32 C
Willemstad
• maandag 5 juni 2023

PBC | Oplossing voor wachtlijst bij CMC

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft ingegrepen in de problematiek van de wachttijden voor operatiepatiënten. Met ingang van maandag 5 juni een wordt een...

PBC | ‘Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles zitten ver onder de inkomensnorm van de LNT’

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles/GGz Curacao verdienen niet een veelvoud van het maximum, dat is vastgesteld in de nieruwe Wet Normering Topinkomens, LNT....

PBC | Eerste kwartaal 2023 ziet honderden onbeantwoorde brieven aan ministers

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Tijdens het eerste kwartaal van 2023 zijn er maar liefst 181 brieven, afkomstig van Statenleden en gericht aan ministers, onbeantwoord gebleven. Minister van Algemene...

PBC | Regering Curaçao zoekt 650 miljoen om pensioenen ENNIA te redden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is zeker 650 miljoen nodig om de pensioenen van ENNIA te redden. De regering van Curaçao heeft besloten op zoek te gaan naar...

PBC | Uitspraak in hoger beroep tegen Ansary uitgesteld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD.- Halverwege deze maand kondigt het Gemeenschappelijk Hof de datum van de uitspraak aan in de zaak die de Centrale Bank/ENNIA tegen Ansary & Co hebben...

PBC | Rojer wil in Parijs revanche op Spelen

Persbureau Curacao PARIJS – Jean-Julien Rojer wil zich volgend jaar op de Olympische Spelen revancheren. Twee jaar geleden liepen de Spelen van Tokio op een grote teleurstelling uit,...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Banco di Caribe sponsort S.V. Rising Trotters

HomeLandenCuraçaoNu.cw | Banco di Caribe sponsort S.V. Rising Trotters

Volgens De Kort doet het team goed werk door een bijdrage te leveren aan de sportontwikkeling van de leden van SVRT en aan softbal in het algemeen.
Banco di Caribe is de nieuwe shirtsponsor van softbalteam S.V. Rising Trotters. Vrijdag werd het nieuwe uniform onthuld door bankdirecteur Dito de Kort.

Volgens De Kort doet het team goed werk door een bijdrage te leveren aan de sportontwikkeling van de leden van SVRT en aan softbal in het algemeen. “Zij dienen als een voorbeeld voor anderen. Het is bewezen dat sport een gezonde en goede activiteit is in deze tijd.”

SVRT werd in 1957 opgericht. De club heeft twee vrouwendivisies: een ‘fastpitch’-divisie van jongeren en een ‘slowpitch’-divisie voor vrouwen van 35+. Bovendien heeft SVRT een eigen stadion, namelijk het Sam Buntin Ballpark in hartje Brievengat.

Banco di Caribe sponsort het slowpitch-team. Als alles volgens plan verloopt debuteert het team aanstaande vrijdag met het nieuwe uniform.

Bron: Nu.cw

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Laatst heb ik een mooi verhaal gehoord over 3 softball vriendinnen en het doet me deugt dat dit soort Curaçaoënaars nog bestaan.

    Het ging om een mevrouw die plotseling erg ziek werd en verlamd raakte waarvan haar man van haar is gescheiden. Zij kon wegens haar ziekte niet werken want hier op Curaçao als je een handicap hebt dan mag je niet werken dus ze kon de hypotheek niet meer betalen.

    Uiteindelijk heeft de bank haar het huis uitgezet en ze kwam in een krot in Sta. Rosa terecht. Twee van haar vriendinnen uit haar jeugd softball team hebben zich over haar ontfermt en haar naar Nederland gehaald waar ze in 6 maanden tijd een huis speciaal voor iemand met een beperking heeft gekregen.

    Verder heb ik begrepen dat ze nu vrijwilligers werk doet en de juiste therapie volgt waardoor ze eventueel weer op zoek naar een betaalde baan kan.

    Een typisch voorbeeld hoe Fundashon Kas Popular en de regering hun eigen burgers in de steek laten en dankzij een oude vriendschap uit haar jeugd leidt ze nu een menswaardig bestaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties