25.7 C
Willemstad
• donderdag 2 februari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

PBC | Hiddink neemt Langeler mee als bondscoach naar Curaçao

Persbureau Curacao

Persbureau Curacao

Guus Hiddink heeft definitief overeenstemming bereikt met de voetbalbond van Curaçao over een dienstverband als technisch directeur.

De oud-bondscoach van Oranje gaat op 1 mei aan de slag en heeft zich tot maart volgend jaar aan Curaçao verbonden. Hij neemt Art Langeler voor deze periode mee als bondscoach van Curaçao. Langeler stapte eerder dit seizoen op als trainer van PEC Zwolle.

De inmiddels 75-jarige Nederlander was tussen 2020 en 2021 als bondscoach en technisch directeur ook al even verbonden aan Curaçao. Door het coronavirus kon Hiddink vorig jaar enige tijd zijn werk niet doen en werd vervangen door Patrick Kluivert.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Guus, Art allemaal Zwolse vriendjes. De laatste bracht er jij PEC niet zoveel van terecht.

  Een leuke Curaçaose vakantie is ook nooit weg, lol.

 2. Gus ga na Hus want de koeien staan op springen etc etc. Hoeveel $$$$ heeft Gus onder de tafel door moeten schuiven om dit baantje als nog te krijgen, de man heeft meer kans om een mooie kist voor zich zelf te bestelen in plaatst het WK 2026 bij te kunnen wonen. de regering Pik is al bezig om saniel te worden nu krijgen we de voetbal bond er ook nog bij, straks krijgt Langeler een shirt met de naam YDK reclame erop, waar hij op zeker 250.000,00 per jaar voor krijgt met een contract van 5 jaar wat niet op gezegd kan worden?

 3. Er was ene Bicentini die zonodig moest verdwijnen. Ging naar Canada en werd daar assistent bij de Canadese selectie. Tja, zij hebben het wel gehaald om aan de WK deel te nemen.
  Nu moet er een “technisch direkteur en een nieuwe hoofdtrainer komen die het Curacaose elftal moeten gaan prepareren voor de WK 2026? Er zullen nog vele trainerswisselingen gaan komen eer dat men resultaten gaat boeken.
  Lang leven het beleid!
  NB: 500.000 p mnd lijkt mij wel een beetje veel Eric. Zoveel geld kan deze oude wolf niet meer besteden in z’n leven.

 4. Art Langeler is een werkloze Nederlandse voetbal trainer dus dat zal niet veel zijn. De vraag is waar haalt de Curaçaose voetbalbond het geld vandaan om Langeler en Hiddink te betalen?

  In de tijd van Kluivert bleek achteraf dat belastinggeld misbruik werd om het salaris van Kluiver.t te betalen. Zoals altijd horen we niets van onze parlement of fools want een Nederlandse trainer hoewel werkeloos zal niet voor minder dan 500.000 Naf per maand komen.

  Laten we elkaar geen Mietje noemen, de kans dat Hiddink het komende jaar aan een hartaanval zou sterven is groter dan dat het Curacaose elftal zich voor een belangrijk toernooi zou classificeren. Waarom niet de expertise van Hiddink gebruiken om hier een voetbal trainers opleiding te starten? Daar hebben we op lange termijn meer aan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -