34 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Bedreigingen op sociale media aan premier Pisas

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Bedreigingen op sociale media aan premier Pisas
Kort geleden plaatste hij als reactie nog een oude gezegde op zijn Facebookpagina ‘Als je een ezel genoeg aandacht geeft, denkt die vanzelf dat hij een paard is’. | Persbureau Curacao
Het Openbaar Ministerie houdt de bedreigingen en beledigingen aan premier Pisas in de gaten. Volgens het Antilliaans Dagblad bespreekt het OM in dit soort situaties met het slachtoffer of veiligheidsmaatregelen nodig zijn.

Ook kan er in bepaalde situaties aangifte gedaan worden. De laatste tijd ontvangt premier Pisas veel beledigende berichten op sociale media.

Kort geleden plaatste hij als reactie nog een oude gezegde op zijn Facebookpagina ‘Als je een ezel genoeg aandacht geeft, denkt die vanzelf dat hij een paard is’. Die acties zorgde voor veel ophef.

Bron: ParadiseFM

10 reacties

 1. ” zo vertelt hij dat hij Pisas 100.000 gulden heeft gegeven of geleend voor de campagne.”
  Verre van onwaarschijnlijk.
  Het ondersteunt de stelling dat posities in de politiek “gekocht” worden.
  Dat deze meneer niet slim genoeg was om het op papier te zetten maakt zijn “inleg” als belangeloze schenking.
  Cooper,Braam en ook Walle hebben het zonder meer voor zichzelf beter geregeld.
  En ik blijf er op hameren. Komt dit nu door de mentaliteit of door het systeem?

 2. Het schijnt dat Pisas aangifte tegen Elvis Andrade gedaan heeft. Met Andrade is het nooit bekend wat waar en niet waar is, zo vertelt hij dat hij Pisas 100.000 gulden heeft gegeven of geleend voor de campagne. Blijkbaar voelt hij zich bedrogen door de MFK? Want voor niets gaat alleen de zon op, vooral in politiek Curaçao.

  Een ander bericht dat op social media rond gaat is dat de naam van Javier Silvana in de Panama papers voorkomt. Op zich wel opmerkelijk voor een minister van financiën die iedereen oproept om belasting te betalen terwijl hij zelf belasting ontduikt. Laten we hopen dat er nog onderzoek reporters in dit land zijn die daar onderzoek naar doen.

 3. Een minister van het kabinet van “Pikkie @Lias Buriku, de Pias, met de herseninhoud van een pier, heeft een hele bevolkingsgroep “gediscrimineerd” o.g.v. hun ras/etniciteit.
  En toen was Pikkie oorverdovend stil!
  Nu dat ze de waarheid over pikkie zeggen op social media gaat pikkie plots huilie huilie doen?

 4. Dat je bedreigingen veroordeeld is volledig terecht maar dat je vermeende beledigingen gaat veroordelen ??.
  Is het vreemd dat ik ineens moet denken aan Rusland en Belarus hoe die omgaan met kritische inwoners om over Noord Korea, China en Venezuela maar te zwijgen omdat de grenzen potdicht zitten en er niets naar buiten komt.

 5. Ja, ik blijf erbij, Pik heeft het over eigen ondervinding, niet van zijn moeder. Hij dacht niet zomaar een paard te zijn maar een prachtige volras zwarte, glimmende hengst te zijn. Een Arabische.
  Maar als hij in de spiegel kijkt ziet hij een grijzige …… Ezel.

 6. Als je een ezel (de bevolking) te veel aandacht geeft denkt die vanzelf dat het een paart is.
  Hoeveel aandacht je ook aan een condoom besteed het wordt nooit een pik.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties