30 C
Willemstad
• dinsdag 27 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Nieuwe eigenaar Curaçao Suites

HomeMediaNieuwe eigenaar Curaçao Suites

Willemstad – Hotel Curaçao Suites, gelegen achter het busstation van Otrobanda heeft een nieuwe eigenaar. Ondernemer Willem Felix Braak zet morgen zijn handtekening onder het contract waarmee hij behalve het hotel ook een restaurant over zal nemen.

Advertentie

Hotel Curaçao Suites in Otrobanda beschikt over 17 kamers.  FOTO JEU OLIMPIO
Hotel Curaçao Suites in Otrobanda beschikt over 17 kamers.
FOTO JEU OLIMPIO

Braak is geen onbekende in de restaurantbusiness. In het verleden had hij de leiding bij Restaurant Peppers bij Landhuis Granbeeuw.
Dit restaurant sloot vorig jaar in mei echter de deuren na financiële moeilijkheden.
Nu gaat Braak het met het restaurant waarboven voorheen het Indiase restaurant Tandoori Heights was gevestigd, nog een keer proberen.
Het hotel beschikt over 17 kamers.

,,Voor de zakelijke gasten zal een aantal van de kamers worden ingericht met een luxe kantoorhoek; onder andere voorzien van een computer met internet, printer, fax, verlichting, bureaustoel en uiteraard een luxe koffiemachine”, zo laat Braak desgevraagd weten.

En: ,,Een aantal kamers beschikt over vier en zes slaapplaatsen en zijn daarmee bijvoorbeeld prima geschikt als familiesuite.”

In Curaçao Suites wil Braak de kans geven aan leerlingen die een vakopleiding volgen, in de praktijk ervaring op te doen.

,,De doelstelling is om dit stadshotel en restaurant met nog betere service en hoge kwaliteit op alle gebieden naar een maximaal rendement te tillen en daarmee een sterke thuisbasis te creëren voor gemotiveerde Curaçaose studenten.
Niet alleen studenten in de horeca, maar bijvoorbeeld ook studenten marketing en bedrijfskunde. Op deze praktijklocatie kunnen de studenten ook worden voorbereid op een serieuze buitenlandstage in de regio en uitwisselingsprogramma- ’s met onder andere Colombiaanse studenten”, zo legt Braak uit.

Daar waar voorheen het Indiase restaurant Tandoori Heights was, zwaait nu een andere kok de scepter.

,,De menukaart zal geschikt zijn voor een breed publiek. Naast het, destijds bij restaurant Peppers bijzonder populaire, 3-gangen Krioyo menu voor 29,50 gulden, zullen de gasten dan ook een ruime keuze hebben uit bijzonder afwisselende dag- en weekgerechten. Dagelijks zullen er van 12.00 uur tot 22.00 uur heerlijke tapas en salades op het mooie dakterras verkrijgbaar zijn”, aldus de nieuwe eigenaar.

Om een gezonde aanloop te kunnen financieren en om een aantal moderniseringen door te kunnen voeren is Braak nog wel op zoek naar financiers voor een totaalbedrag van circa 150.000 gulden.

,,Geïnteresseerden kunnen vanaf 2.500 gulden meedoen”, zo laat Braak weten.

De lening zal volgens Braak binnen een periode van 5 jaar worden afgelost.
Door geld in te leggen, al vanaf 2.500 gulden, heeft de deelnemer ook recht op een overnachting in het hotel

,,Met 12 procent rente per jaar en een gratis overnachting per 2.500 gulden inleg, heeft de deelnemer uiteraard een prima rendement. Maar het hoogste rendement zal het succes van de Curaçaose studenten moeten zijn.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties