NOS | Kruisgesprek NOS over vliegveld Sint Maarten

Verslaggever Jurgen van den Berg vanochtend op NPO radio 1 in gesprek met NOS correspondent Dick Drayer over het stopzetten van coronasteun door Knops op Sint-Maarten. Nederland en...

PBC | Kan iemand op het strand Fort Amsterdam even corrigeren?

Redactioneel Commentaar | Dick Drayer De stranden van Curaçao zijn sinds vandaag weer toegankelijk voor het publiek. Dat waren ze eigenlijk al vanaf het begin van de Coronacrisis,...

DH | Sarah wants clarity on Doncher’s suspension

PHILIPSBURG--United Democrats (UD) Member of Parliament (MP) Sarah Wescot-Williams on Thursday evening called on government to provide clarity on the suspension of Princess Juliana International Airport (PJIA)...

Ingezonden | Respect!

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Kluivert tijdelijk bondscoach

Willemstad - Patrick Kluivert vervangt tijdelijk Guus Hiddink als bondscoach van de Curaçaose voetbalselectie. Hiddink is herstellende van Covid-19 en niet fit genoeg om de selectie te...

PBC | Curaçaose stranden per direct weer open

Persbureau Curacao De stranden op Curaçao zijn per direct weer open. Het juridisch verbod blijkt in de ministeriele beschikking helemaal niet te bestaan. De regering communiceerde dat op...
- Advertisement -spot_img

PBC | Op 4 mei zijn 74.478 personen gevaccineerd

HomeMediaPersbureau CuracaoPBC | Op 4 mei zijn 74.478 personen gevaccineerd

Persbureau Curacao

Op Curaçao hebben zich ondertussen 78.734 personen geregistreerd voor een prik.

WILLEMSTAD – Tot 10.00 uur vanochtend zijn er 74.478 personen gevaccineerd. Ook het aantal mensen wat een tweede vaccinatie heeft ontvangen tegen het coronavirus loopt verder op naar 28.650.

Op Curaçao hebben zich ondertussen 78.734 personen geregistreerd voor een prik. Dat is 73 procent van de personen op Curaçao die in aanmerking komen voor een gratis vaccinatie tegen het coronavirus.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Inderdaad ik moet @ Plasje gelijk geven. Welke gek heeft bedacht om een van de grootste goeie komedianten van Nederland deze toespraak te laten houden. Zijn verhaal klopte nog van kant nog wal. Kijk dat er een bepaalde rassen door Mafkees Hitler werden uit gekozen is nu nog een raadsel, er is zelfs gezegd dat Hitler zelf een homo was. Miljoenen mensen zijn de dood in gejaagd door deze GEK en de MOFFEN geloofde hem en gingen voor deze klootzak door het vuur. Mijn vader heeft bijna 5 jaar onder een verborgen kast met zijn broer en zus gezeten en de oorlog overleeft. A van Duin je hebt je voor schut gezet bij alle Joden Zigeuners etc die de oorlog hebben overleeft, kwal die je er bent ik vond je al niks nada en nu helemaal een stuk gedrog. schaam je scheef bek drek kikker.

 2. Over een paar jaar herdenken we de vrijheid die ons onder valse leugens zijn afgenomen in maart 2020. Men zal weer vertwijfeld zich afvragen hoe dit heeft kunnen gebeuren. En weer zullen velen zeggen dat hun in het verzet hebben gezeten. Terwijl de echte verzetshelden nu onterecht worden weggezet als “wappies” en “complottheorie aanhangers”, komen hun voorspellingen 1 voor 1 uit. Mocht men zich afvragen, hoe het kon gebeuren dat een ganse natie achter 1 man aanliep een paar decenia geleden, kijk dan goed om u heen hoe makkelijk de mensen beinvloed zijn. Zonder kennis van zaken blaat men elkaar na over “de R moet onder de 1 komen”, “overvolle ziekenhuizen” blablabla. Allemaal theoretisch gezwam ende gezwets. De reden dat de ziekenhuizen vol zijn is wereldwijde wanbeleid van decenia zogenaamde bezuinigingen. De volgende herdenking zal iedere maart zijn over een paar jaartjes, neemt u dan wel uw “paspoortje” mee?

 3. @ericlapas bedrijft een soort humor dat menigeen niet goed begrijpt of herkend. Wist ik 4 jaar geleden al. Ik ben eens zelfs verrot gescholden door enkelen hier die zijn humor niet begrepen. Dat alles omdat ik schreef dat ik wel om zijn humor kon lachen, misschien niet altijd van harte, maar zo is zwarte humor nou eenmaal. Ik heb me weleens afgevraagd of hij zich ervan bewust is dat zijn manier van humor bedrijven tot de categorie ‘zwarte humor’ wordt gerekend. Want soms bedrijven mensen humor zonder echt te weten dat het een bepaalde vorm van humor is.

  Bijvoorbeeld de twee laatste 2 zinnetjes van zijn comment.

  @ericlapas schreef;
  “‘Dit jaar mocht Andre van Duin tijdens de doden herdenking spreken. Het lijkt alsof de Nederlanders niets meer serieus nemen’.”

  Tja, bovenstaande 2 zinnetjes zijn in het licht van de Nationale dodenherdenking, waarvan hij wel degelijk van op de hoogte is, bijna pure zwarte humor, heel grappig trouwens voor degenen die het wel snappen. (lol)

 4. EClapas as usual klets je weer uit je vette nek en jou serieus nemen? Lijkt me niet.
  De herdenking, van oorlogsslachtoffers is een must, behalve dat er nog genoeg mensen leven voor wie het een troost is, en iedereen verloren hebben. Daarbij het feit genomen dat we nog steeds oorlogsslachtoffer te betreuren hebben.
  Sorry, maar je bent shameful mens voor wat betreft ‘enig historisch besef’.

 5. 4 mei is niet zomaar een dag dat is de dag dat ze in Nederland de oorlogsslachtoffers herdenken. Weet niet wanneer ze met de herdenking zijn begonnen maar de oorlog was 76 jaar geleden.

  Eén ding is zeker als iets vaak genoeg herdacht wordt nemen mensen het niet meer zo serieus. Dit jaar mocht Andre van Duin tijdens de doden herdenking spreken. Het lijkt alsof de Nederlanders niets meer serieus nemen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties