Nieuwsblad.be | Journalist doet Trump opschrikken met vraag: “Betreurt u al uw leugens?”

Journalist S.V. Dáte, Witte Huis-correspondent voor de website HuffPost, heeft president Trump even met de mond vol tanden doen staan. De reporter sprak Trump aan over het herhaaldelijk gebruik van leugens en onwaarheden, maar kreeg nooit antwoord op zijn vraag.

Dáte heeft naar eigen zeggen vijf jaar lang gewacht om Trump de vraag “Heeft u spijt van al uw leugens?” te kunnen stellen. Trump leek de vraag eerst niet te begrijpen en werd daarna met verstomming geslagen. T

erwijl Dáte nog probeert verder te gaan, onderbreekt Trump hem en duidt hij een andere journalist aan om vragen te stellen.

In juli bracht de Washington Post een artikel uit waaruit bleek dat Trump tijdens zijn presidentschap meer dan 20.000 valse of misleidende claims heeft geuit.

Bron: Nieuwsblad.be

2 Reacties op “Nieuwsblad.be | Journalist doet Trump opschrikken met vraag: “Betreurt u al uw leugens?”

  1. Moet zeggen dat ik wel bewondering heb voor de persconferenties daar in Amerika, journalisten mogen alle vragen stellen maar de president kiest welke hij antwoord of niet. Niet zoals hier dat we een lowlife als Figaroa er tussen hebben.

    Moet zeggen dat de verslaggevers het wel naar gemaakt hebben, niet lang geleden zaggen we Richeron Balentina en Yves Cooper tijdens een persconferentie, ordinair naar elkaar schreeuwen van “sera bo boka”.

    Richeron Balentin werkte toen bij Direct, je zou toch verwachten dat Jachmien Pinedo haar medewerkers wat beschaving bij brengt.

  2. Showroe di Emmastad

    The balls on this guy, I mean, ….really ?!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *