28 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 08:10

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Negatieve PCR-test vereist voor vliegen naar Nederland

Persbureau Curacao

Op Schiphol wordt steekproefsgewijs gecontroleerd.

Wie naar Nederland vliegt moet vanaf volgende week dinsdag 29 december een negatieve-PCR test bij zich hebben op Schiphol. Ook houders van een Nederlands paspoort zijn hiertoe verplicht.

De maatregel geldt voor reizigers uit verhoogde risicolanden waar code oranje of code rood geldt. Ook reizigers van de Caribische eilanden krijgen ermee te maken.

- Advertentie -

Op Schiphol wordt steekproefsgewijs gecontroleerd. Teams van de veiligheidsregio’s op de luchthaven voeren zo’n screening uit.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

9 reacties

 1. The PCR tests are scientifically MEANINGLESS
  https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

  The only meaning PCR tests have is bureaucratic, assigned by bureaucrats. They are used to make up rules to control the population. It does not matter why, but it is certainly nothing to do with the health of people.

  Read. Educate yourself. Decide for yourself if you want to be controlled by a test with no scientific (and therefor NO MEDICAL) meaning.

 2. Het aantal besmettingen is nog steeds veel te hoog. Veel klopt er helaas niet doordat er te weinig wordt doorgegeven. en er teveel mensen getraced moeten worden. Je moet in je hotel worden gebeld, thuis etc etc. Het gaat gewoon niet goed.
  Het is voor velen wachten op de GGD tot je gebeld wordt., dat heb ik gisteren inmiddels ook begrepen vandaar dat ik een eigen initiatief heb genomen.

 3. Er is weer een patiënt overleden dan zitten we dus nu met 12 te betreuren overlijdens. Het loopt nig steeds nuet goed.
  Weer iemand op de IC erbij.
  Ik ben gisteren neg getest, halleluja, better safe than sorry, uiteindelijk zelf bij het Med Lab langsgegaan wat je wel zelf dient te betalen, want als je op een oproep moet wachten dan ben je vaak 5-8 dagen verder.
  Kortom het loopt slecht en er waren gisteren weer teveel positief getesten, 45.

 4. Een Patronage / Criminaliteit / Recidivisme (PCR) test zou beter voor Nederland zijn.

  Dan kwamen er nog weinig Curacaoenaars binnen.

  In ieder geval lola Leito (patronage), criminaliteit ( het halve eiland) en Constantia (recidivisme) niet.

 5. Top, probeer die selfish aso-vakantiegangers het leven zo zuur mogelijk te maken.

  Aso? Wat aso is dat Rutte 4 weken geleden zegt dat iedereen naar Curacao mag en 3 weken daarna niet..
  Aso is dat de Ministers dit jaar ook lekker op vakantie gingen. De Minister van Justitie had een feestje en hield zich niet aan de 1.5 meter regels.
  Aso is alle restaurants sluiten en mensen failliet laten gaan.
  Aso is om 1 week voor kerst alle winkels te sluiten.

 6. Top, probeer die selfish aso-vakantiegangers het leven zo zuur mogelijk te maken. Geen toegang tot het vliegtuig bij een positieve pcr test

 7. Weer een slap besluit uit de koker van Trutte. Als er inderdaad zo’n risico bestaat, dan moet je een strengere maatregel direct laten ingaan. Zes dagen waarin dus heel veel verkeer van besmette personen kan plaatsvinden. Hoeveel, zal binnenkort blijken uit het verkeer uit Groot-Brittannië.
  Als je dat niet sneller kunt regelen ben je geen manager.

  En de flauwekul van een test van maximaal 72 uur oud is al ruimschoots onderuit getrapt. Net alsof die mensen dus in de laatste 3 etmalen voor de reis niet meer besmet kunnen raken. Noch los van de toegegeven gedeeltelijke onbetrouwbaarheid van die testen. Dit idee komt van het RIVM, Rijksinstituut voor Volksverlakking en Marketing van politici.

  En als dijenkletser: op Schiphol wordt steekproefsgewijs gecontroleerd. De zwakste schakel! De hiervoor genoemde besmettingsrisico’s worden in volle omvang voor lief genomen.
  Hier zijn de zgn. Veiligheidsregio’s debet aan. Dat is de verzameling van 25 burgemeesters van grote steden. Nou ook niet bepaald echte managers, maar politici die aan jobhoppen doen. En zo’n crisis doet het goed op je cv.

  Het lijkt wel of Trutte en zijn bende persé willen dat besmette mensen binnenkomen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -