27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 03:00

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Twee coronagevallen op Amerikaans cruiseschip op Curaçao

Persbureau Curacao

De reis van deze cruise begon zaterdag op Sint Maarten en kwam gisteren aan vanuit Aruba | CPA

WILLEMSTAD – De Celebrity Millennium is gisteren aangemeerd op Curaçao met twee passagiers, die besmet bleken met corona. Opvallend want alle 600 passagiers en 650 crewleden aan boord waren gevaccineerd.

Het is voor het eerst dat een cruiseschip de eilanden weer aandoet sinds de uitbraak van de coronapandemie wereldwijd, vorig jaar maart. De reis van deze cruise begon zaterdag op Sint Maarten en kwam gisteren aan vanuit Aruba.

- Advertentie -

Het tweetal blijft voorlopig in quarantaine aan boord. Het schip vaart weer terug naar Sint Maarten waar het zaterdag aankomt. De twee besmette passagiers zijn niet ziek.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

1 reactie

 1. Het is interessant om te weten hoeveel geld cruisetoerisme in het laatje brengt en hoe het verdeeld wordt. Zeer waarschijnlijk gaat het naar eigenaren van rederijen en de bevolking zelf ziet er zeer weinig van.

  De meeste toeristen verlaten zo een schip om even de benen te strekken en zijn vaak binnen een half uur weer op het schip.

  Laten we eerlijk zijn de waardeloze kleding in Punda van slechte kwaliteit gemaakt met handjes van Indiase kinderarbeid in illegale ateliers, laten ze gewoon links liggen.

  Voor de meeste professionals in de toeristen industrie moet het wel een klap in het gezicht zijn dat daar een incapabele Jamaican, Pennicook voor een topsalaris zit. De man verdient hier al 3 jaar bakken met geld en toont ons niet eens het respect om onze taal te leren.

  Hoe kan iemand CEO van het toeristenboard zijn als hij op de cultuur van het land kotst?

  De man had het over minder TV reclames en meer Internet campagnes, wat een randdebiel. Wij moeten het vooral van de oudere vaak bejaarde toeristen hebben. Waarom zouden jongeren voor Curaçao kiezen? Die vervelen zich kapot hier.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -