27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 02:24

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Arubaanse delegatie Olympische Spelen aangekomen in Japan

Persbureau Curacao

Allyson Ponson en Mikel Schreuders doen voor de tweede keer mee aan de Spelen. De derde atleet is sportschutter Philip Elhage.

De Arubaanse delegatie is in Japan aangekomen voor deelname aan de Olympische Spelen. Aruba wordt vertegenwoordigd door twee zwemmers en een schutter.

Allyson Ponson en Mikel Schreuders doen voor de tweede keer mee aan de Spelen. De derde atleet is sportschutter Philip Elhage. Die komt van Curaçao en doet mee onder de vlag van Aruba.

- Advertentie -

Tijdens de openingsceremonie van morgen heeft elk deelnemend land een mannelijke en een vrouwelijke vlaggendrager. Voor Aruba was de keuze niet moeilijk. Beide zwemmers houden de eer van hun eiland hoog.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -