrekje te maken, die elke gelegenheid aangrijpt om te plunderen en vandaliseren.

  Zie het monkey shirt incident in de mall winkels Zuid Afrika. Iedereen uit zijn slof geschoten om een t shirt…hele winkel overhoop gehasld.
  Terwijl er dagelijks mensen gelynched worden, vermoord, heksenjacht op albinos, mob violence, moordende criminaliteit….daar hoor je de mensen niet oogewonden van worden…

  Maar een stupide shirt printje met cutest monkey etc …daar

 10. Lionfish

  @koe. Zoals Martin Luther King 50 jaar geleden al zei, rellen zijn de taal van mensen die niet gehoord worden. Repressie is het antwoord van mensen die niet kunnen luisteren. Wat dat betreft is er dus niets veranderd. Wegkijken en naar anderen wijzen waar we ook hier op zo deze rots zo goed in zij helpt echt niet.

 11. Knoek-koe

  …..”De waarde van het leven zit niet in spullen maar in hoe mensen met elkaar omgaan”…..

  @Lionfish. Ik heb lang na zitten denken over deze stelling.
  Hele winkelstraten zijn letterlijk leeggeroofd, kapotgeplunderd, met kassa/ voorraad en al.
  Hele gebouwen zijn afgebrand, public property gevandaliseerd.

  Is dat niet een uiting van hoe respectvol mensen met elkaar (‘s spullen) omgaan?

  Laat we eea even proportioneren!

  Dit is waar de media zich opricht:
  1% black homocides committed by police

  Dit is waar de media zich amper of niet op richt:
  91 – 94% black homocides comitted by other blacks ( en niet door KKK members, je weet wel de Trump stemmers)

  Dit is de moord graad in de black american community
  20%

  Dit is de moord graad in de hispanic american community
  6%

  Dit is de moordgraad in de white american community
  2%.

  Dit is het aandeel van de moorden van de black community in heel America.
  54%

  54% van alle moorden in amerika wordt gepleegd door 12% van de populatie.

  Eigenlijk is dit correcter: 54% van alle moorden wordt gepleegd door 6% van de populatie. , moorden is namelijk een mannending. Maar is natuurlijk sexistische om dat te zeggen.
  Moorden is ook vooral een jongemannen (15 – 34) ding, ze hebben veel meer testosteron:
  Dus zeg maar 3% van een bevolking commit 54% van alle moorden.

  Dat is best kras…

  Ik zal wel weer voor van alles uitgemaakt worden: nazi, kkk, racist , kolonialist, makambs, etc etc etc…ze laten me ijs en ijs koud….maar deze feiten… die liegen er niet om……worden helaas door de media heel gewiekst “weggeredeneerd”. Alles is namelijk de eeuwige schuld van racisme, apartheid en slavernij….en nooit van de “culture”…

 12. Knoek-koe

  @Boos . Dank voor de link. Daar heb je het. De dubbele moraal van de mainstreammedia.
  Dit soort incidenten zijn politie inherent, gebeurt over de hele wereld.

  Ja wat de domme politie agent heeft gedaan met zijn knieklem is niet smakelijk, iedereen is het daarover eens.

  Maar dit vinden de politiek ( correcte) media fantastisch.

  Weer het hele racisme verhaal flink opkloppen.
  Ik ontken niet dat er racisme is, maar men cherrypicked graag “whitey bad cops”, want dat scoort.

  Waar niemand bij stil staat:
  Er worden jaarlijks meer blanke dan zwarte amerikanen doodgeschoten door politie agenten.
  @Lionfish, ik zou nog terugkomen op je
  Jouw punt.

  Er worden NOOIT steden afgebroken en hele winkelstraten leeggeroofd als er een whitey Amerikaan wordt neergeknald door een politieagent (of door een “gekleurde” dader).

  Blijkbaar is het alleen plunder- en vandalismewaardig en mediawaardig als een “gekleurde” amerikaan door een “blanke” dood is geschoten.

 13. PS: dit voorval gebeurde een paar dagen na moord op George Floyd…

 14. Voor alle politiek correcte commentatoren hier op dit forum, onderstaand een video die NIET door de linkse mainstream media (CNN, MSNBC, etc,) is uitgezonden omdat dit natuurlijk niet hun narrative verwoordt… En zo wordt de publieke opinie bespeeld: selectieve verontwaardiging over het ene en het andere doodzwijgen.

  https://nypost.com/2020/05/28/mississippi-cop-on-leave-after-video-shows-his-hands-around-mans-neck/

  Voor de goede orde: ik keur beide acties niet goed en verwerp ze allebeide! Maar houd het alleen bij protesteren en ga niet plunderen, brandstichten, etc.

 15. 2.20 seconden en verder:

 16. ericlapas

  Racisme in de VS is bij sommigen diep, diep geworteld, het gaat terug tot de tijd van de kolonisten dat de kolonisten betaald kregen voor alle indianen die ze vermoorden.

  Helaas heeft politiegeweld niet altijd met zwart en blank te maken, ook hier op Curaçao hebben we vele gevallen van politiegeweld tegen burgers gekend. Veel van onze broeders kunnen daar nog over praten anderen helaas niet meer.

  Voor alle broeders en zusters die ooit met politiegeweld te maken heeft, take it away mr. Linton Kwesi Johnson; https://www.youtube.com/watch?v=7uvY5qU7ayg

 17. Knoek-koe

  @Lionfish, dank voor je response.
  Iedereen heeft recht zijn of haar opinie, ook jij uiteraard.

  We kunnen elkaar geciviliseerd rectificeren en wijzen op punten,om een gezonde uitwisseling te bevorderen op dit forum.

  Altijd beter dan elkaar namen noemen etc.

  Ik kom zo uitgebreid en specifiek terug op de door jou gelanceerde punten.

  Je laatste stelling, van naar andere wijzen was me niet geheel duidelijk.
  Ik hoop eea te klaren in mijn nog te posten reactie.

  @Pelican, idd, violence en destructie is nooit een gezonde reactie, in geen enkel geval.zeker niet als je miljarden stuk plundert van anderen.
  Die miljarden had je ook in educatie kunnen stoppen.

  Plunderen en roven = ongelijk aan protesteren en je verontwaardiging uitroepen.

  Bijzonder is dat de door de selectieve media opgeklopte verontwaardiging, alleen in bepaalde hele specifieke selectievrcases leidt tot plunderingen en nationale chaos en destructie.

  Bij maar 1%, noot bij de andere 99% van moord en doodslag.

 18. Abraham Mossel

  Een wurgklem doe je met je armen, dan heb je een gevoel hoe ver je kan gaan om iemand uit te schakelen en niet te te vermoorden, met een knie niet, dit was gewoon moord wat deze hufter van een politie agent deed. moet wel zeggen dat mensen je het bloed onder de nagels kan uit halen. heb een overval in mijn eigen huis mee gemaakt, kort gezegt als ik toen een pistool of geweer had gehad waren deze drie overvallers op hun rug uit de deur gedragen worden. heb later zelf door de polite vernomene van Abraham neem er een in huis en twijfel niet???. heb toen maar zelf honden genomen en nu de beste kinderen van hun als bewaker 6 stuks, komt geen Hond en Boef meer in de tuin. maar wat de politie racist heeft gedaan kan niet door de beugel, terwijl er hier op de crim ook genoeg makamba haters rond lopen, en dat word straks nog erger als de armoede erger word geloof deze Jood maar.?

 19. @knoek-koe
  Eens. Een groot deel van deze “protestanten” maakt het geen donder uit wat er feitelijk is gebeurd. Die zijn slechts op zoek naar een adrenaline rush, omdat ze de dagelijkse sleur niet aankunnen. Die grijpen deze situatie aan om zich even uit te leven. Geen respect voor niets of niemand. Plundering, verwoesting, alsof we in de middeleeuwen leven. Misselijkmakend is het. Heeft echt helemaal niets te maken met protesteren for a good cause. Proportioneel hard optreden dus.

 20. Dat van deze cop al 18 zware bekende misdragingen zijn en de corpsleiding met hun gesloten cultuur er nooit iets aan heeft gedaan zegt genoeg hoe de situatie in het land was en is.
  In ieder geval in staat van beschuldiging voor moord gesteld, dus hij zal het lekker krijgen within the general population van de gevangenis.
  Klap op de vuurpijl heeft ie de pech dat zijn vrouw nu echtscheiding heeft aangevraagd, een vm miss Minnesota aldus de NYT.

 21. Een hele mooie relame van Nike, niet de eerste de beste zullen we maar zeggen:

  https://twitter.com/Nike/status/1266502116463370241?s=20

 22. Lionfish

  @koe. Ik keur het platbranden totaal niet goed maar zie ook weer in jouw reactie dat alleen puur materialistisch denkt. De waarde van het leven zit niet in spullen maar in hoe mensen met elkaar omgaan. En het is typerend hoe je als alle bewoners van deze rots weer direct naar anderen gaat wijzen om je eigen stellingen te onderbouwen. Dat is pas echt selectieve verontwaardiging, van een minder soort.

 23. Knoek-koe

  ….”And the only thing we are talking about is damage to property, not the damage that has been done to human dignity”…..

  @Lionfish, wat er met de knieknekklem police abuse case is gebeurd is afkeurenswaardig.
  Daar is geen human dignity in te bespeuren.

  Maar het als een kip zonder kop afbranden en vandaliseren van je binnensteden, wat in de tientallen miljarden schade oploopt daar is ook geen human dignity in te vinden.

  Veel “protesters” zijn gewoon crypto rioters, en roven winkels systematisch leeg.

  En je kunt er de klok op gelijk zetten dat de roof niet plaats vindt in winkels waar boeken of vaderdagwenskaarten worden verkocht..

  Maar op electronica, trendy kleding en andere luxe artikelen…

 24. Knoek-koe

  …..”Laatst heeft een zwarte in Toronto de politie voor diefstal of zoiets gebeld.
  Aan eind van dat verhaal is hij door de politie doodgeschoten”….

  @Marlon, dit soort incidenten zijn uiteraard zeer onfortuinlijk.

  En die knie-nek wurggreep was ronduit abject.
  Maar late we de homocide statistics tevens in grotere context bekijken.

  Politie abuse is universeel en gebeurt over de hele wereld.

  Kijk maarnaar landen als India, Iran, China, en Afrika en is allemaal afkeurenswaardig, zonder uitzondering.

  Van de 100 moorden van afroïde amerikanen, wordt er één gepleegd door de politie, en dat is een teveel, laat me daar duidelijk in zijn,
  Maar 91 van de 100 vermoorde Afroïde Amerikanen, worden gepleegd, door die Afroïde Amerikanen.

  Dat zijn er ook 91 van de 100 teveel.

  Onlangs is er ook een Blanke vrouw, die notabene zelf de politie had gebeld, doidgeschoten vanuit de politie auti, doirceen afroïde politie agent. Afschuwlijk, abject.

  Er was geen aanleiding. Waar is de nationale aandacht en outrage?

  Waarom moeten hele electronica zaken en publieke woningen tot de grond afgebrand worden als er een zwart homocide is, maar niet als er een witte homocide is, wat is het nut?

  Politie abusive klojos komen in alle kleuren en vormen en culturen voor, ook in zwarte vorm helaas.

  Dit incident is triest, maar de reactie om je eigen stad maar als beesten kapot te plunderen en leeg te roven getuigt ook van triestheid

 25. De huidige zwarte sporters hebben alleen interesse in hun giro rekeningen dan wat om hun gaande is. Ze zijn geen Mohamed Ali figuren.
  Ze vergeten dat money can only buy your freedom up to a certain extent.
  And what’s freedom if it’s only an illusion.
  Frank Zappa:
  The illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way, and you will see the brick wall at the back of the theater.

  De VS schreeuwt moord en brand over Hong Kong.
  Maar hoe kan die clowns dat schreeuwen ?
  En kijk naar Palestina waar apartheid heerst.

  Canada kan er ook in de competitie meedoen.
  Laatst heeft een zwarte in Toronto de politie voor diefstal of zoiets gebeld.
  Aan eind van dat verhaal is hij door de politie doodgeschoten.

  Ojos, het zijn landen die human rights hoog in hun vandel hebben staan.
  Wel human rights my arse.

  En Europa zegt niets. Maar over Hong Kong horen ze wel schreeuwen. Alleen om VS te appeasen. Maar wat gaande is in de VS hoort je ze niets over zeggen..
  Maar je kan niets anders van vazallen verwachten.
  First comes decline, then decay.

 26. Lionfish

  Dumb, dumber, dumbest, trump

  And the only thing we are talking about is damage to property, not the damage that has been done to human dignity.

 27. ericlapas

  Laatst was een woordvoerster van het NAACP (een zwarte burgerrechten beweging) op CNN aan het woord en die was behoorlijk aan het generaliseren, die sprak in termen van whites and blacks. In Amerika heb je veel racisten, racisten van het type die het liefst met wapens de straat op willen om zwarten te vermoorden. Net als vroeger toen zwarten door de Klu Klux Klan leden opgehangen werden.

  Het is ook logisch dat een aantal van deze racisten ook bij de politie in dienst zijn. Het is niet voor niets dat in veel staten in Amerika de doodstraf nog bestaat, het is een manier om legaal zwarten te vermoorden.

  Veel mensen weten het waarschijnlijk niet meer maar de Nederlandse politie bestond vroeger ook uit veel politieagenten die behoorlijk veel vooroordelen hadden tegenover zwarten en andere allochtonen. Nederland heeft het goed opgelost door veel allochtonen en vrouwen in dienst te nemen. Wat dat betreft kunnen ze in Amerika iets van Nederland leren.

  Amerikanen schreeuwen, “black lives do matters”, die boodschap moeten we niet alleen in Amerika schreeuwen ook hier op Curaçao hebben een groep zwarten zichzelf boven anderen verheven en vinden dat zij als enigen recht hebben op alle welvaart hier en ontnemen ze andere zwarten een menswaardig bestaan.

 28. En onze beste vriend Obama die politie en justitie niet heeft gereformeerd.
  Hij wist dat de hervorming niet van een blanke president of het congres zal komen. Hij had de macht om dit te doen. Maar deed het niet.
  Daarom kan hij geen andere conclusie trekken dat Obama een uncle Tom is.

  Hoe kan de VS jaarlijks over vrijheid in andere landen rapporteren.
  Wie neemt nou zulke rapporten serieus ?
  Ikke niet.

  De justitie in de VS is een lachertje. Zeer corrupt. Eigenlijk een bannen republiek. In west Europa heb je ook af en toe excessen, maar de justitie aldaar is veel en veel betrouwbaarder.

 29. NB
  Zelfs een crew van CNN werden gearresteerd omdat zij aan het filmen waren.

 30. Las zojuist in de NYT dat de onrust zich over de US verspreid. Dit was natuurlijk wel te verwachten na jaren van riepen dat Black Lives Matter en Trump.
  Het zal voorlopig nog niet voorbij zijn, ondanks dat de cop in staat van beschuldiging is gesteld.

 31. Knoek-koe

  Protest against police violence in Minneapolis = looting, pillaging, burning, burglarizing, robbing, vandalizing, destroying public property, stealing, plundering, assaulting etc….

  Wat de police officer heeft gedaan is onvoorwaardelijk disgusting.

  Maar waarom moet de stad leeg- en kapotgeplunderd worden?

  Waarom worden shopeigenaren beroofd van hun winkelwaar?

  Heeft iets weg van 30 mei 1969

  Elke weekeinde sterven er tientallen zoniet honderden Amerikanen door black on black violence.

  Daar gaat de media en de rioting mob blijkbaar volledig aan voorbij.

  Defacto: politie is jaarlijks verantwoordelijk voor 1% van de black homocides.

  Black on black violence is verantwoordelijk voor 91% van de black homocides.

  De politie vermoordde deze week een black american, en de natiewijde plunderingen en vandalisme barsten los.

  Over selectieve verontwaardiging gesproken.
  Begrijp me niet verkeerd, de police brutality is onvergeeflijk, maar de black on black brutality is vele malen groter en dodelijker.
  Waar is de natiinale verontwaardiging voor de black on black brutality en murder?

 32. Ambulant

  Geweld verheerlijken…

  USA NSA…
  Domestic doden door vuurwapens, statistiek is bij federal wet verboden.
  Columbine waar school shootings begon.
  Daar waar ze kernwapens maken.
  Bowling for Columbine Michal More…

  Violence and Police… in the USA…
  Ja daar moet je schieten zodra ze plunderen.
  De wereld in niet homogeen.
  Met Corona ook niet.
  Corona angst wel.

  Wat een egocentrische lafaards.

 33. Lijkt op de president van de Filipijnen, geen grapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *