Nodige maatregelen getroffen na incident

Asjes05092013Premier Ivar Asjes heeft gisteren, na kennis te hebben genomen van het incident op Aruba, een spoedvergadering opgeroepen met zijn adviseurs en heeft vervolgens contact opgenomen met de consul-generaal van Venezuela op Curaçao, Sonia Alvarado-Rossel, om alle nodige assistentie aan te bieden.

Advertentie

In overleg met minister Nelson Navarro van Justitie zijn in dit kader ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.
Asjes heeft ook contact opgenomen met de minister- president van Aruba, Mike Eman, om daar waar nodig is steun te bieden en om meer informatie te krijgen over het gebeurde.

,,Bovendien hebben zowel de directeur van Dienst Buitenlandse Betrekkingen als de korpschef van de politie contact gelegd met hun collega’s op Aruba om meer informatie in te winnen over het lopende onderzoek in deze zaak”, aldus Asjes in een officiële verklaring.

Tot slot laat de premier weten dat de regering van Curaçao de ‘gespannen situatie van de afgelopen dagen in Venezuela nauwlettend en met veel bezorgdheid heeft gevolgd’.

,,De regering koestert de wens dat alle partijen en/of actoren in dialoog kunnen treden om in rust en vrede hun geschillen bij te leggen”, zo concludeert de premier.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *