25.9 C
Willemstad
• vrijdag 28 januari 2022 12:11

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Twee coronagevallen op Amerikaans cruiseschip op Curaçao

- Advertentie -

Persbureau Curacao

De reis van deze cruise begon zaterdag op Sint Maarten en kwam gisteren aan vanuit Aruba | CPA

WILLEMSTAD – De Celebrity Millennium is gisteren aangemeerd op Curaçao met twee passagiers, die besmet bleken met corona. Opvallend want alle 600 passagiers en 650 crewleden aan boord waren gevaccineerd.

Het is voor het eerst dat een cruiseschip de eilanden weer aandoet sinds de uitbraak van de coronapandemie wereldwijd, vorig jaar maart. De reis van deze cruise begon zaterdag op Sint Maarten en kwam gisteren aan vanuit Aruba.

Het tweetal blijft voorlopig in quarantaine aan boord. Het schip vaart weer terug naar Sint Maarten waar het zaterdag aankomt. De twee besmette passagiers zijn niet ziek.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertentie -

Artikel delen

1 reactie

 1. Het is interessant om te weten hoeveel geld cruisetoerisme in het laatje brengt en hoe het verdeeld wordt. Zeer waarschijnlijk gaat het naar eigenaren van rederijen en de bevolking zelf ziet er zeer weinig van.

  De meeste toeristen verlaten zo een schip om even de benen te strekken en zijn vaak binnen een half uur weer op het schip.

  Laten we eerlijk zijn de waardeloze kleding in Punda van slechte kwaliteit gemaakt met handjes van Indiase kinderarbeid in illegale ateliers, laten ze gewoon links liggen.

  Voor de meeste professionals in de toeristen industrie moet het wel een klap in het gezicht zijn dat daar een incapabele Jamaican, Pennicook voor een topsalaris zit. De man verdient hier al 3 jaar bakken met geld en toont ons niet eens het respect om onze taal te leren.

  Hoe kan iemand CEO van het toeristenboard zijn als hij op de cultuur van het land kotst?

  De man had het over minder TV reclames en meer Internet campagnes, wat een randdebiel. Wij moeten het vooral van de oudere vaak bejaarde toeristen hebben. Waarom zouden jongeren voor Curaçao kiezen? Die vervelen zich kapot hier.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -