25 C
Willemstad
• dinsdag 18 januari 2022 08:50

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Bicentini klaar bij Juliana

Persbureau Curacao

Oud-bondscoach van Curaçao Remko Bicenti

WILLEMSTAD – Oud-bondscoach van Curaçao Remko Bicenti geeft deze week zijn laatste training voetbalclub Juliana. Naast assistent-bondscoach bij Canada loopt hij volgend seizoen stage bij NEC voor zijn opleiding coach betaald voetbal. Daarmee komt hij terecht in de Eredivisie.

Bicentini zegt daarover gewend te zijn aan de FIFA-kalender, met Curaçao in het verleden, waarmee hij zes, zeven keer per jaar op pad is. ,,En nu ga je 365 dagen per jaar op niveau werken. Dat is heel leerzaam en ontzettend leuk, zeker nu het eredivisie is.”

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Eric. Beide heren hebben een kleurtje dus ik snap dat jij ze door elkaar haalt. Ten Cate is nooit hoofdcoach geweest van Barcelona. Frank Rijkaard wel en Frank Rijkaard liet Messi debuteren bij Barcelona. Verder zit Henkie liever in Qatar dollars te verdienen. Overigens was Rijkaard gevraagd voor Oranje maar wilde hij zelf niet!

  En met een matig elftal nr 8 in de ED worden maakt je geen trainer voor Oranje. Laat Fraser maar een topclub coachen. En je geeft zelf al aan dat de ED een Mikey Mouse competitie is.

  Er is gewoon een tekort aan goede zwarte trainers. Zelf in Afrika nemen veel landen een witte coach.

 2. Beste @Brian S. , Hoe durf je, Henk ten Cate heeft Messie laten debuteren bij Barcelona. Messie is nu dankzij Ten Cate de beste speler ter wereld.

  Fraser heeft met matig materiaal overal waar hij trainer is geweest goed gepresteerd, dit jaar nog met Sparta (een café elftal) nog 8ste in de ere divisie geworden.

  Frank de Boer is inderdaad 4x met Ajax in de Micky Mouse competitie kampioen geworden maar heeft later in alle serieuze competities gefaald. In Engeland is het hem niet eens gelukt om maar 1 wedstrijd te winnen.

 3. Patrick Kluivert heeft ook geen trainersdiploma. En Remko heeft het goed gedaan.

  Frank de Boer won 4 titels met Ajax.. Wat hebben Henk ten Cate en Fraser gewonnen?

 4. Hij gaat volgend jaar stage lopen bij NEC. Het betekent dat wij al die tijd een trainer zonder diploma hadden. Hoe is dat mogelijk met al die werkeloze gediplomeerde trainers in Nederland?

  De man gaat stage lopen bij een club dat net gepromoveerd is en die waarschijnlijk degradatie voetbal gaat spelen. Het lijkt geen goede leerschool maar wij moeten blij zijn met een zwarte trainer erbij.

  Wij zagen allemaal hoe het Nederlandse elftal voor een blanke trainer als Frank de Boer heeft gekozen, een blanke trainer die overal mislukt is krijgt toch voorrang boven goede zwarte trainers als Henk ten Cate en Henk Fraiser.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | VPRO zendt ‘Atardi’ uit van Selwyn de Wind

Persbureau Curacao De VPRO zendt op donderdag 27 februari de documentaire ‘Atardi’ uit over het leven van Rudy Plaate. De film is gemaakt door Selwyn de Wind. Gedurende...

PBC | Opnieuw drie mensen op Curaçao overleden aan corona

Persbureau Curacao Voor de tweede dag op rij zijn er op Curaçao drie mensen overleden aan de gevolgen van corona. Het gaat om twee patiënten in het CMC...

Column Youp | Massaal muiten

Is die Stef Blok nou een handige politieke Harrie of gewoon een doortrapte achterbakse lafbek? Hoe ranzig is het om bij je afscheid als minister van Economische...

Law360 | Italy’s ‘King of Slots’ sues Spyware Co. for hacking his Iphone

An Italian casino owner known as "King of the Slots" is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his native country and...

DH | UPDATE: Airport closure 9:00pm today

AIRPORT -- The Princess Juliana International Airport has announced a scheduled closure at 9:00pm on Saturday, January 15. This to ensure safety due to limited staff at...

Ingezonden | De klantvriendelijkheid van Curgas

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...
- Advertentie -
- Advertentie -