27.4 C
Willemstad
• zaterdag 4 december 2021 13:22

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao

In het CMC liggen nu nog 22 coronapatiënten, waarvan acht op de IC.

WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan.

Het aantal actieve coronabesmettingen blijft wel dalen op Curaçao. Afgelopen dag hebben 14 personen positief getest, maar ook 27 mensen mochten weer uit isolatie. Het aantal actieve besmettingen komt daarmee op 282 te staan.

Ook konden er weer twee coronapatiënten het ziekenhuis verlaten. In het CMC liggen nu nog 22 coronapatiënten, waarvan acht op de IC.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Als 2 personen in een verpleeg huis overlijden, die positief waren getest op corona.
  Zegt dat niks over waaraan ze overleden.
  Ik lees niet ze overleden aan corona.
  Dat claps het eens is met william en william met claps. ach ja.,
  En dat Lastawitz / comment polis dit nu gaat verwijderen wegens strijd met regels.
  Wat ook krom Nederlands is.
  Ja dat is duidelijk.

 2. Ben helemaal eens met @William en tot overmaat van ramp zei Pisas dat de corona app alleen geldt voor evenementen van 1000 mensen of meer. Vreemd dat de epidemioloog hierin stemt blijkbaar wilt de epidemioloog zijn lekker lui leventje hier in de zon behouden.

 3. Eens met @EClapas.
  Dit is al de 3e persoon van deze week. Ernstig vind ik wel, dat mensen zo lang moeten liggen alvorens naar de IC worden gebracht zodat zij zuurstof krijgen toegediend.
  Als je dat dan niet wilt zorg dan als parlement voor een wetsvoorstel zodat mensen niet meer ondraaglijk hoeven te lijden.
  Wellicht is dit de bekende bridge too far voor de christelijke achterban.

 4. Hoe valt dit te verklaren, twee bewoners van een verpleegtehuis zijn aan de gevolgen van het virus overleden.

  Dit zou toch gelijk vragen in ons achterlijk parlement moeten oproepen. Waren deze kwetsbare mensen gevaccineerd? En zo niet waarom niet?

  In een verpleegtehuis kan het personeel geen afstand houden dus hier moet het parlement, sorry “zou” het parlement vragen moeten stellen. “Zou, want aan die klojos en payasos in het parlement heeft de bevolking niets.

  De leiding van dit verpleegtehuis moet in elk geval gehoord worden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Friday, December 3, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 3 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | DCNA vergoot weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties

Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) vergroot de weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties zodat ze bestand zijn tegen externe schokken. Zo werd bekendgemaakt tijdens de bestuursvergadering. Volgens de organisatie blijft de...

Nu.cw | Saba start begin december met boosterprik

Saba start op woensdag acht december met de campagne voor de boosterprik tegen het coronavirus. Zestigplussers kunnen vanaf die datum hun vaccinatie halen. Dit meldt het Openbaar...

PBC | QR-codecontrole alleen door gecertificeerd personeel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijeenkomsten of feesten voor meer dan 100 mensen vereisen bij de toegang een controle op QR-codes. Om dat proces goed te laten verlopen, biedt...

PBC | Windsurfer Badloe grijpt naast mondiale onderscheiding

Persbureau Curacao Windsurfer Kiran Badloe krijgt geen mondiale onderscheiding van de internationale zeilbond, World Sailing. Bij de mannen heeft nog nooit iemand met de Nederlandse nationaliteit deze onderscheiding...
- Advertentie -