27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 18:57

Laatste reacties

- Advertentie -

Telegraaf | Politie Curaçao bevestigt arrestatie rapper Josylvio op vliegveld


De Curaçaose politie meldt dat Josylvio wegens belediging en het verstoren van de openbare orde is aangehouden.Ⓒ ANP/HH

De Nederlandse rapper Josylvio is woensdagavond (lokale tijd) aangehouden op de luchthaven van Curaçao, bevestigt de politie daar donderdagmiddag. Eerder schreven Curaçaose media dat de rapper was opgepakt omdat hij reisde met een vervalste PCR-test.

De Curaçaose politie meldt echter dat Josylvio wegens belediging en het verstoren van de openbare orde is aangehouden. Wel werd na aankomst op Curaçao hem de toegang tot het eiland geweigerd, omdat zijn reispapieren niet in orde waren. Of dat de PCR-test betreft, wil de politie niet zeggen.

De politie zegt dat hij na de toegangsweigering ’erg onbeschoft’ werd tegen personeel op de luchthaven. Hij uitte bedreigingen en zorgde zo voor een verstoring van de openbare orde. De rapper is na zijn aanhouding voorgeleid aan een officier van justitie. Het onderzoek is nog gaande, zo meldt de politie. Onduidelijk is of Josylvio nog vast zit.

Verklaring management

- Advertentie -

Het management van Josylvio heeft donderdagavond inmiddels op Instagram een statement gedeeld. Hierin stellen zij dat de woordenwisseling was ontstaan, nadat zijn reisdocumenten niet in orde bleken. Volgens hen kwam dat, omdat er door een administratieve fout zijn paspoort als gestolen vermeld stond. De koninklijke marechaussee zou naar verluidt de juiste documentatie naar de Antilliaanse ambassade sturen, maar bij aankomst op het vliegveld zou dit nog niet verwerkt zijn.

Hierdoor had Josylvio eigenlijk rechtsomkeert naar Nederland moeten maken volgens de Antilliaanse autoriteiten.

„Er ontstond helaas een woordenwisseling tussen Josylvio en lokale agenten, waarvan uiteindelijk een agent tot fysiek geweld is overgegaan. Vervolgens werd Josylvio op de grond gehouden en vast geboeid, waarna hij een nacht in de cel moest doorbrengen.”

„Josylvio kreeg op Hato Airport (CUR) niet de kans om het verhaal over zijn paspoort op te helderen, terwijl hij wel in zijn recht stond”, aldus het management.

- Advertisement -

Bron: Telegraaf

- Advertisement -

Artikel delen

16 reacties

 1. @ericlapas schreef;
  “We gonna whip that niggar to dead” was een vaak gehoorde term. Het doet in elk geval goed om te zien dat nu de neger de whipping doet.

  Beste ericlapas,
  eerst schreef je; “Het filmpje staat op youtube waar de politieman, Josylvio een flinke mep geeft en ‘dat doe mij in elk geval goed’.”

  Dus vanzelfsprekend dacht ik dat jij vanwege die forse klap spontaan een orgasme beleefde. Maar nu blijkt dat het jou in elk geval goed doet om als trotse neger te zien dat nu de neger de whipping doet. Okay, nu begrijp ik het. (lol)

 2. @Mano, “En ben je er ook op klaargekomen ericlapas?”. Niks daarvan, had meer in gedachte de slavenperiode toen de slaven het met de zweep kregen.

  Zelfs na de slavernij was het vaak gebruikelijk om de zwarten als vorm van vernedering met de zweep te slaan. In het Zuiden noemden ze dat a good whipping.

  “We gonna whip that niggar to dead” was een vaak gehoorde term. Het doet in elk geval goed om te zien dat nu de neger de whipping doet.

 3. @Commentpolis schreef;

  “@Mano: je reactie moet beoordeeld worden omdat je meerdere links in je reactie hebt staan.”

  Okay, begrepen en bedankt Commentpolis. Maar plaatst u ook nog die eerste reactie? die allereerste. Nou ja, kan ik zelf ook hoor.

  A.Mossel schreef;
  “Zo lang men hier op het eiland een Nederlander ( zelfs op tv 13 ) Kut Makamba mag noemen mag een Nederlander een op zijn tenen getrapte genaaide zwarte, hem kut Neger noemen.”

  Wel wel Mossel c.s., de grootste leugenaar aller tijden, tenminste op dit forum. Ik heb nergens kunnen achterhalen, in geen enkel nieuwsbericht, dat die gast de politie op hato voor kut of kankerneger(s) heeft uitgemaakt. Dat is een puur verzinsel dat alleen op KKC verzonnen kan worden. Die politieagent die hem die keiharde mep gelembeerd heeft is gewoon een burdugu. Ook als een gast brutaal en onbeschoft gedrag vertoond dient hij zijn poten in z’n eigen zwarte reet te stoppen en daar te houden. Daarom heet hij ‘politie’!

  Het woord Makamba is overigens geen scheldwoord. Dat is door Makamba wetenschappers onderzocht en bevestigd. En ik geloof liever Makamba wetenschappers/historici dan een halfzwarte wanna be ‘Joodse’ Makamba die niets anders doet dan stoken, maar zich vooral bezighoudt met LIEGEN en opscheppen! (lol)

 4. @Mano: je reactie moet beoordeeld worden omdat je meerdere links in je reactie hebt staan.
  Daar spammers vaak meerdere links in hun spam hebben staan worden posts met meerdere links niet automatisch geplaatst.

  Commentpolis

 5. @beste commentpolis,
  ik snap echt niet waarom mijn recente reactie eerst beoordeeld moet worden. Is mijn gedrag dan erger dan Mossel e.a. die hun gang kunnen gaan?

  Voor Mossel c.s.

  1.) macamba, makamba (Joubert 2005; Vervoorn 1976; Dikke Van Dale)
  Nederlander, ook pejoratiefgebruikt, ‘een echte Hollander of Hollandse’; ontleend aan Papiaments makamba. Het woord gaat terug op Portugees macamba ‘onder tot slaaf gemaakten de naam waarmee ze hun lotgenoten
  aanspraken die werkten op dezelfde plantage of in dienst stonden van dezelfde baas’ (Da Cunha1987)

  Het woord makamba is ontleend aan een Afrikaanse Bantoetaal, Ki-mbundu, waar makamba een
  aanspreekvorm is, letterlijk ‘mijn vriend’ en vergelijkbaar met een Franse aanspreekvorm als mon ami of Spaans compadre (De Haas 2011).

  In het Papiaments werd het woord gebruikt tegen alle
  medewerkers van een plantage, zowel zwarte als witte; vervolgens werd het toegespitst op de
  bevoorrechtte witte klasse, en daarna gebruikt voor ‘Nederlander’ (Kramer 2015).

  2.) https://werkgroepcaraibischeletteren.nl/makamba/

  3.) https://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Makamba_download.pdf

 6. @Knoekkoe, Mevrouw Sylvana zal haar mond houden want dit past niet in haar verdienmodel. Het komt natuurlijk niet goed uit want ze wil de makamba als de grote aanstichter van al het leed van nu en van eeuwen geleden op hun pinnen om er zo veel geld mee te kunnen verdienen. Dit met steun van de andere allochtonen die zelf ook zeer racistisch zijn maar die kennen het witte schuldgevoel niet. Of ze hebben geen geld.

 7. ericlapas schreef;
  “Het filmpje staat op youtube waar de politieman, Josylvio een flinke mep geeft en ‘dat doe mij in elk geval goed’.”

  En ben je er ook op klaargekomen ericlapas? Eerst even gemasturbeerd of zomaar een spontane orgasme? Dat is altijd welkom, of niet ericlapas? hahahaha

 8. Bon laten we eerlijk zijn, het woordje kkn, getuigt van het lage allooi waar deze rapper gast vandaan komt.

  Aan de andere kant, als je als een kanker klootzak politie optreedt, dan kan je verwachten dat je niet zulke fraaie woordjes naar je toegeslingerd krijgt.

  Waarschijnlijk gaat deze Yosylvio de beste rap ever schrijven en er miljoenen mee verdienen, dankzij dat kk politieagentje, die hier trouwens een perfecte kandidaat zou zijn voor premier.

  Dat is het allooi van dit eiland. Polis bobo ta manda! Sera stul!

 9. Lang leve diversity! Noordafrikanen staan bekend om hun openlijke racisme tegen subsaharianen.
  Ja bij de “Denk” kliek hangen ze allemaal de barmhartige samaritaan uit, en doen ze alsof zij het slachtoffer zijn van racisme.

  Spelen kuchi kuchi met diversity, en doen ze net of ze zo “inclusief” zijn. Totdat een zus van een Marokkaan of Turk met een van hun brothers met de kleur van “modder” thuis aankomt zetten ! Dan is de wereld te klein.

  LOL, wat zal sista Sylvana hiervan vinden, dat deze rapper haar brother kkn heeft genoemd.

 10. @Abraham Mossel…Josylvio is gewoon een racistische agressieveling met een Nederlandse moeder en Egyptische vader.
  Dus geen Nederlander pur sang!

 11. Zo lang men hier op het eiland een Nederlander ( zelfs op tv 13 ) Kut Makamba mag noemen mag een Nederlander een op zijn tenen getrapte genaaide zwarte, hem kut Neger noemen.

 12. Oh Danny boy, thanks. Nooit geweten dat dat een ambassade was en dat het een rol had in de uitgifte van ‘s Rijks ID documenten of registratie daarvan.
  Maar is goed, hoor. Ga maar weer slapie doen.

 13. Het filmpje staat op youtube waar de politieman, Josylvio een flinke mep geeft en dat doe mij in elk geval goed.

  Wij onderling mogen elkaar voor negers noemen en erom lachen maar een over het paard getilde rapper uit Nederland moet niet in zijn hoofd halen om hier het N-woord te gebruiken. Goed gedaan politie. Het zal hem in Nederland wel de nodige publiciteit leveren.

 14. Hij gebruikte het N woord en vond Curacao een K eiland.

  Wat zou de vorige eigenaar van Miles daarvan vinden? En gaan we deze rapper nu ook terug naar huis sturen?

 15. @Showroe+di +Emmastad…Wakker worden wijsneus!
  Dat is Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen Badhuisweg 175 Den Haag.

 16. What in God’s green acres is een “Antilliaanse ambassade” en waar staat deze. Misschien dat KMar of het journaille van de collabo, …ehh…krant uitsluitsel kunnen geven.

Comments are closed.

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao. De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door...

ParadiseFM | Quadverhuurders extra gecontroleerd

Quadverhuurders worden de komende tijd extra gecontroleerd en waar nodig aangepakt. Dat heeft het KPC gemeld naar aanleiding van twee recente ongelukken op de Weg naar Bullenbaai...

Democracy now! | Friday, July 30, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 30 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | RIVM: Besmettingen Curaçao dalen licht

Persbureau Curacao Op Curaçao kregen afgelopen week 295 mensen per 100.000 inwoners een positieve testuitslag. Dat is een lichte daling ten opzichte van een week eerder, toen 305...

PBC | Curaçaose corona patiënt besmet met twee varianten

Persbureau Curacao Een patiënt in Curaçao heeft twee coronavarianten onder zijn leden. Het RIVM onderzoekt hoe dat kan. Het gaat om de deltavariant en de betavariant, ook wel...
- Advertentie -