28 C
Willemstad
• woensdag 17 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PBC | Voor het eerst sinds twaalf dagen geen coronadoden op Curaçao

HomeLandenArubaPBC | Voor het eerst sinds twaalf dagen geen coronadoden op Curaçao

Persbureau Curacao

Het aantal besmettingen op zowel Curaçao als Aruba bleef steken rond respectievelijk 110 en 100.

Vandaag, voor het eerst sinds 24 januari is er niemand overleden aan covid-19 op Curaçao. het aantal actieve besmettingen daalde met 38 naar 1.351 cases.

112 mensen werden positief getest. met ruim 1.700 uitgevoerde testen komt de testratio op 6,5 procent, en dat is gemiddeld al tien dagen het geval.

Aruba

Op Aruba overleed één patiënt op de intensive care. Het dodental komt daarmee op 195. In het ziekenhuis liggen 13 patiënten, van wie twee op de intensive care. Het aantal Arubaanse ICU-patiënten in Colombia steeg met één naar zeven.

Eén op de vijf patiënten (21 procent) die overlijdt op Aruba is volledig gevaccineerd, maar had geen booster. 74 procent van de overleden mensen was niet gevaccineerd.

Er kwamen 39 nieuwe besmettingen bij. 84 mensen mochten hun isolatie beëindigen. Daardoor komt het aantal mensen dat nog in isolatie zit op 210.

Bonaire

Het aantal actieve besmettingen daalde van 162 naar 145. 29 mensen testten positief. Er liggen twee patiënten in het ziekenhuis vanwege Covid-19. Dat is twee minder dan gisteren.

Bron: Persbureau Curacao

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties