31 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Ministerie van Justitie zoekt personeel

HomeMediaAlgemeen nieuwsMinisterie van Justitie zoekt personeel

vrouwe_justitia_detailfotoWILLEMSTAD — Het ministerie van Justitie is met het proces gestart om personeel te werven voor diverse instanties die onder het ministerie vallen.
Er wordt personeel gezocht voor onder andere de Stichting Ambulante Justitiële Jeugdzorg Curaçao, de Toelatingsorganisatie Curaçao, de Justitiële Jeugd Inrichting Curaçao en Brandweer Curaçao.

Advertentie

Bij de stichting Ambulante Justitiële Jeugdzorg Curaçao (AJJC) is een vacature voor een medewerker Management Ondersteuning D (mbo), die secretariële ondersteuning biedt en verder managementondersteuning verleent aan het hoofd en de medewerkers van de stichting, met een arbeidsovereenkomst voor 2,5 jaar.
Het gaat hier om een stichting in oprichting.
De stichting AJJC richt zich op vermindering van recidive onder de jeugd en een veiliger maatschappij door gedragsverandering en risicobeheersing.
Om recidive te minimaliseren worden alle minderjarige verdachten en daders op het eiland aangesproken op hun gedrag en wordt met hen op basis van een inschatting van de risico’s een traject van passende interventies doorlopen.
Ook de jeugdreclassering valt onder deze stichting en die is op zoek naar acht jeugdreclasseringswerkers.
Deze medewerkers werken met minderjarigen en zijn multidisciplinair inzetbaar binnen alle taakgebieden van de reclasseringszorg, ter voorkoming van recidive van de jongeren.
Ook voor deze functie wordt een contract voor 2,5 jaar geboden.
Kandidaten moeten beschikken over een hbo-diploma.
Voor bovengenoemde functies kunnen kandidaten voor 6 december een mail sturen naar de HR-accountmanager bij het ministerie van Justitie via lpo_pz@hotmail. com.
Daarnaast is het ministerie van Justitie op zoek naar vijf groepsleiders (mbo of hbo) voor de jeugdgevangenis JJIC en een vakopleider Metaalbewerking.
De groepsleiders worden belast met de pedagogische, materiële en immateriële zorg voor een groep pupillen, begeleiden groepsprocessen en -activiteiten en fungeren als mentor voor een of meerdere pupillen.
De vakopleider is belast met het organiseren en verzorgen van de vaktechnische opleiding, veilig beheer van gereedschappen en materialen en het verrichten van kleine reparaties in de JJIC. Kandidaten moeten voor 30 november via de afdeling Personeelszaken reageren.
Men kan mailen naar dianaleito@ hotmail.com.

Bij de Toelatingsorganisatie Curaçao zijn vacatures voor een hoofd Toelating en Verblijf (hbo, wo), twee medewerkers Intake, twee medewerkers Afgifte, een medewerker Archief en Posthandeling, drie medewerkers Advies en een medewerker Controle Advies.
Geinteresseerden kunnen voor 6 december bellen naar het hoofd Bedrijfsvoering van de Toelatingsorganisatie, Charien Melfor-Kierindongo, via telefoonnummer 733-2028 of mailen naar charien.melfor@ immigrationcur.org.

Zoals al bekend wil het ministerie van Justitie de vergrijzing bij de Brandweer Curaçao aanpakken door meer personeel te werven voor de opleiding tot brandweerfunctionaris (mbo) en brandweermanager (hbo).
Personen die erin geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van de Brandweer Curaçao kunnen tot uiterlijk 30 november solliciteren naar deze functies.
Elke kandidaat kan een informatiepakket ophalen bij het hoofdkantoor van de Brandweer aan de Roodeweg 188.

Advertentie

To Top

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties