28 C
Willemstad
• zondag 16 juni 2024

PBC | Regering Curaçao bedankt Rose Mary Allen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De regering van Curaçao heeft antropologe Rose Mary Allen bedankt voor haar intensieve werk om het cultureel erfgoed van Curaçao in het licht te...

NOS | Derde verdachte opgepakt op Curaçao na moord op marechaussee

De politie van Curaçao heeft opnieuw een verdachte opgepakt voor de moord op een Nederlandse marechaussee, eind vorige maand. Het gaat om een 26-jarige bewoner van het...

ParadiseFM | Nederlander aangehouden in Colombia die wordt beschouwd als brein criminele drugsorganisatie

In Colombia is een Nederlander aangehouden die wordt beschouwd als het brein van een criminele drugsorganisatie. Dat meldt De Telegraaf. De man wordt verdacht van grootschalige handel...

ParadiseFM | Curaçao verwelkomde 53.970 verblijfsbezoekers in mei 2024

Het Curaçaose toerismebureau CTB is heel blij met de cijfers van afgelopen maand. In totaal kwamen bijna 54.000 verblijfstoeristen in mei naar ons eiland. Dat is een...

CC | Parliament to discuss Calmes’ proposal to ban same-sex marriage next week

WILLEMSTAD - The amendment proposed by MP Rennox Calmes to the Constitution of Curaçao to prohibit same-sex marriage will be discussed next week in a meeting of...

DH | Ottley to young men: ‘We are becoming our own worst enemy’

PHILIPSBURG--United People’s (UP) party Member of Parliament (MP) Omar Ottley has issued a passionate plea to the young men of St. Maarten, urging them to refrain from...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Banco di Caribe sponsort S.V. Rising Trotters

HomeLandenCuraçaoNu.cw | Banco di Caribe sponsort S.V. Rising Trotters

Volgens De Kort doet het team goed werk door een bijdrage te leveren aan de sportontwikkeling van de leden van SVRT en aan softbal in het algemeen.
Banco di Caribe is de nieuwe shirtsponsor van softbalteam S.V. Rising Trotters. Vrijdag werd het nieuwe uniform onthuld door bankdirecteur Dito de Kort.

Volgens De Kort doet het team goed werk door een bijdrage te leveren aan de sportontwikkeling van de leden van SVRT en aan softbal in het algemeen. “Zij dienen als een voorbeeld voor anderen. Het is bewezen dat sport een gezonde en goede activiteit is in deze tijd.”

SVRT werd in 1957 opgericht. De club heeft twee vrouwendivisies: een ‘fastpitch’-divisie van jongeren en een ‘slowpitch’-divisie voor vrouwen van 35+. Bovendien heeft SVRT een eigen stadion, namelijk het Sam Buntin Ballpark in hartje Brievengat.

Banco di Caribe sponsort het slowpitch-team. Als alles volgens plan verloopt debuteert het team aanstaande vrijdag met het nieuwe uniform.

Bron: Nu.cw

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Laatst heb ik een mooi verhaal gehoord over 3 softball vriendinnen en het doet me deugt dat dit soort Curaçaoënaars nog bestaan.

    Het ging om een mevrouw die plotseling erg ziek werd en verlamd raakte waarvan haar man van haar is gescheiden. Zij kon wegens haar ziekte niet werken want hier op Curaçao als je een handicap hebt dan mag je niet werken dus ze kon de hypotheek niet meer betalen.

    Uiteindelijk heeft de bank haar het huis uitgezet en ze kwam in een krot in Sta. Rosa terecht. Twee van haar vriendinnen uit haar jeugd softball team hebben zich over haar ontfermt en haar naar Nederland gehaald waar ze in 6 maanden tijd een huis speciaal voor iemand met een beperking heeft gekregen.

    Verder heb ik begrepen dat ze nu vrijwilligers werk doet en de juiste therapie volgt waardoor ze eventueel weer op zoek naar een betaalde baan kan.

    Een typisch voorbeeld hoe Fundashon Kas Popular en de regering hun eigen burgers in de steek laten en dankzij een oude vriendschap uit haar jeugd leidt ze nu een menswaardig bestaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties