28 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

Nu.cw | Banco di Caribe sponsort S.V. Rising Trotters


Volgens De Kort doet het team goed werk door een bijdrage te leveren aan de sportontwikkeling van de leden van SVRT en aan softbal in het algemeen.
Banco di Caribe is de nieuwe shirtsponsor van softbalteam S.V. Rising Trotters. Vrijdag werd het nieuwe uniform onthuld door bankdirecteur Dito de Kort.

Volgens De Kort doet het team goed werk door een bijdrage te leveren aan de sportontwikkeling van de leden van SVRT en aan softbal in het algemeen. “Zij dienen als een voorbeeld voor anderen. Het is bewezen dat sport een gezonde en goede activiteit is in deze tijd.”

SVRT werd in 1957 opgericht. De club heeft twee vrouwendivisies: een ‘fastpitch’-divisie van jongeren en een ‘slowpitch’-divisie voor vrouwen van 35+. Bovendien heeft SVRT een eigen stadion, namelijk het Sam Buntin Ballpark in hartje Brievengat.

Banco di Caribe sponsort het slowpitch-team. Als alles volgens plan verloopt debuteert het team aanstaande vrijdag met het nieuwe uniform.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Laatst heb ik een mooi verhaal gehoord over 3 softball vriendinnen en het doet me deugt dat dit soort Curaçaoënaars nog bestaan.

    Het ging om een mevrouw die plotseling erg ziek werd en verlamd raakte waarvan haar man van haar is gescheiden. Zij kon wegens haar ziekte niet werken want hier op Curaçao als je een handicap hebt dan mag je niet werken dus ze kon de hypotheek niet meer betalen.

    Uiteindelijk heeft de bank haar het huis uitgezet en ze kwam in een krot in Sta. Rosa terecht. Twee van haar vriendinnen uit haar jeugd softball team hebben zich over haar ontfermt en haar naar Nederland gehaald waar ze in 6 maanden tijd een huis speciaal voor iemand met een beperking heeft gekregen.

    Verder heb ik begrepen dat ze nu vrijwilligers werk doet en de juiste therapie volgt waardoor ze eventueel weer op zoek naar een betaalde baan kan.

    Een typisch voorbeeld hoe Fundashon Kas Popular en de regering hun eigen burgers in de steek laten en dankzij een oude vriendschap uit haar jeugd leidt ze nu een menswaardig bestaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...