24 C
Willemstad
• donderdag 27 januari 2022 23:43

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Op 4 mei zijn 74.478 personen gevaccineerd

- Advertentie -

Persbureau Curacao

Op Curaçao hebben zich ondertussen 78.734 personen geregistreerd voor een prik.

WILLEMSTAD – Tot 10.00 uur vanochtend zijn er 74.478 personen gevaccineerd. Ook het aantal mensen wat een tweede vaccinatie heeft ontvangen tegen het coronavirus loopt verder op naar 28.650.

Op Curaçao hebben zich ondertussen 78.734 personen geregistreerd voor een prik. Dat is 73 procent van de personen op Curaçao die in aanmerking komen voor een gratis vaccinatie tegen het coronavirus.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Inderdaad ik moet @ Plasje gelijk geven. Welke gek heeft bedacht om een van de grootste goeie komedianten van Nederland deze toespraak te laten houden. Zijn verhaal klopte nog van kant nog wal. Kijk dat er een bepaalde rassen door Mafkees Hitler werden uit gekozen is nu nog een raadsel, er is zelfs gezegd dat Hitler zelf een homo was. Miljoenen mensen zijn de dood in gejaagd door deze GEK en de MOFFEN geloofde hem en gingen voor deze klootzak door het vuur. Mijn vader heeft bijna 5 jaar onder een verborgen kast met zijn broer en zus gezeten en de oorlog overleeft. A van Duin je hebt je voor schut gezet bij alle Joden Zigeuners etc die de oorlog hebben overleeft, kwal die je er bent ik vond je al niks nada en nu helemaal een stuk gedrog. schaam je scheef bek drek kikker.

 2. Over een paar jaar herdenken we de vrijheid die ons onder valse leugens zijn afgenomen in maart 2020. Men zal weer vertwijfeld zich afvragen hoe dit heeft kunnen gebeuren. En weer zullen velen zeggen dat hun in het verzet hebben gezeten. Terwijl de echte verzetshelden nu onterecht worden weggezet als “wappies” en “complottheorie aanhangers”, komen hun voorspellingen 1 voor 1 uit. Mocht men zich afvragen, hoe het kon gebeuren dat een ganse natie achter 1 man aanliep een paar decenia geleden, kijk dan goed om u heen hoe makkelijk de mensen beinvloed zijn. Zonder kennis van zaken blaat men elkaar na over “de R moet onder de 1 komen”, “overvolle ziekenhuizen” blablabla. Allemaal theoretisch gezwam ende gezwets. De reden dat de ziekenhuizen vol zijn is wereldwijde wanbeleid van decenia zogenaamde bezuinigingen. De volgende herdenking zal iedere maart zijn over een paar jaartjes, neemt u dan wel uw “paspoortje” mee?

 3. @ericlapas bedrijft een soort humor dat menigeen niet goed begrijpt of herkend. Wist ik 4 jaar geleden al. Ik ben eens zelfs verrot gescholden door enkelen hier die zijn humor niet begrepen. Dat alles omdat ik schreef dat ik wel om zijn humor kon lachen, misschien niet altijd van harte, maar zo is zwarte humor nou eenmaal. Ik heb me weleens afgevraagd of hij zich ervan bewust is dat zijn manier van humor bedrijven tot de categorie ‘zwarte humor’ wordt gerekend. Want soms bedrijven mensen humor zonder echt te weten dat het een bepaalde vorm van humor is.

  Bijvoorbeeld de twee laatste 2 zinnetjes van zijn comment.

  @ericlapas schreef;
  “‘Dit jaar mocht Andre van Duin tijdens de doden herdenking spreken. Het lijkt alsof de Nederlanders niets meer serieus nemen’.”

  Tja, bovenstaande 2 zinnetjes zijn in het licht van de Nationale dodenherdenking, waarvan hij wel degelijk van op de hoogte is, bijna pure zwarte humor, heel grappig trouwens voor degenen die het wel snappen. (lol)

 4. EClapas as usual klets je weer uit je vette nek en jou serieus nemen? Lijkt me niet.
  De herdenking, van oorlogsslachtoffers is een must, behalve dat er nog genoeg mensen leven voor wie het een troost is, en iedereen verloren hebben. Daarbij het feit genomen dat we nog steeds oorlogsslachtoffer te betreuren hebben.
  Sorry, maar je bent shameful mens voor wat betreft ‘enig historisch besef’.

 5. 4 mei is niet zomaar een dag dat is de dag dat ze in Nederland de oorlogsslachtoffers herdenken. Weet niet wanneer ze met de herdenking zijn begonnen maar de oorlog was 76 jaar geleden.

  Eén ding is zeker als iets vaak genoeg herdacht wordt nemen mensen het niet meer zo serieus. Dit jaar mocht Andre van Duin tijdens de doden herdenking spreken. Het lijkt alsof de Nederlanders niets meer serieus nemen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -