32 C
Willemstad
• woensdag 24 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Mary J Blidge komt naar Aruba

HomeLandenArubaDolfijnFM | Mary J Blidge komt naar Aruba
GettyImages

Mary J Blidge komt naar Aruba. Voor de R&B Superstar is het al de tweede keer dat ze op het Soul Beach Music Festival zal optreden. In 2016 maakte ze ook al haar opwachting.

De 20e editie van het festival wordt gehouden van 25 tot 30 mei. Naast Mary J Blidge komt ook de bekende komiek Mike Epps optreden. Wie de drie concertdagen op Aruba bij wil wonen, legt 320 dollar neer. Voor de vijf party-nachten gelden prijzen van 80 tot 100 dollar.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

  1. @Mano, uiteraard heb ik ook mijn onbetaalde scharreltjes gehad, maar bij genoemde straten kon je kwaliteit halen voor een zeer zacht prijsje. Was nog in de gulden tijd en heb heel wat centjes er doorheen gejaagd. Ik schaam me er niet voor in ieder geval. En jep ook Tsjechie heeft het een en ander, maar kan niet tippen aan Den Haag uit die tijd. Maar ja aan alles komt een einde. Deugend Nederland heeft alles kapot gemaakt wat leuk was.

  2. @Tico Martina schreef;
    “In mijn jonge jaren kwam ik nog wel eens bij de doubletstraat, Geleenstraat en de Poeldijkse straat in Den Haag, kwalitatief veel beter destijds dan de wallen. En ik heb alle leeftijden meegemaakt, tot latina omas aan toe. Nou geloof me dat leeftijd mij echt niet weerhield om te genieten. Man man man heb heimwee naar die tijden.”

    M.a.w., Tico Martina is een volleerde beroepshoerenloper.(lol)
    Dat betekent dat jij en @ericlapas elkaar een hand kunnen geven, je hebt je gelijke op dit forum aangetroffen. Jullie zijn nu brothers in de paid liefde. (lol)
    Ik daarentegen heb (tot nu toe)nog nooit betaald voor de liefde of seks. Heb je heimwee naar die tijden? Bedoel je dat er in Tsjechïe geen red light districts bestaan? Ik heb overigens geen probleem met hoerenlopers hoor, van mij mogen jullie, des te meer verdienen de seks-werksters. (lol)

  3. @Ericlapas, man waar heb je het over. Wat doet leeftijd er toe. Mary Blige ziet er nog steeds jammie uit, who cares hoe oud ze is. Zelfde als Tina Turner. Inmiddels 83 jaar, maar nog steeds gaat mijn kleine ticotje stijgeren als ze in haar sexy pakken over de stage danst. Ik ken vrouwen van 18 die eruit zien als doorgeleefde 50-ers en 50-ers die nog steeds lijken op 20-ers. In mijn jonge jaren kwam ik nog wel eens bij de doubletstraat, Geleenstraat en de Poeldijkse straat in Den Haag, kwalitatief veel beter destijds dan de wallen. En ik heb alle leeftijden meegemaakt, tot latina omas aan toe. Nou geloof me dat leeftijd mij echt niet weerhield om te genieten. Man man man heb heimwee naar die tijd.

    Kort samengevat en concluderend, Mary Blige ziet er zeer goed uit en die Arubanen mogen zich gelukkig prijzen, vooral degenen die vooraan staan.

  4. @ericlapas…….als je haar kleding gaat bekritiseren, dan kan je op zijn minst haar naam goed spellen. Ze heet Blige en geen Blidge. #ByeFelicia

  5. Iedereen die de Superbowl gezien heeft (heb het over American Football) heeft Mary J Blidge in de pauze naast Snoop Doggy Dogg, Dr. Dre en 50 cent zien optreden. Zoals altijd hebben we het niet over de leeftijd van de mannen maar iemand moet tegen Mary J. Blidge zeggen, die sexy pakken kunnen niet meer.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties