30 C
Willemstad
• zaterdag 24 juli 2021 17:29

Laatste reacties

- Advertentie -

MFK: Getuigen onder ede horen

Parlementariër Amerigo Thodé (MFK): Wij zullen niet rusten voordat Marvelyne Wiels (de huidige Gevolmachtigde minister en zus van wijlen Helmin Wiels, red.) onder ede in de rechtszaal haar verhaal doet.

Willemstad – Oppositiepartij MFK wil dat de getuigen in de zaak Maximus gedwongen worden om onder ede in de rechtszaak hun verhaal te doen. Dat schrijft parlementariër Amerigo Thodé in een schriftelijke verklaring. Als de getuigen weigeren om hun bekentenis in de rechtszaal te doen, moeten ze conform de wet gegijzeld worden om het alsnog te doen. De getuigen die een valse verklaring aflegden of leugens vertelden, moeten conform de wet daarvoor gestraft worden.

,,Wij zullen niet rusten voordat Marvelyne Wiels (de huidige Gevolmachtigde minister en zus van wijlen Helmin Wiels, red.) onder ede in de rechtszaal haar verhaal doet.”

Wiels zou verklaard hebben dat een persoon tegen haar zei dat de vorige week opgepakte ex- MFK-minister George Jamaloodin definitief de opdrachtgever van de moord was.

Zij zou haar informant hebben beloofd dat diens identiteit geheim blijft. De twee getuigen die via een seance contact met wijlen Wiels legden en zo erachter kwamen wie er achter de moord zaten, moeten ook van Thodé hun verhaal onder ede in de rechtszaal doen.

- Advertentie -

Bron: Antilliaans Dagblad
Zie ook: Dossier: Helmin Wiels – Moord

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

 1. Ik schreef er al eerder over. Mijn octopus Paul Jr. wil zich beschikbaar stellen als medium. Hij is bereid om, als getuige, onder ede alle verklaringen af te leggen die van hem gewenst worden. Hij neemt zelfs het risico om gegijzeld te worden en is zal desnoods in hongerstaking gaan. Graag geeft Paul Jr. hieronder nogmaals gedetailleerde uitleg hoe hij benaderd is door Marvelyne.

  Wat betreft een medium oproepen, hoeft het medium slechts aan een voorwaarde te voldoen: het moet een levend medium zijn. Het is wel mogelijk dat het levende medium een overleden medium raadpleegt. Maar laat ik niet uitweiden. Het is een moeilijke materie.

  Zoals u wellicht weet heeft mijn octopus Paul Jr. en wijlen zijn vader Paul Sr. reeds meerdere wereldkampioenschappen juist doorgegeven.
  Het was waarschijnlijk om de wereldwijde reputatie van mijn octopus dat mevrouw Marvelyne Wiels contact met mij opgenomen heeft. Dat zij een wetenschappelijk geschoolde politica is, bleek direct. Ze stelde onmiddellijk de vraag: denkt u dat Paul Jr. in contact kan treden met mijn broer. Om dit te toetsen heb ik de vraag gesteld aan Paul Jr. Zijn antwoord was direct en met al zijn monden: JA. Ook de volgende controlevraag van Marvelyne wist hij direct het juiste antwoord. Zij vroeg: laat hem, Paul Jr. aan mijn broer vragen of hij het goed vind dat mijn broer via een medium in de rechtszaal gehoord wordt. Ook nu weer, na contact opgenomen te hebben: een volmondig JA.

  We werden het snel eens, Paul Jr. zal in een draagbaar aquarium op de zitting verschijnen. De kosten van ondermeer dit draagbare aquarium – het moet nog ontworpen worden – zullen ten laste komen van het Land Curacao.
  Het ontwerp en de fabricage zullen door enkele zwagers en neefjes van Marvelyne Wiels verwezenlijkt worden. Ook andere bekenden en familie zullen ingeschakeld worden.
  Paul Jr. zal op Curaçao verblijven in het meest luxe aquarium van een 5 sterrenhotel. Over de bijkomende zaken zoals een lief vrouwelijk octopusje, als gezelschapsdame en ander vertier voor Paul Jr. waren we het ook snel eens. Zelfs de kosten van de huur (circa 6000 gulden) van zijn huidige aquarium zullen gecompenseerd worden.

  In eerste instantie zou ik zelf optreden als mediumvertaler. Maar mijn broze gezondheid staat het niet toe, die urenlange ondervragingen in de rechtszaal. Mogelijk dat zich onder de lezers een mediumvertaler bevindt. Speervissers en/of koraaldieven verdienen de voorkeur. Zij hebben ervaring. Aarzel niet u beschikbaar te stellen voor de goede zaak. Voor onkostenvergoeding etc. kunt u rechtstreeks contact opnemen met Mw. Marvelyne Wiels.

  O ja, Marvelyne vroeg nog even en passant of Paul Jr. ook bedreven was in het voorspellen van een 6-cijferige lotto. Paul Jr. antwoordde weer zonder aarzelen: 3, 4, 12, 16, 19 en 22. Op de vervolgvraag van Marvelyne, op welke datum, kwam een eerlijk antwoord: dat weet ik niet precies, maar dat de combinatie van de cijfers komt dat is vast en zeker. Doe er uw voordeel mee. Geen dank verschuldigd..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

Antilliaans Dagblad | Corona blijft weer toenemen op Aruba

Aruba registreerde donderdag 130 actieve gevallen van corona: 65 ingezetenen en 65 toeristen. Volgens het crisisteam heeft de stijging te maken met de Deltavariant, die besmettelijker is.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Ontwikkelaars geloven er weer in

Project Groot Santa Martha van eind 2018 toegelicht aan nieuwe regering | Antilliaans Dagblad Willemstad - Op uitnodiging van de ontwikkelaars van Groot Santa Martha hebben de...

AntilliaansDagblad | Premier ontmoet consul Amerika

Pisas uitgenodigd voor een officieel bezoek aan VS | Antilliaans Dagblad Willemstad - Premier Gilmar Pisas (MFK) is uitgenodigd om ‘een officieel bezoek te brengen aan de...

AntilliaansDagblad | Verhoudingen door covid op scherp

‘We kunnen het risico niet nemen dat jij ons besmet omdat je nog niet bent ingeënt’ | Antilliaans Dagblad Willemstad - ,,Wij kunnen het risico niet nemen...

AntilliaansDagblad | ‘Deltavariant alarmerend op Curaçao’

Uit de berichten van de lokale autoriteiten en het ophogen van risiconiveaus bleek deze week al dat het aantal besmettingen met het coronavirus weer snel toeneemt op...

ParadiseFM | Boechi werkt mee aan campagne tegen kindermishandeling

Rapper Boechi gaat meewerken aan een campagne tegen kindermishandeling. Dat meldt Caribisch Netwerk. Het gaat om een campagne voor de stichting Veiligheidshuis Curaçao die de nadelige effecten...

Democracy now! | Friday, July 23, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...
- Advertentie -