27 C
Willemstad
• vrijdag 9 juni 2023

Extra | Journaal 7 juni 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 6, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juni 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Jacinta Constancia: Op de dag dat ik mijn straf moet uitzitten, zal ik me melden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Jacinta Constancia zal zich melden op de dag dat ze wordt opgeroepen om haar gevangenisstraf uit te zitten. Met deze woorden reageert de voormalige...

Telegraaf | Uitlevering Joran van der Sloot in gevaar

Advocaat wil met kort geding uitlevering voorkomen | John van den Heuvel BUITENLAND LIMA - Het overleveren van Joran van der Sloot door Peru aan de Verenigde Staten...

Democracy now! | Monday, June 5, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

AntilliaansDagblad | JetAir voldoet aan vraag Suriname

HomeLandenCuraçaoAntilliaansDagblad | JetAir voldoet aan vraag Suriname

Willemstad – Luchtvaarmaatschappij JetAir zegt signalen vanuit Suriname ontvangen te hebben dat verbinding maken met de rest van de wereld wat moeilijk gaat op dit moment.

Vandaar dat het bedrijf heeft getracht toestemming te verkrijgen om er vanaf Curaçao heen te vliegen en dit keer met succes. Managing director Antonio Ribeiro zegt dat eerdere pogingen daartoe niet succesvol waren.

,,We hebben in ieder geval begrepen van de mensen die in Suriname werken voor JetAir dat deze verbinding naar het eiland zeer welkom is en we spelen daarop in met één keer per week een vlucht. En als er behoefte is, dan kunnen we uitbreiden”, zegt Ribeiro.

De inaugurele vlucht van JetAir vanuit Suriname is op 5 april. Ook de Curaçao Tourist Board (CTB) is ingenomen met de toegenomen vliegfrequentie naar Suriname en pakt haar promotieactiviteiten in het land ook op. Dat bevestigt Sonairie Kleinmoedig, communication manager van CTB. ,,Omdat de vliegfrequentie toeneemt en omdat Suriname altijd al behoorde tot een belangrijke toeristische markt voor ons houden wij er vrijdag een persevenement en zaterdag een mini-Curaçao-infomart.”

De delegatie van CTB die in Suriname een aantal gesprekken zal voeren met belanghebbenden in de reisbranche is gisteren vertrokken. Jill Joy Landburg die in Suriname directeur is van marketingbureau Creative Communications & Marketing (CCM) en die samen met CTB het eiland promoot, is de afgelopen maand op het eiland geweest voor een kennismakingstrip. Dat was volgens Landburg hard nodig na twee jaar stilstand door het coronavirus.

,,Ik ben dit keer met twee influencers gekomen. Dat zijn Shaquille ‘Shaq.Sr’ Marcus en Kayleigh Tseng Ching Lien. Alles van Curaçao is nieuw voor ze en we hebben hen uitgekozen vanwege hun followers. Maar we mikken natuurlijk altijd op een zo breed mogelijke groep om Curaçao te bezoeken,” zegt Landburg.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties