30 C
Willemstad
• zondag 26 september 2021 18:01

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Èxtra maakt zich boos om straatvuil nu cruiseschepen weer naar Curaçao komen

Morgen komt de Carnival Horizon aan met ruim 4500 passagiers. Zij zullen langs het gestorte vuil op straat moeten gaan om Willemstad te bezoeken.

De Èxtra maakt zich boos over afval op straat. Niet alleen zwerfvuil, maar ook opzettelijk gestort vuil, alsof heel Curaçao een landfill is.

De fotografen van de ochtendkrant zien regelmatig hoe ons eiland bezaaid ligt met gestort afval op lege plekken langs de kant van de weg. Extra schaamt zich met het cruiseseizoen voor de deur.

Morgen komt de Carnival Horizon aan met ruim 4500 passagiers. Zij zullen langs het gestorte vuil op straat moeten gaan om Willemstad te bezoeken.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. @E berdat schreef;
  “Y si boso ke keda hanja entrada, koba bai mas ku 300 meter bou tera den Grot van Hato y ey boso lo hanja tur e oro nan di e Arowakken nan ku Cacique Manaure a skonde for di e Spanjo nan. Esei lo por juda boso hopi mes.”

  Hahahahaha, E berdat is un pompador. Bo ta bai ontketen un goldrush na Korsou si bo sigi asina. Esta pret. (lol)

 2. Tin hende tin mester di trabou, paga nan pa nan hisa e sushi nan. No destrui boso industria di turismo tambe. Esei ta genera un bon entrada pa gobierno. Y si boso ke keda hanja entrada, koba bai mas ku 300 meter bou tera den Grot van Hato y ey boso lo hanja tur e oro nan di e Arowakken nan ku Cacique Manaure a skonde for di e Spanjo nan. Esei lo por juda boso hopi mes.

 3. Het heeft niks te maken met handhaving. Maar met arrogantie en gevoel voor eigenwaarde. Als ik vind dat ze slecht doen met mij waarom zou ik geven om een ander. Het fundamentele principe is : er is geen groeps gevoel een berg ikken op elkaar. In Aruba zijn ze wat commerciëlere en snappen dat het iedereen raakt. Hier niet. Hier leeft het: als ik dat doe ik ben geen slaaf. En dat wordt volslagen uitgebuit door de politiek. De politiek hou u dom. Ja hou Papiamento als instructie taal voor onderwijs. Hoe dommer kunnen we het maken.
  Alles draait niet om onafhankelijkheid maar de politiek stuurt op afhankelijkheid. Onder het motto wij zijn tegen.
  Wat is nu onze grootste bron van inkomsten eigenlijk
  Eer gevoel over Dushi Corsow moet leven. En nee je bent niet minder als je opruimt. Je bent meer als je opstaat voor principes. Tula deed dat toch ook. Meer salaris niet meer werken op zondag. Daar ging het om.

 4. Curaçao lijkt op een grote publieke vuilnisbelt. Paar keer meegeholpen met stranden, bermen, looproutes schoonmaken met een vrijwilligersclub. De week daarop ligt het er weer, nog meer zelfs.

  Zwakke handhaving! Onopgevoede deel van de bevolking zal het een worst wezen.
  Dit is Curaçao! Of beter gezegd shushou!
  Kijk naar Aruba en Bonaire, Saba! Schoon, zwerfvuil, rotzooi en glasvrij. Kijk naar Curaçao en je kijkt naar een vuilnisbelt.

 5. En wat te denken van de zwerfhonden, monumenten die instorten, slecht onderhouden bermen, wegen en rotondes, dode palmbomen..need i go on? Ogen in de broekzak Èxtra?

 6. Helaas is het “een proces”, zoals dat zo verdoezelend lief heet. Vrij vertaald; het neemt nogal wat tijd om porko’s en viezerikken om te toveren tot brave burgers die wél om hun omgeving en ons eiland denken. Een langdurige strijd; tene Korsou limpi i ban changa porko’s!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Morgen worden meer dan 200 werknemers van de raffinaderij naar huis gestuurd

Persbureau Curacao Maandag vallen er opnieuw harde klappen bij de raffinaderij. Meer dan tweehonderd werknemers krijgen dan hun ontslag toegezegd. Zij zijn niet geselecteerd om in het vervolgtraject met...

PBC | Minder covid-patiënten dan vorige week, maar meer op de IC op Curaçao

Persbureau Curacao Zondag zijn er 34 mensen positief getest op Corona. Daaronder dit keer geen geïmporteerde cases, maar mensen die lokaal besmet zijn geraakt. 53 Covid-patiënten mochten vandaag uit...

LuchtvaartNieuws | Prijsvechter Wingo hervat vluchten tussen Colombia en Curaçao

WILLEMSTAD - Prijsvechter Wingo hervat de vluchtuitvoering tussen de Colombiaanse hoofdstad Bogotá en Curaçao. De dochtermaatschappij van het Panamese Copa Airlines vliegt per 6 oktober weer naar...

PBC | Pippi’s Opvang op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Zo nu en dan is het nodig om een Stichting en/of persoon onder de aandacht te brengen. Gewoon, omdat ze fantastisch werk doen en...

PBC | Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan Covid

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vanochtend vroeg is de bekende Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan de gevolgen van COVID-19. Dat maakte zijn broer, de eveneens bekende journalist Aimed...

PBC | Coronacijfers Curaçao 25 september

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is vandaag opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In totaal zijn er nu 160 personen overleden op Curaçao aan...
- Advertentie -