32 C
Willemstad
• vrijdag 26 april 2024 13:49

PBC | Feestdagen Curaçao: 22 mensen op de Spoedeisende Hulp

Persbureau Curacao

één vuurwerkslachtoffer is een jongetje van 14 dat verwondingen aan zijn hand had opgelopen | Hester Jonkhout
Het CMC heeft tussen kerst en oud en nieuw 22 mensen op de spoedeisende hulp gehad, die medische verzorging nodig hadden.

Daaronder één vuurwerkslachtoffer, een jongetje van veertien dat verwondingen aan zijn hand had opgelopen.

Bron: Persbureau Curacao

4 reacties

  1. Inderdaad @ TICO een YDK’er weet hoe hij om moet gaan met vuurwerk pistolen omdat zij / hij al het hele jaar met vuurwerk in hun zak rond lopen, en als er hun alleen al een scheet dwars zit dit gebruiken, lees dood geschoten en half dood geslagen ( zie KLAP OOG PIK PISAS ) personen. Ik zou zeggen HAPPY nieuw jaar flapdrol Tico.

  2. @tico,
    Wat een kolder,
    Moet er gevraagd worden welk ras er in het ziekenhuis beland om te bepalen wie er opgesloten moet worden?
    Het zullen wel Nederlanders geweest zijn natuurlijk.
    Ik denk wel dat ze een Nederlands paspoort hadden, zeker maar voor de rest…

  3. Vroeger hadden we nooit vuurwerk ongelukken, aangezien de Yui di Korsou al van jongs af leerde hoe met vuurwerk om te gaan. En ja ook toen was er zeer zwaar vuurwerk (donderbos, skybomb etc.) Nu het eiland wordt overspoeld met Nederlanders, is er een piek in ongelukken. Dit omdat de Nederlander nooit heeft geleerd met vuurwerk om te gaan. Benieuwd of er nu maatregelen genomen worden. Preventief Nederlanders opsluiten rond oud en nieuw zou de druk op de gezondheidzorg in ieder geval tegoed doen.

  4. Er ging een filmpje op social media rond waar een groep achterlijke kinderen te zien zijn die elkaar met vuurpijlen bestoken, levensgevaarlijk!!! Eén ding is zeker als kinderen van 15,16 jaar oud de gevolgen daarvan niet kunnen voorzien, zijn ze al verloren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties