30 C
Willemstad
• dinsdag 9 augustus 2022

Laatste reacties

PBC | Politietips voor de Heilige Week

Persbureau Curacao

Foto Persbureau Curacao

In de laatste vier dagen van de heilige week ligt een groot deel van het openbare leven stil. Dat betekent dat veel mensen erop uit trekken, voor vertier, familie en vrienden. De politie wil deze mensen een aantal tips meegeven.

Uit huis

Wanneer je uit huis gaat, verzeker je ervan dat deuren en ramen gesloten zijn. Ook het hek van je tuin. Wellicht een idee om elektrische apparaten uit het stopcontact te halen en het gas af te sluiten.

Doe het licht buiten aan, als je ‘s avonds weggaat en meldt aan je buren dat je weg bent, zodat die een oogje in het zeil kunnen houden.

Verkeer

Stap je in de auto, doe dan je veiligheidsgordel om, ook achter. Leg de telefoon buiten bereik als je de chauffeur bent. Houdt rekening met de mensen op straat en stop niemand achter in het bakkie van je pick-up-truck.

Foto Persbureau Curacao

Respecteer de verkeersregel en rij niet te hard. Wees verantwoordelijk en drink niet als jezelf rijdt. En stap je uit, neem je waardevolle spulletjes mee, een ruitje is zo ingetikt.

Aan zee

Kan je kind niet zwemmen, ga dan samen met hem of haar in zee, verlies je kind niet uit het oog. Zorg dat iemand anders je spulletjes bewaakt. Zwem niet op plekken waar boten en seadoos komen.

Duik niet op plekken waar veel rotsen onder water zijn. Vaar je op een boot, check dan of er genoeg zwemvesten zijn en een vuurpijl om af te schoten in geval van nood. Zorg voor voldoende drinkwater aan boord.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

1 reactie

  1. Bedankt voor de tips politie. maar sorry dat ik het moet zeggen deze tips komen niet van jullie omdat jullie zelf ook weten dat elke YDK en elke toerist dit ook al weten voordat zij een vliegreis naar Curacrim boeken, deze tip komt niet uit de koker van onze Hoogachtend geleerde YDK cq professor minister Pik omdat hij hier op is gewezen door zijn baas Gerrit de Raaf. Pik Pisas heeft eerdaags zelf een zwemvest nodig om MP op klein curacrim te mogen spelen en goed op passen dat het zwemvest wat hij van de YDK krijgt niet lek is?.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...