28 C
Willemstad
• maandag 5 december 2022

Extra | Journaal 2 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, December 1, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 1 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, November 30, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 30 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

CN | 1xBet dichterbij officieel faillissement

Met PG advies | Eric Mertens - CasinoNieuws.nl Ruim een jaar geleden werd online goksite 1xBet failliet verklaard door een rechter op Curaçao. Het bedrijf ging in beroep...

Democracy now! | Tuesday, November 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Nu.cw | Grote drukte bij Fuik ondanks waarschuwingen politie


Er ontstond zondag grote drukte bij de Fuikbaai ondanks de aangekondigde coronamaatregelen van de overheid. In de baai werden bootfeesten gegeven met harde muziek. De politie kondigde een waarschuwing af.

Op sociale media circuleren beelden van een overvolle Fuikbaai waar mensen dicht op elkaar staan te feesten. “De regels die door de regering zijn genomen om het aantal besmettingen terug te dringen, gelden ook op zee”, benadrukt het Korps Politie Curaçao (KPC).

Het is niet toegestaan om met boten bij elkaar te komen of aan te meren bij een pier. Daarnaast mag slechts de helft van het gebruikelijke aantal passagiers aan boord zijn en is alleen achtergrondmuziek toegestaan. De politie roept iedereen op om verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de maatregelen te houden.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

25 reacties

 1. @Lastiwz, er overlijden inderdaad minder mensen aan Omicron.
  Ok refrase: er overlijden minder mensen aan covid, door de vaccinatie, dus vaccinatie helpt

 2. Het aantal minder doden is niet te danken aan dat spuitje.
  Omicron stelt niets voor. Een zwak griepje, niets meer. Zwaar overdreven, paniek zaaien door angsthazen Lionfish en Joep Meloen.

 3. @Lastiwz, er overlijden inderdaad minder mensen aan Omicron. Des te meer reden om al die nutteloze maatregelen te stoppen.
  Het is wel degelijk zo dat de overheid in UAE salarissen inhoudt van gevaccineerden die (weer) besmet raken, ziek worden of in quarantaine moeten.
  Verspreiden van de virus gebeurt door onvoorzichtige volledig gevaccineerden.
  Die moeten tot de orde geroepen worden. Ook hier op Curacao is dat nodig.
  Het probleem ligt echt niet bij kerngezonde niet gevaccineerden. Wij raken niet besmet omdat wij wel oppassen en (meer dan 2 meter) afstand houden van Joep en Lionfish. Als die positief testen zouden ze naast een fikse boete ook net als criminelen, de bak (quarantaine) in moeten.

 4. En zo blijven we doorgaan.

  Wappies hebben het over besmettingen en de gevaccineerden over Ziekenhuisopnames. Appels met Peren vergelijken.

 5. @Limoen. Zoals je ongetwijfeld is ontgaan, werkt volledige vaccinatie met het Wuhan vaccin uitstekend tegen ziekenhuisopname door Omicron. Dat wil niet zeggen dat je er geen last van kunt hebben. Waarschijnlijk heb je dat bericht over boete’s van een van @Loes of een van je andere wappie vriendjes gekregen die het uit zijn duim heeft gezogen en probeer je hier met je nepnieuws indruk te maken. Juist voor verspreiden van het soort nepnieuws als @Loes en jijzelf krijg je in UAE een zeer zware straf, dus als ik jullie was zou ik me daar voorlopig maar niet meer laten zien.
  https://gulfnews.com/living-in-uae/ask-us/severe-penalties-for-making-fun-of-covid-19-rules-1.1641971927957

 6. Nieuwsbericht voor Lionfish : UAE (Dubai, Abu Dhabi) bevolking is voor 99% gevaccineerd en toch heel veel besmettingen, zelfs meerdere keren.
  Regering heeft besloten om bij alle gevaccineerden die toch besmet raken, ziek worden of in quarantaine moeten, de salarissen in te houden als straf voor het niet opvolgen van de regels. Geweldig! Nu hopen dat meer landen deze voorbeeld volgen.

 7. @Lionfish, in jouw verknipte waanbeeldwereld gaan ze mensen verplichten om te prikken. In de werkelijke wereld ziet men in dat het gewoon een griepvirus is (zoals reeds sinds 2020 gezegd) en zullen de landen schoorvoetend moeten toegeven dat ze er naast zitten. In ieder geval staat in huize Martina de popcorn klaar als de processen gaan beginnen. Benieuwd of Lionfish, Joep Meloen en William hun excuses gaan aanbieden. Of laat hun geheugen hun opeens in de steek? Oh ja op mijn werk was er een stoere tante die alles en iedereen vertelde dat ze wel 3 prikken heeft genomen. Zit nu doodziek thuis met u raad het al een virus met een kroonlaag besmetting. En ik voel me nog steeds kiplekker

 8. Tja @|Limoen. Gelukkig krijgen de meeste regeringen nu ook door dat er voor de wappies maar 1 manier is om ze hun verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij te laten nemen, en dat is het verplichten van vaccinatie. Jammer dat wappies zover gezakt zijn, zo kunnen ze zelfs zichzelf niet serieus meer nemen.

 9. De schuld ligt bij het onvoorzichtig gedrag van volledig gevaccineerden.

  Zo kennen we er nog wel een paar!

  Maar wappies die massaal samenkomen en het virus verspreiden…

 10. Joep, Lionfish en andere angsthazen beweren continu dat verspreiden van virus het monopoly is van niet gevaccineerden.
  Zowat alle ouden van dagen in verzorgingshuizen, alle ziekenverzorgers zijn gevaccineerd, zij raken toch besmet, verspreiden de virus en ja dan gaan volledig gevaccineerde oude mensen dood. Is dat de schuld van Loes, Tico en Lamoenchi?
  De schuld ligt bij het onvoorzichtig gedrag van volledig gevaccineerden die menen dat ze beschermd zijn met een flut vaccin.
  Feit is dat thans verreweg de meeste besmettingen bij volledig, zelfs met booster erbij, gevaccineerden plaats vindt. Daar vallen er ook doden. Ik kan mij best voorstellen de Joep en Lionfish in paniek zijn. Hun zalig makende vaccins blijken toch niet door de Paus gezegend te zijn.

 11. @TM: het maken van een begroting is anders dan het bijhouden van het aantal corona gevallen. De data die beschikbaar is, is de beste inschatting van de huidige situatie. Verder beweerd Joep ook nergens dat er niemand door het vaccin is komen te overleiden.

 12. @Joep Meloen, mijn beste. Denk jij dat als de overheid nog niet in staat is deugdelijke jaarcijfers voor de begroting aan te kunnen leveren, dat de gepubliceerde cijfers over dood door virus of besmettingsgevallen wel opeens zullen kloppen. Je geeft aan dat er weer twee mensen dood zijn gegaan. Opmerkelijk dat jij daaruit kan zien dat die mensen lachend oud en nieuw hebben gevierd, niet ingespoten zijn met Pfizer troep en dat hun de ouders o.i.d. verdriet hebben aangedaan. Het enige feit dat jij hebt is dat er twee mensen overleden zijn. Al de rest dat je nu doet is giswerk. Volgens jouw retoriek is er niemand maar dan ook niemand gestorven die het experimentele goedje van Pfizer heeft genomen. Really Joep, really? Tot dit punt had ik jouw veel intelligenter ingeschat dan roeptoeter william en lionfish, stel mij aub niet teleur.

 13. @ Tico Martina,

  Voor de cijfers kun je gewoon naar de site van Gobiernu.cw gaan. Daar worden alle cijfers keurig netjes gepubliceerd.
  Maar zoals verwacht accepteer jij die cijfers niet, want daar moet wel mee zijn gerotzooid. Tja, de waarheid kan pijn doen niet waar. Dan rest er maar 1 ding en dat is gewoon er omheen lullen en maar hopen dat niemand je weer aanspreekt op die cijfers.
  Ik heb nieuws voor je. Vandaag weer 1152 positieve gevallen en wederom 2 doden. Dat waren dus weer mensen die gewoon nog oud en nieuw hebben gevierd, waarschijnlijk lachend, plezier makend en nog geen twee weken later zijn ze dood. En het erge is dan dit gewoon had kunnen worden voorkomen. Er was geen reden voor hen om te sterven, zelfs niet met een achterliggende kwaal. Maar ja, wanneer je geen vaccin wilt dan kan dit wel eens het resultaat zijn. Hoop dat hun principes het waard zijn geweest. Kan me ook niet voorstellen dat de familie blij zal zijn met de keuze die hun familielid (vader, zoon, moeder of dochter) heeft gemaakt. Die blijven namelijk nu alleen achter.

  En ondertussen gaat TM gewoon door met beweren dat er niets aan de hand is.

 14. @Joep Meloen. Ik vroeg welke WET er dan overtreden zou zijn. Regels zijn geen WET. Gelukkig maar want anders dan krijg je een politiestaat gelijk jaren 30 vorige eeuw. Jij zou dat wel toejuichen uiteraard. En waar googel je die cijfers vandaan man. Zelfs met de ogen open kun jij de waarheid niet inzien. Voor het einde van het jaar zul je schoorvoetend moeten toegeven dat je belazerd bent door de media. Spanje der ogen gaan langzaam open, benieuwd hoeveel landen er volgen

 15. @ Tico Martina,

  Op basis van welke wet mogen boten niet bij elkaar komen ?

  How about de coronaregels die nu gelden ?
  2 mtr afstand bewaren, niet meer dan 4 personen bij elkaar, dansen op muziek, draaien van luide muziek, zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Op basis van die regels mogen bekeuringen worden uitgeschreven en wanneer men de registratienummers of namen van de boten heeft opgeschreven kun je zo natrekken wie de eigenaren zijn. Die krijgen de boete dan gewoon thuisgestuurd.
  Zo moeilijk is dat dus niet.

  En waar hebben de wappies gelijk in gekregen ?
  100 % van de personen die zijn overleden aan corona waren niet gevaccineerd en bijna 95 % van de mensen in het ziekenhuis waren ook niet gevaccineerd, plus 100 % van de IC klanten was niet gevaccineerd.

  Waar hebben ze dan volgens jou gelijk in gekregen ? Of moeten we maar net doen alsof er geen 200 man zijn overleden, het laatste half jaar meer dan 70 en dat zijn 70 man die volstrekt onnodig zijn gestorven. Met een vaccinatie hadden ze nog geleefd, dat is de realiteit en niet anders.

 16. Toegeven dat de “wappies” vanaf het begin gelijk hadden zal men niet doen uiteraard, maar goed.

  Dacht dat de meeste doden juist de mensen zijn die geen vaccinatie hebben gehad..

 17. Op basis van welke WET is het verboden om met de boten bij elkaar te komen of aan te meren? Juist ja er is geen WET die dat verbied. Dien ten gevolge kan het hoogstens bij een welgemeend advies blijven. Er is geen enkele maar dan geen enkele wetenschappelijk onderbouwing dat een besmetting in de openlucht en op zee kan plaatsvinden. Gelukkig beginnen steeds meer landen in te zien dat we met een gekkencircus bezig zijn en beschamend moeten ze toegeven dat de “wappies” toch wel gelijk hadden en hebben. Ik vermoed dat voor het einde van het jaar meer landen Spanje gaan volgen. Toegeven dat de “wappies” vanaf het begin gelijk hadden zal men niet doen uiteraard, maar goed.

 18. @Brian: het gedrag blijft verkeerd. Het is niet zo dat de ene misstand de andere misstand toelaat. Dus een feestvierende premier, betekent niet dat anderen dat excuus mogen gebruiken om los te gaan. Iedereen heeft zijn eigen reputatie hoog te houden, en zowel de premier als de elite op fuik en zanzibar verzaken hierin

 19. Dit terwijl deze militairen juist zijn om orde en veiligheid te handhaven.

  Nee ze zijn hier om ons te beschermen tegen een aanval van Venezuela. En op verzoek van Curacao kunnen zij assisteren om de orde en veiligheid te handhaven

 20. Het viel op dat een grote groep Nederlandse militairen tussen deze feestvierders zaten. Dit terwijl deze militairen juist zijn om orde en veiligheid te handhaven.

 21. Wat een complete BS en desinfinformatie wederom van onze uiterverkorenen en handhavers.

  Hoezo halve capaciteit varen waarom niet aan pieren aanmeren, wie zegt dat de popo??? gaan die nu opeens ook over hetgeen zich afspeelt op het water? Het is allemaal een grote farce gebleken met dank aan “handhavende” instanties die het zélf ook niet weten want amper juridische, noch praktijkervaring … LOL
  Ga toch vliegen vangen beste mensen, de éne dag verkondigen jullie dit en de week erop weer dát en dan raar opkijken dat wij ons eigen plan trekken stelletje nitwits.

  FTW beste dames en heren: Fuik the world….. Tot aanstaande zondag

  NB: Beter gaat de politie de obese veelvraten aanhouden bij ingang KFC aangezien daar veelal de mensen zich ophouden die in CMC belanden….
  Ja die oude, vadsige mannetjes die te lui zijn om te schijten en te weinig mans om naar Fuik te komen om te schuren..

 22. Als het KPC een vordering geeft aan het volk op deze klip, dan doet het volk net het tegenover gestelde, de MAKAMBA doet het op het water en de YDK doet het in het verkeer. En niet te vergeten wat de MFK/PNP regering al ruim een jaar aan het aan kloten zijn onder leiding en in opdracht van de achter een gordijn verscholen staande leerling Pastor Gerrit de Raaf het eiland naar de k.lten wil helpen, ik niet de NL makamba ook niet en vergis je niet zegt de Raaf, MIJN WIL IS WET op curacrim basta.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -