27 C
Willemstad
• dinsdag 15 juni 2021 05:07

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Bicentini klaar bij Juliana

Persbureau Curacao

Oud-bondscoach van Curaçao Remko Bicenti

WILLEMSTAD – Oud-bondscoach van Curaçao Remko Bicenti geeft deze week zijn laatste training voetbalclub Juliana. Naast assistent-bondscoach bij Canada loopt hij volgend seizoen stage bij NEC voor zijn opleiding coach betaald voetbal. Daarmee komt hij terecht in de Eredivisie.

Bicentini zegt daarover gewend te zijn aan de FIFA-kalender, met Curaçao in het verleden, waarmee hij zes, zeven keer per jaar op pad is. ,,En nu ga je 365 dagen per jaar op niveau werken. Dat is heel leerzaam en ontzettend leuk, zeker nu het eredivisie is.”

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Eric. Beide heren hebben een kleurtje dus ik snap dat jij ze door elkaar haalt. Ten Cate is nooit hoofdcoach geweest van Barcelona. Frank Rijkaard wel en Frank Rijkaard liet Messi debuteren bij Barcelona. Verder zit Henkie liever in Qatar dollars te verdienen. Overigens was Rijkaard gevraagd voor Oranje maar wilde hij zelf niet!

  En met een matig elftal nr 8 in de ED worden maakt je geen trainer voor Oranje. Laat Fraser maar een topclub coachen. En je geeft zelf al aan dat de ED een Mikey Mouse competitie is.

  Er is gewoon een tekort aan goede zwarte trainers. Zelf in Afrika nemen veel landen een witte coach.

 2. Beste @Brian S. , Hoe durf je, Henk ten Cate heeft Messie laten debuteren bij Barcelona. Messie is nu dankzij Ten Cate de beste speler ter wereld.

  Fraser heeft met matig materiaal overal waar hij trainer is geweest goed gepresteerd, dit jaar nog met Sparta (een café elftal) nog 8ste in de ere divisie geworden.

  Frank de Boer is inderdaad 4x met Ajax in de Micky Mouse competitie kampioen geworden maar heeft later in alle serieuze competities gefaald. In Engeland is het hem niet eens gelukt om maar 1 wedstrijd te winnen.

 3. Patrick Kluivert heeft ook geen trainersdiploma. En Remko heeft het goed gedaan.

  Frank de Boer won 4 titels met Ajax.. Wat hebben Henk ten Cate en Fraser gewonnen?

 4. Hij gaat volgend jaar stage lopen bij NEC. Het betekent dat wij al die tijd een trainer zonder diploma hadden. Hoe is dat mogelijk met al die werkeloze gediplomeerde trainers in Nederland?

  De man gaat stage lopen bij een club dat net gepromoveerd is en die waarschijnlijk degradatie voetbal gaat spelen. Het lijkt geen goede leerschool maar wij moeten blij zijn met een zwarte trainer erbij.

  Wij zagen allemaal hoe het Nederlandse elftal voor een blanke trainer als Frank de Boer heeft gekozen, een blanke trainer die overal mislukt is krijgt toch voorrang boven goede zwarte trainers als Henk ten Cate en Henk Fraiser.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NU | Bonaire pakt als laatste Nederlands-Caribisch eiland wegwerpplastic aan

Bonaire gaat samen met het Wereld Natuurfonds (WNF) werken aan het verminderen van het wegwerpplastic, meldt het Antilliaans Dagblad. Het eiland is het laatste eiland van Caribisch...

NU | Bonaire meldt nul nieuwe besmettingen, geen doden en niemand in het ziekenhuis

Bonaire heeft maandag geen nieuwe besmettingen en coronagerelateerde sterfgevallen gemeld. Ook had het Nederlandse eiland in het Caribische gebied geen personen met COVID-19 in het ziekenhuis liggen. Bonaire...

NTR | Ombudsman: Tweede Kamer moet armoede eindelijk aanpakken en stoppen met ‘flauwekul’

John Samson DEN HAAG – De Nationale Ombudsman doet een dringend beroep op Kamerleden om de armoede en ongelijkheid in de Caribische gemeenten eindelijk aan te pakken. “Ophouden...

DH | Ottley signs bilateral agreement for food assistance programme

PHILIPSBURG--Minister of Public Health, Social Development and Labor VSA Omar Ottley says he has received final approval from the Netherlands for the food assistance programme. This was...

AntilliaansDagblad | Nieuwe kans voor selectie Curaçao vanavond

Willemstad - De nationale selectie van Curaçao maakt vandaag opnieuw kans een plek te bemachtigen in de finaleronde van de WK-kwalificatie van Noord- en Centraal-Amerika. Zaterdag haalde Curaçao...

AntilliaansDagblad | Plan voor verbetering bestuur PJIA

Philipsburg - De ministerraad heeft een plan goedgekeurd om het ondernemingsbestuur (corporate governance) op Princess Juliana International Airport (PJIA) te verbeteren. Hiermee wordt de rol van de Corporate Governance Council...
- Advertentie -